Bugün bizde yesil fasulye var canımAkşama ne yemek yapacaksınız kızlar aklımda hiç bişey yok
Fazlalığım çok yok ama bi kaç kilo alınca yanlar fışkırıyorBenimde basenler sıkıntılı canım boyum kısa olunca sende iyisin cok fazla fazlalıgın yok ki
Köfte patates cnm pilav falanAkşama ne yemek yapacaksınız kızlar aklımda hiç bişey yok
MAşallah canım.Ben 30 dk yaptım bitti 15 dk daha yaptım bitti bı 15 dk daha yapardım oğlum uyandı enerji yükselttiği kesin
ben kazanırım ama sana diyeyimAç dolanıyorum ne olcak
Sabah aşure yapcam kısmetse, malzemeleri hazırladım, aşure de bitsin tamamen başlıycam sağlıklı beslenmeye inşallah
Olabilir canım pili cıkartıp geri tak istersenKizlar ya bnim tarti bozuk galiba pili azalmış acaba ondanmi bilemedim
Cnm bizdede köfte var, pilav yapar mıyız bilmiyorum. Ben yemiyorum diye annemlerde yapmıyor bazenKöfte patates cnm pilav falan
Bizdede var yemiyorlarBugün bizde yesil fasulye var canım
Güzel fikir Tşk ederim öyle yapayımKöfte patates cnm pilav falan
Bizde klasik her hafta yapılıyor canım köyden toplayıp getiriyorlarBizdede var yemiyorlar
Benim dondurucuda dolu verim sana hele seneCnm bizdede köfte var, pilav yapar mıyız bilmiyorum. Ben yemiyorum diye annemlerde yapmıyor bazendünden kalan yeşil mercimek var birde salata yapıldı mı, fazla bile olur ☺ Aslında yeşil fasulye canım çekiyor ama gidip alamadım bir türlü...
Bizimde patates tarlamiz var köyde yaninada fasulye ekmisler ordan geldi dolaba doldurdum kışlıkBizde klasik her hafta yapılıyor canım köyden toplayıp getiriyorlar
Yazında sürekli aynı sebzeler olunca sıkılıyor insan bazen :)
Bilgisayara indirdim oradan usbye attımMAşallah canım.
Nedense TV den açamadım bi türlü bunu. Bütün videolar açılıyor ama 20 ve 30 dklık bossted lar açılmıyor
PC den yapayım bi ara inşallah. Flaşa nasıl attın sen
Pille ilgisi yok ben değiştim önce suyu tartiyorum sonra kendimi aklı gelip gidiyoKizlar ya bnim tarti bozuk galiba pili azalmış acaba ondanmi bilemedim
Hımmm oğlum artık olmuyor diyordu. Tabletten yapamadı o zamanBilgisayara indirdim oradan usbye attım
Youtube adresinin başına ss koyarsan indiriyor ister oradan direk usbye aktar istersen bilgisayara (ssyoutube olarak )
Siteye gelince telefon dönüyor sayfa değişirken başka sayfalar çıkıyor tabletten girsem şifremi unuttumBizde klasik her hafta yapılıyor canım köyden toplayıp getiriyorlar
Yazında sürekli aynı sebzeler olunca sıkılıyor insan bazen :)
Harikasın yaa maşallahLeslie boosted 30 dk
Strength training Leslie 15 dk
yaptim ama düne göre bugün daha zorladı çünkü bacaklarım agrimis demekki etki ediyor sevindim
yesa Rakibem sen naptın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?