Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü de spor da şahane rakibem, kıskanmadım alakası yok

Afıyet olsun

Sabah 9.30
1yumurta
Yarım domates salatalık
Peynir,zeytin
Biraz lor
Bir küçük elma
Bir avuç fındık

Birkac iğde

Aksam 5
mantar
Yarım domates
3 4 kaşık yoğurt
Birkaç tursu
Afıyet olsun guzel menuler

Spor da yok bencede ceza verelim

5.30 takı yemekten sonra 18.00 deki ara olmamış .ara bbirkac saat sonra olur .birde cevizli sucuk akşam en son değilde daha erken yeseydin yakardin.
Bende diyorum noluyoaylr oncenin menusu bu canim:) ama sagol ya nastaljik yasadim sayende

Velilerin çoğu şikayetçi mecburen çözüm bulacaklar sanırım canım ya da ben servise vericem. 10 bin adım attım bugün okul sayesinde ama bacaklarım fena ağrıyor şimdi
Bir hafta sonra her şey düzene girer canım inşallah. Biz de dün burda konuştuğumuz konuyu bugün yaşamaya başladık. Öğleden sonra kahvaltısı verilmeyecekmis bu sene okulda çocuklarımıza. Herkes kendi gonderecekmis. Neyse ki çözümü kolay bulduk. Her gün bir veli tüm sınıf için tek bir yiyecek gönderecek, boylece birlik sağlanmış olacak

Maaşallah rakibem güzel kilo vermişsin. Cuma’ya işim zor. Bi bardak kola da nazar boncuğun olsun
Rakibem ilk günler hızlı gidiyor
Kızzzzz erken içtim 6.30 daaaa
Afıyet olsun canım kola olmamış bır gunde hem pılav hem makarna var
Evet canım haklısın eşimin babaannesinin 3 yemeği vardı öğle hemen makarna kolay geldi yedik çıktık evden akşama yemekte de et ve pilav vardı tatlıyı hiç ellemedim ekmek de yemedim o yüzden bıgün böyle oldu

Kız sen Adanalı mısın yoksammmmm
Afiyet olsun canım

Ekşi mayalı ekmek dediğin yuvarlak büyük olur
Dilimleri pek anlayamadım
Onun dilimler baya büyük oluyor
Bende çok severim.
Canım bu ekmek elim boyunda ince dilim, ben bunun yarısını bir dilim kabul ediyorum. Şu an elimdekinin tamamını yersem de iki dilim diyorum.

Eklentiler

• IMG_20190909_214854_HHT.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 23
Güzel bir çözüm olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…