- 8 Mart 2019
- 7.608
- 37.354
- 548
- 40
Annemde fazla fazla alıp derin dondurucuya atıyor. Kışın güzel oluyor cnm.Bizimde patates tarlamiz var köyde yaninada fasulye ekmisler ordan geldi dolaba doldurdum kışlık
Dizimden dolayı squat yapamıyorum ben cnm. Ne kadar etkili hareket varsa bana gelmiyorHarikasın yaa maşallahyesa çalışıyormuş ben de temizlik yapalım demiştim
Ben de squat yapınca baya acıyor bu gün
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım. umarım beklediğinden çok daha mutlu ve rahat olursun.Evrakları tamamlicam bu günlerde insallah hayırlısı olur bu işimdede mutsuz olmak istemiyorum
Tanıdığım ikiz aileleri hep ayrı sınıflarda okutuyor çocuklarını, sanırım bu onların kişilik gelişimi için iyiymiş.aaa gerçekten mi kız erkek?
bende ayırdım canım geçen sene 6.sınıf şimdi
Bugün pazar kuruluyor bizim burda, hamsi aldım akşam için. Bulabilirsen ve seversen öneri olsun.Akşama ne yemek yapacaksınız kızlar aklımda hiç bişey yok
Selam canım hosgeldin sabit olmanda iyiSlm kizlar,bugün oglum sinif gezisine gitti onu götürdüm kilom sabit yani
87
boyun mu uzundu senin canım.Fazlalığım çok yok ama bi kaç kilo alınca yanlar fışkırıyor
Ben de uzun süre yapmam squat çok acıyor çünküDizimden dolayı squat yapamıyorum ben cnm. Ne kadar etkili hareket varsa bana gelmiyoren temizi leslie yada yürüyüş. Ebru şallının bacak için plates egzersizleri varmış,yapan var mı aramızda?
Cnm haftaya çerez gibi gelir düzenli yaparsanBen de uzun süre yapmam squat çok acıyor çünkü
Leslie boosted 30 dk
Strength training Leslie 15 dk
yaptim ama düne göre bugün daha zorladı çünkü bacaklarım agrimis demekki etki ediyor sevindim
yesa Rakibem sen naptın bugün
Sabit olmanda iyi canım cumaya güzel eksilerle geleceksinSelam kizlar okuldaydım bugün giremedim hiç kilom ;
Cuma 78.100
Pazartesi 78.100
Inşallah canımSabit olmanda iyi canım cumaya güzel eksilerle geleceksin
Sevmek ne demek hamsiye bayılırım yağlı kağıtta tavada pisiriyorum ne yağ ne koku ne bulaşık mis gibi oluyorBugün pazar kuruluyor bizim burda, hamsi aldım akşam için. Bulabilirsen ve seversen öneri olsun.
Hadi yine iyisin bende dün sabit geldim berabereyizİyi günler herkese benim kilo sabit
Cuma : 87.4
Bugün : 87.4
aaa süpersin yaa nasıl yapılıyor tam olarak. ben de fırında sevmiyorum hamsiyi ama kızartmak da diyet için uygun değil nasıl yapsam diye düşünüyordum. biraz daha detaylı anlatır mısın canım öyle yapayım.Sevmek ne demek hamsiye bayılırım yağlı kağıtta tavada pisiriyorum ne yağ ne koku ne bulaşık mis gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?