- 8 Mart 2019
- 7.608
- 37.356
- 548
- 40
Tartildim cnm 70.9 giden 100 gramOlabilir canım pili cıkartıp geri tak istersen
1.68 cnmboyun mu uzundu senin canım.
ben kaç yıldır kullanıyorum bakayım normale donmese degisirimPille ilgisi yok ben değiştim önce suyu tartiyorum sonra kendimi aklı gelip gidiyo
Ben yaptim yedim bile cnmGüzel fikir Tşk ederim öyle yapayım
Ohh yeter daha ne olsun cnmCnm bizdede köfte var, pilav yapar mıyız bilmiyorum. Ben yemiyorum diye annemlerde yapmıyor bazendünden kalan yeşil mercimek var birde salata yapıldı mı, fazla bile olur ☺ Aslında yeşil fasulye canım çekiyor ama gidip alamadım bir türlü...
Maşallah canım çok güzel.1.68 cnm
Tam ideal boyumu seviyorum topuklu giysemde cok uzun olmam giymesem de sorun olmazMaşallah canım çok güzel.
Hamsileri tuzlayıp mısır ununa buladiktan sonra yağlı kağıdın üzerine tavaya dizer gibi diziyorum üzerine tekrar yağlı kağıtla kapatıp kenarlarını kapatıyorum rulo yapar gibi tavaya koyuyorum yağlı kağıt kizarinca hamsilerde kızarmış oluyor tabakla çeviriyorum diğer tarafını pisiriyorum yağlı kağıdı ortasından acıyorum öyle yiyoruz tabağa bile gerek kalmıyor tavada temiz kalıyor kokuda olmuyor canım dene çok güzelaaa süpersin yaa nasıl yapılıyor tam olarak. ben de fırında sevmiyorum hamsiyi ama kızartmak da diyet için uygun değil nasıl yapsam diye düşünüyordum. biraz daha detaylı anlatır mısın canım öyle yapayım.
Canim online olucak,kan sonuclarim geldikten sonra insallahSelam canım hosgeldin sabit olmanda iyi
Diyetisyene ne zaman gidecektin canım
Kendi kendimi teselli edeyim bari
Yememekten ziyade üçü bir arada kahve içmek istiyorum. İçerken yanında da lokum güzel gidiyorduBen trafik kırmızı ışık dayan anka kardeş
Yeme
Gözünü yiyim yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?