Yememekten ziyade üçü bir arada kahve içmek istiyorum. İçerken yanında da lokum güzel gidiyordubitmedi lokumlar bi türlü
Canım bak ben başladığımda 76 idim ..boşver canın cekmesin .bir bardak ayran icKendi kendimi teselli edeyim bari
Cnm sana yazacaktım önce oğlum aldı telimi sonra internetimiz gitti. Babam faturayı ödemeyi unutmuşKendi kendimi teselli edeyim bari
Sende durumlar nasıl?suspushanimcim . Rakibemmm sende durumlar nasil?
Durduk yere aklıma soktun 3ü bir aradayıYememekten ziyade üçü bir arada kahve içmek istiyorum. İçerken yanında da lokum güzel gidiyordubitmedi lokumlar bi türlü
Açma kadar kötü değil bişey olmazDurduk yere aklıma soktun 3ü bir aradayı
Onuda yemedim içimde kaldiAçma kadar kötü değil bişey olmaz
Toplam kac dakika yaptın canımZipzip- ben eliptik bisiklet te cardio yaptım onu nasıl hesapliycam 3dk yavaş 3dk hızlı şeklinde
Insallah uyurda dinlenirsin canımBu saate kadar dayandım inşallah kız bu gece uyur da kaçamaksız biter
İnşallah canım. Büyük oğlum da okulda olunca küçükler çok yordu bu gün. Bebek hiç kucağımdan inmedi. Büyük sürekli abim nerde biz de okula gidelim dedi durduInsallah uyurda dinlenirsin canım
Allah kolaylık versin canım kücük olan kac yaısnda onu da ana okuluna gönderecek yasa gelse az da olsa rahatlarsınİnşallah canım. Büyük oğlum da okulda olunca küçükler çok yordu bu gün. Bebek hiç kucağımdan inmedi. Büyük sürekli abim nerde biz de okula gidelim dedi durdu
3 yaşına girecek ekimde. Küçük bu sene. Seneye belki kreşe gider iyi öğretmen bulursam. Ben de durmazdım ablamın peşinden beni de anasınıfına göndermişlerAllah kolaylık versin canım kücük olan kac yaısnda onu da ana okuluna gönderecek yasa gelse az da olsa rahatlarsın
Bende Küçükken ablam okula gidince durmamısım evde pesinden anal okuluna göndermisler :))
Daha kücükmüs 4-5 olsa gönderirsin3 yaşına girecek ekimde. Küçük bu sene. Seneye belki kreşe gider iyi öğretmen bulursam. Ben de durmazdım ablamın peşinden beni de anasınıfına göndermişler
Velilerin çoğu şikayetçi mecburen çözüm bulacaklar sanırım canım ya da ben servise vericem. 10 bin adım attım bugün okul sayesinde ama bacaklarım fena ağrıyor şimdiÇok saçma bir uygulama olmuş yaa, çocuklar öğle arasında okulda duramaz da ne demek. Gidip gelmek çok daha sıkıntılı ve bazı çocuklar için tehlikeli. Bir de her çocuğun velisi evde olacak diye bir kesinlik de yok. Sonuçta çalışan anneler de var. Beslenme taşımaları çocuklar için en uygun olanı bence. İnşallah güzel bir çözüm bulursunuz canım.
Sabah sabah güzel adım atmışsın, bugün ben de okula gelirken evden eşimle çıkmadım, o arabayla geldi ben yürüdüm :)
2 yumurtanın yanında bir dilim ekmek fazla olmuş gibi .onun dışında iyiİlk menü benden gelsin ozaman canlarım
Sabah
1 dilim ekmek
2 adet haslanmış yumurta
6-7 adet zeytin
Salatalık
Domates
1 bardak yeşil cay
Öglen
10 adet badem
10 adet leblebi
Akşam
1 tabak ıspanak
2 kaşık yogurt
Üzüm
Su: 2,5 litre
Spor: 290 puan
10 000 adım 150 puan
30 dak koşu 120 puan
1 saat ev işi 20 puan
5.30 takı yemekten sonra 18.00 deki ara olmamış .ara bbirkac saat sonra olur .birde cevizli sucuk akşam en son değilde daha erken yeseydin yakardin.Gunu kapatip menumu yazayim sayfamiz hayirli olsun:))
Sabah11
1 yumurtadan menemen
1 yesil 1 kirmizi köz biber
2 kk peynir
Domates salatalik
1.5 tk acuka
Bikac cig kuruyemis
Ara15
1 bardak tarcinli süt
Aksam17.30
1 karniyarik( bol domates soslu)
1 kase cacik
Bol salata
Ara18
1 kk kadar cevizli sucuk
Bikac cig kuruyemis
Su 2 ltden fazla
Colaya üzülme canım zaten makarna,pilavda yemişsin .birinden birini secseydin iyi olurdu.Sabah 10.00
1 tavada yumurta,,1 dilim beyaz peynir
Ara
Sütlü kahve
Öğle14.00
5 kaşık yoğurtlu makarna,,, domates
Akşam 18.00
5 kaşık et kavurma,,,2 kaşık pirinç pilavı,,,1 bardak ayran
Ara
1 bardak cola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?