Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende basarabilirsin abla guveniyorum sana

Cok dogru söylüyorsun canim bahaneleri birakmamiz lazim bugun spor yapmadim 4 gundur cok yorulmusum bugun dinlendim artik ise gitsemde sabah 11 de yapacagim

Benim de perşembe günleri dinlenme günü canım.

Herkes 1 2 gün dinlenme günü yapabilir bence ama.diger 5 gün düzenli yapmak şartıyla:)

İyi geceler hanımlar. Bugün yorucu birgün oldu. Neyse işlerim de bitti yatıyorum. Artık erken kalkma zamanları geldi
Arkadaslarından velilerden güzel tepkiler aldın mı abla
Ayy yok yaa, birbirimizi çekememezlikten kimse kimseyle konuşmadı doğru düzgüno iki arkadaşım da bişey demedi, kıskandılar heralde
aaa gerçekten mi kız erkek?
bende ayırdım canım geçen sene 6.sınıf şimdi
Aaa benimkiler de 6’ya başladı. Kız-erkek
Menü de spor da şahane rakibem, kıskanmadım alakası yok
Kıskanma canım zaten, acımdan ölüyorum. Heryerim de ağrıyor

İyi geceler kızlar bugün yazdıklarınızı okudum ama yazma fırsatım olmadı, bu yaz bana iyi gelmedi diyet yönünden yerimde sayıyorum
Canım benim, yazı unut. Şimdi tekrar başla. 13 kilo vermişsin, 13 daha verirsin sen.
Ahh canııım, 10.700 adım aşureye kurban gitmiş
Yani bu kadar sözün üstüne de spor yapmayan yanlış yapar
Pasta guzelmiydi bari birgün bende yiycem dünden beri keyif çayının yanında tahinli kurabiye yiyor eşim içim gidiyor yemiyorum sen mozaik pasta yiyorsun
Siz pasta felan diyosunuz da benim canım hiç tatlı çekmiyor. Ne çekiyor biliyor musunuz tavuklu nohutlu pilav ve yoğurtölecem yaaa.

Kahvaltı da iki dilim ekmeğim sabit benim değişmez gün içinde o kadar çok koşturuyorum ki, iki dilimin esamesi kalmıyordur
11 de yattığım için 8 normal geldi, artık çok kısmak istemiyorum sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum kilomu bu sefer
Yine çok güzel bir menü ve spor çok çalışmam lazım çoook yoksa kaptıracam birinciliği

Aşure mi yedin hiiiii

Bir güzel uyumuşum anlatamam aksam 8de kitap aldım kızımın yatağına geçtik birlikte kitap okuycaktik baktık gözler gidiyo maksat kızımı uyutmak ben ondan önce gittim 10da kalktım oturdum 12.de geri yatağıma yattım şuan hiç uykum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…