Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ohh yeter daha ne olsun cnm

Kizlar yemin ederim çok yoruldum bugün ve evi hala makineye bile vurmuş değilim

Almanya-da yaşayan bilir yabancı polisin zalimligini bi oturum alacaz diye 1 saat bekletiyorlar

Sabah 7 dr kalktim kızımı hazırladım kreşe götürdüm sonra küçük kizimi randevusu vardı götürdüm eve geldim eşimle çıktık gittik oturum için ordan alışveriş sonra eve geldim tekrar gittim kızımı aldım eve geldim yemek ya0ptim eşim de o sira dışardaki bazi işlerini halletti oda geldi kahvaltı verdim bulaşıkları makineye attım açık renklileri kıyafet makineye attım çocukların karnını doyurdum şimdi uzandim daha evi üstten temizlicem daha çamaşır bulaşık makinede çok isim var bitmiyor ya

Hamsileri tuzlayıp mısır ununa buladiktan sonra yağlı kağıdın üzerine tavaya dizer gibi diziyorum üzerine tekrar yağlı kağıtla kapatıp kenarlarını kapatıyorum rulo yapar gibi tavaya koyuyorum yağlı kağıt kizarinca hamsilerde kızarmış oluyor tabakla çeviriyorum diğer tarafını pisiriyorum yağlı kağıdı ortasından acıyorum öyle yiyoruz tabağa bile gerek kalmıyor tavada temiz kalıyor kokuda olmuyor canım dene çok güzel

Dayanmalısın anka sen ne uykusuzluklar gördün bunu da atlatacaksın akşam olacak uyuyacaksın. Sakin ol. Yarın her şey normale dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…