Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah canım. Büyük oğlum da okulda olunca küçükler çok yordu bu gün. Bebek hiç kucağımdan inmedi. Büyük sürekli abim nerde biz de okula gidelim dedi durdu
Allah kolaylık versin canım kücük olan kac yaısnda onu da ana okuluna gönderecek yasa gelse az da olsa rahatlarsın
Bende Küçükken ablam okula gidince durmamısım evde pesinden anal okuluna göndermisler :))

Allah kolaylık versin canım kücük olan kac yaısnda onu da ana okuluna gönderecek yasa gelse az da olsa rahatlarsın
Bende Küçükken ablam okula gidince durmamısım evde pesinden anal okuluna göndermisler :))
3 yaşına girecek ekimde. Küçük bu sene. Seneye belki kreşe gider iyi öğretmen bulursam. Ben de durmazdım ablamın peşinden beni de anasınıfına göndermişler

3 yaşına girecek ekimde. Küçük bu sene. Seneye belki kreşe gider iyi öğretmen bulursam. Ben de durmazdım ablamın peşinden beni de anasınıfına göndermişler
Daha kücükmüs 4-5 olsa gönderirsin
Bizim 1 yas var aramızda o gidine ben de gidecem diye tutturmusum demek sende öyleymissin :))))

Velilerin çoğu şikayetçi mecburen çözüm bulacaklar sanırım canım ya da ben servise vericem. 10 bin adım attım bugün okul sayesinde ama bacaklarım fena ağrıyor şimdi

2 yumurtanın yanında bir dilim ekmek fazla olmuş gibi .onun dışında iyi
5.30 takı yemekten sonra 18.00 deki ara olmamış .ara bbirkac saat sonra olur .birde cevizli sucuk akşam en son değilde daha erken yeseydin yakardin.

Sabah 10.00
1 tavada yumurta,,1 dilim beyaz peynir

Ara
Sütlü kahve

Öğle14.00
5 kaşık yoğurtlu makarna,,, domates

Akşam 18.00
5 kaşık et kavurma,,,2 kaşık pirinç pilavı,,,1 bardak ayran

Ara
1 bardak cola
Colaya üzülme canım zaten makarna,pilavda yemişsin .birinden birini secseydin iyi olurdu.
Sabah kahvaltini cesitlendirebilirsin
Akşam yemegin yaninada bol salata güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…