Sende basarabilirsin abla guveniyorum sana
Cok dogru söylüyorsun canim bahaneleri birakmamiz lazim bugun spor yapmadim 4 gundur cok yorulmusum bugun dinlendim artik ise gitsemde sabah 11 de yapacagim
Benim tarti problemim yok yoksa bende perşembeye alirdim dinlenme gununu :))))Benim de perşembe günleri dinlenme günü canım.
Herkes 1 2 gün dinlenme günü yapabilir bence ama.diger 5 gün düzenli yapmak şartıyla:)
Ayy yok yaa, birbirimizi çekememezlikten kimse kimseyle konuşmadı doğru düzgünArkadaslarından velilerden güzel tepkiler aldın mı abla
Aaa benimkiler de 6’ya başladı. Kız-erkekaaa gerçekten mi kız erkek?
bende ayırdım canım geçen sene 6.sınıf şimdi
Menü de spor da şahane rakibem, kıskanmadım alakası yok
Bu gözler ne cevizli sucuklar ne acukalar gördüBende diyorum noluyoaylr oncenin menusu bu canim:) ama sagol ya nastaljik yasadim sayende
Pasta guzelmiydi bariMaalesef leslieden sonra yedim canım ..
İnsaflı ciktin yine tmm canım yapıyorum
Canım benim, yazı unut. Şimdi tekrar başla. 13 kilo vermişsin, 13 daha verirsin sen.İyi geceler kızlar bugün yazdıklarınızı okudum ama yazma fırsatım olmadı, bu yaz bana iyi gelmedi diyet yönünden yerimde sayıyorum
Ahh canııım, 10.700 adım aşureye kurban gitmişNego canım iki dilim ekmeği görünce önce bir şaşırdım. Sonra gün boyu yediklerine baktığımda fena değil dedim. Tarhana çorbası da bir dilim ekmeğe denk geliyor. İki kepceyse dört dilim...yine de dikkatli ol. Akşam 20 yerine biraz daha erkene cekebilirdin son yediğini...alıntı da yapamadım o kadar çok mesaj birikmiş. Genel anlamda beğendim menunu.
pastelfit spor su muhteşem...
Bu da benim menüm (akşam arkadaşa asureye davetliydim sene de bir defa oluyor diye kahvaltı harici bir şey yemedim.)
Sabah 09.00 Bir kaşık yağsız diyet lor, üç çeri domates, beş zeytin, yarım demet maydanoz, 10 çiğ badem, iki gün kurusu kayısı, şekersiz çay
Öğle yok
18.00 Üç dört badem, iki fındık iki kaju , bir hurma , bir tutam kabak çekirdeği içi
Akşam 19.30 İki kepçe aşure
Sade Türk kahvesi
İki litreden fazla su
10.700 adım hafif tempolu yürüyüş
Yani bu kadar sözün üstüne de spor yapmayan yanlış yaparKızlarrrrrrrrrrrrrr
3 mil.yaptim
Lütfen bahaneleri bırakalım
Ben çalışıyorum diye bi şey yok ben de çalışıyorum.
Ben yoruluyorum diye bi şey yok.ben de yoruluyorum.
Benim bebem var diye bi şey yok benim.de var
Ben eve geç girdim Diye bi şey yok ben de geç girdim
Ve sadece ben değilim. Herkes aynı konumda. Ama ama ama diye bir dünya yok
Haydi kızlar haydi kizlarrrrrr haydiijijijjjjj
Siz pasta felan diyosunuz da benim canım hiç tatlı çekmiyor. Ne çekiyor biliyor musunuzPasta guzelmiydi baribirgün bende yiycem dünden beri keyif çayının yanında tahinli kurabiye yiyor eşim içim gidiyor yemiyorum sen mozaik pasta yiyorsun
Iyi geceler ablacimİyi geceler hanımlar
Faydası var mı o ürünlerin.1saat yürüdüm geldim
Asansör bozulmuş 6 kat çıktım iyi oldu
sonngulen birde ben sauna sortla yürüyorum
Haberin olsun
1 dilimden fazla yenir yenmesine de doygunluk hissini veriyor gerçekten.Canım ekşi ekmek az yedirtiyor 1 dilimden fazla yenmiyor diyorlar doğru mu
Bugün benimki de cheesecake yedi. Kalktım kendime yeşil çay yaptım.Pasta guzelmiydi baribirgün bende yiycem dünden beri keyif çayının yanında tahinli kurabiye yiyor eşim içim gidiyor yemiyorum sen mozaik pasta yiyorsun
Kahvaltı da iki dilim ekmeğim sabit benim değişmezNego canım iki dilim ekmeği görünce önce bir şaşırdım. Sonra gün boyu yediklerine baktığımda fena değil dedim. Tarhana çorbası da bir dilim ekmeğe denk geliyor. İki kepceyse dört dilim...yine de dikkatli ol. Akşam 20 yerine biraz daha erkene cekebilirdin son yediğini...alıntı da yapamadım o kadar çok mesaj birikmiş. Genel anlamda beğendim menunu.
pastelfit spor su muhteşem...
Bu da benim menüm (akşam arkadaşa asureye davetliydim sene de bir defa oluyor diye kahvaltı harici bir şey yemedim.)
Sabah 09.00 Bir kaşık yağsız diyet lor, üç çeri domates, beş zeytin, yarım demet maydanoz, 10 çiğ badem, iki gün kurusu kayısı, şekersiz çay
Öğle yok
18.00 Üç dört badem, iki fındık iki kaju , bir hurma , bir tutam kabak çekirdeği içi
Sade Türk kahvesi
İki litreden fazla su
Yine çok güzel bir menü ve sporSpor:
4200 adım
100 ip ile ip atlama
100 twist
60 plates halkası ile kol göğüs egzersizi
Kahvaltı 07:45
Omlet ( 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 kaşık yulafezmesi, dereotu, maydanoz)
Domates salatalık dereotu maydanoz
Ara 11:10
5 badem 4 kuru erik
Öğle 13:15
2 kabaktan kabak sote
4 kaşık yoğurt
Ara 15:00
2 kuru kayısı 5 fındık
Akşam 17:30
120 gr tavuk göğsü
Limonlu yeşil salata
20:30
Tarçınlı sütlü kahve
Su 2,5 lt
Nego @Elhan
Aşure mi yedin hiiiiiBu da benim menüm (akşam arkadaşa asureye davetliydim sene de bir defa oluyor diye kahvaltı harici bir şey yemedim.)
Öğle yok
Sade Türk kahvesi
İki litreden fazla su
Hayırlı sabahlar ❤
O kadar yorgunluğa 6 saatcik uyudum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?