Menü de spor da şahane rakibem, kıskanmadım alakası yokSpor: toplam 145 p
4500 adım 67 p
200 ip atlama ( ip ile :) ) 40 p
180 yerde karın hareketleri+45 kol egzersizi+45 bacak egzersizi(kol ve bacak egzersizi plates halkası ile sıkarak yapılıyor) 38 p. 7 tanesini 1 p hesapladım
Kahvaltı 12:00
2 h. Yumurta (üstünde zeytinyağ, kekik, kimyon, keten tohumu)
10 küçük yeşil zeytin 2 siyah zeytin
1 kk peynir
Akşam 17:00
1,5 porsiyon ızgara et
Sote sebze karışık
Akdeniz yeşillliği
10.00 2 dlm ekmek, 7 zeytin, 1 dlm peynir, omlet, domates, salatalik, yogurt
15.00 yarim seftali, yarim armut, 3 yk kasigi yulaf, 1 yk keten tohumu, yarim kase tarcinli yogurt
16.30 3 parca haslanmis tavuk, 1 yk pilav, salata
17.30 1 kerebic az kopuklu evet biliyorum yapmamam gerekirdi ama mersinden geldi cok merak ettigim bir tatti firsat bulmusken tadina baktim(
1 saat yuruyus yaptim. 3 4 kerede 4 kat merdiven indim ciktim:))
Afıyet olsunSabah kahvaltım saat 7.00
1kasik kayseri tulumu
1dilim ekmek
1tane domates
1bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 11.00
20tane kayısı çekirdeği
Öğlen yemeği saat 12.30
4kasik taze fasulye
1tane domates
Akşam yemeği saat 16.00
4tane fırın köfte
3halka dilim patates fırın
1tane közlenmiş biber
2litre su
45 dk eliptik cardio =180puan
Normal eliptik hesapladım
Afıyet olsun canım kola olmamış bır gunde hem pılav hem makarna varSabah 10.00
1 tavada yumurta,,1 dilim beyaz peynir
Ara
Sütlü kahve
Öğle14.00
5 kaşık yoğurtlu makarna,,, domates
Akşam 18.00
5 kaşık et kavurma,,,2 kaşık pirinç pilavı,,,1 bardak ayran
Ara
1 bardak cola
Sabah 9.30
1yumurta
Yarım domates salatalık
Peynir,zeytin
Biraz lor
Bir küçük elma
Bir avuç fındık
Birkac iğde
Aksam 5
mantar
Yarım domates
3 4 kaşık yoğurt
Birkaç tursu
9 Eylül pazartesi menüsü
13.00 kahvaltı
2 dilim ekşi mayalı ekmek, 1.5 haşlanmış yumurta ile salata, 3-4 kaşık lor, domates salatalık çay.
18.00 akşam
20 tane civarı yağlı kâğıtta kızarmış hamsi (@Gulumse25 e teşekkürü bir borç bilirim), yeşil salata ve köz biberli salatadan bikac kasik, yarım dilim ekşi mayalı ekmek.
Su 3.5 litre
14.000 adım.
Batu85
Afıyet olsun guzel menulersabah 9.30 civari
1 haslanmıs yumurta
az tulum
az dıl perynırı
domates
salatalık
3 zeytin
öğle 13.00 civari
salata
ev yapımı domates kebabı
ara 17:15 civari
3 4 tane üzüm
aksam 20 civarı
ayran
adana kebap (normalde durumdu ama ben lavasını yemedım sadece ıcını yedım. lavastan bır lokma sutum cekmesın dıye yedım hahaha
Spor da yok bencede ceza verelimgunun menusu olabilecek kıvamda valla pek guzel :) dengeli :)
kahvaltı bana cok yetersız geldı malesef
ogle ve aksam ıyı de her ıkı ogunde de patatese gerek yoktu bence. oglen yedın tamam aksama sadece koftesınden
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR toplanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kola diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aksam saat bılmem kacta ıcılmıs bı deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende diyorum noluyo5.30 takı yemekten sonra 18.00 deki ara olmamış .ara bbirkac saat sonra olur .birde cevizli sucuk akşam en son değilde daha erken yeseydin yakardin.
Bir hafta sonra her şey düzene girer canım inşallah. Biz de dün burda konuştuğumuz konuyu bugün yaşamaya başladık. Öğleden sonra kahvaltısı verilmeyecekmis bu sene okulda çocuklarımıza. Herkes kendi gonderecekmis. Neyse ki çözümü kolay bulduk. Her gün bir veli tüm sınıf için tek bir yiyecek gönderecek, boylece birlik sağlanmış olacakVelilerin çoğu şikayetçi mecburen çözüm bulacaklar sanırım canım ya da ben servise vericem. 10 bin adım attım bugün okul sayesinde ama bacaklarım fena ağrıyor şimdi
Rakibem ilk günler hızlı gidiyorMaaşallah rakibem güzel kilo vermişsin. Cuma’ya işim zor. Bi bardak kola da nazar boncuğun olsun
Kızzzzz erken içtim 6.30 daaaagunun menusu olabilecek kıvamda valla pek guzel :) dengeli :)
kahvaltı bana cok yetersız geldı malesef
ogle ve aksam ıyı de her ıkı ogunde de patatese gerek yoktu bence. oglen yedın tamam aksama sadece koftesınden
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR toplanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kola diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aksam saat bılmem kacta ıcılmıs bı deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evet canım haklısın eşimin babaannesinin 3 yemeği vardı öğle hemen makarna kolay geldi yedik çıktık evden akşama yemekte de et ve pilav vardı tatlıyı hiç ellemedim ekmek de yemedim o yüzden bıgün böyle olduAfıyet olsun canım kola olmamış bır gunde hem pılav hem makarna var
Yaaaaaaaa ben cezama razıyımmmmmm kaptanımSpor da yok bencede ceza verelim
Kız sen Adanalı mısın yoksammmmmsabah 9.30 civari
1 haslanmıs yumurta
az tulum
az dıl perynırı
domates
salatalık
3 zeytin
öğle 13.00 civari
salata
ev yapımı domates kebabı
ara 17:15 civari
3 4 tane üzüm
aksam 20 civarı
ayran
adana kebap (normalde durumdu ama ben lavasını yemedım sadece ıcını yedım. lavastan bır lokma sutum cekmesın dıye yedım hahaha
Afiyet olsun canım9 Eylül
Saat 8.30 bi lokma peynir bi lokma tuzlu kurabiye
Saat 12 bi avuçtan biraz fazla yer fıstığı
1 dilim elma 1 küçük karnıyarık 1 kase mercimek çorbası
Saat 18: 6 tane kuru kayısı
Akşam 20.30 çorba 2 kaşık et salata bir avuç çiğ badem
afiyet olsun süt olup bebeğe yarasın canım Karatay a göre sıkıntı yok
Canım bu ekmek elim boyunda ince dilim, ben bunun yarısını bir dilim kabul ediyorum. Şu an elimdekinin tamamını yersem de iki dilim diyorum.Ekşi mayalı ekmek dediğin yuvarlak büyük olur
Dilimleri pek anlayamadım
Onun dilimler baya büyük oluyor
Bende çok severim.
Canım bu ekşi ekmek miCanım bu ekmek elim boyunda ince dilim, ben bunun yarısını bir dilim kabul ediyorum. Şu an elimdekinin tamamını yersem de iki dilim diyorum.
Güzel bir çözüm olmuşBir hafta sonra her şey düzene girer canım inşallah. Biz de dün burda konuştuğumuz konuyu bugün yaşamaya başladık. Öğleden sonra kahvaltısı verilmeyecekmis bu sene okulda çocuklarımıza. Herkes kendi gonderecekmis. Neyse ki çözümü kolay bulduk. Her gün bir veli tüm sınıf için tek bir yiyecek gönderecek, boylece birlik sağlanmış olacak
Burda öyle satılıyor canım.Canım bu ekşi ekmek mi
30 dakika yürüyüş yada 2 mil leslie cezası vereyimYaaaaaaaa ben cezama razıyımmmmmm kaptanım
Tamam şimdi olduCanım bu ekmek elim boyunda ince dilim, ben bunun yarısını bir dilim kabul ediyorum. Şu an elimdekinin tamamını yersem de iki dilim diyorum.
Tamam canım ama yarına dimi şuanda minnoşumu uyuttum azıcık uzanacam valla çok yorgunum30 dakika yürüyüş yada 2 mil leslie cezası vereyim
Canım ekşi ekmek az yedirtiyor 1 dilimden fazla yenmiyor diyorlar doğru muBurda öyle satılıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?