Yarın yapabilirsin canımTamam canım ama yarına dimi şuanda minnoşumu uyuttum azıcık uzanacam valla çok yorgunum
Afiyet olsun canım begenmenize çok sevindimÇok sağol canım bugün öyle yaptım çok beğendik. Eşim yağlı oluyor diye fırına atıyordu kendi payını, artık ben de böyle yerim diyor
Bugün bende eliptigi sauna eşofmanla yaptım bütün vücudumdan sular aktı duş aldım ohh hafifledim sanki1saat yürüdüm geldim
Asansör bozulmuş 6 kat çıktım iyi oldu
sonngulen birde ben sauna sortla yürüyorum
Haberin olsun
Aslında dediğin gibi koca bir ekmek bu ama ben dilimlenmiş olanindan satın alıyorum. Ben de çok seviyorum hem çok da yememis oluyorum, çabuk doyuruyor.Tamam şimdi oldu
Üfff canım istedi valla
Ben çok severim eksi mayalı ekmeği
Iyi geceler ablacim hadi bakalim yarin güzel bir sayfa ac kendine daha once basardin yine basaracaksinİyi geceler kızlar bugün yazdıklarınızı okudum ama yazma fırsatım olmadı, bu yaz bana iyi gelmedi diyet yönünden yerimde sayıyorum
Aşk olsun. Beni rakibesizmi bırakacaksınİyi geceler kızlar bugün yazdıklarınızı okudum ama yazma fırsatım olmadı, bu yaz bana iyi gelmedi diyet yönünden yerimde sayıyorum
Her pazartesi diyete başlamak gibi oldu benim işim , yürüyüş yapıp suyuda içmeye başlasam olacak ama hergün bir engel çıkıyor yada benim motivasyonum azaldıIyi geceler ablacim hadi bakalim yarin güzel bir sayfa ac kendine daha once basardin yine basaracaksin
Aslinda hersey kafada bitiyor abla biraz motivasyonun azaldı sanirim az gel sohbet edelim motivasyon icinHer pazartesi diyete başlamak gibi oldu benim işim , yürüyüş yapıp suyuda içmeye başlasam olacak ama hergün bir engel çıkıyor yada benim motivasyonum azaldı
Canım vazgeçmek Yok sadece motivasyonum bozuldu bir şekilde kendime geleceğimAşk olsun. Beni rakibesizmi bırakacaksınama ben çok üzülürüm hep aynı olmayacakta elbet birgün gitmeye başlıycak ben seni bırakmam ölmek var dönmek yok
Sizler olmasanız vazgeçmiştim ben zaten , burada olmak benim sağlığım içinde çok önemliAslinda hersey kafada bitiyor abla biraz motivasyonun azaldı sanirim az gel sohbet edelim motivasyon icin
sabah 9.30 civari
1 haslanmıs yumurta
az tulum
az dıl perynırı
domates
salatalık
3 zeytin
öğle 13.00 civari
salata
ev yapımı domates kebabı
ara 17:15 civari
3 4 tane üzüm
aksam 20 civarı
ayran
adana kebap (normalde durumdu ama ben lavasını yemedım sadece ıcını yedım. lavastan bır lokma sutum cekmesın dıye yedım hahaha
Tamam canım ama yarına dimi şuanda minnoşumu uyuttum azıcık uzanacam valla çok yorgunum
Inşallah bu hafta birinci oluruz
10:30
1 yumurta ile omlet,5 zeytin, 1 dilim ekmek, domates, salatalık
14:30
1 kâse mercimek çorbası, salata,1 dilim ekmek, 1 şeftali, 1 su bardağı kefir
19:00
Kıvırcık salatası, 2 dilim ekmek, 1 kâse yoğurt
Menüm
Sabah 10:00
Lorlu yumurta
Domates
Beyaz peynir
2 dilim tb ekmeği
Akşam 19:00
Yoğurtlu semizotu
Mantarlı yumurta
Ara: mozaik pasta
Su 2 lt
Spor : 3000 adım
30 dk boosted Leslie
15 dk strength training Leslie
Cani m toplamda 4 dilim ekmek olmuş gün boyu.
Akşam 2 dilim ekmek yerine yemek yeseydin bence daha güzel olurdu
Rakibimmmm 10.dan 19 a kadar.acikmadin mi diyecektim ama mozaik pasta yemissin acikmaman normal hahahaahahaah
Leslie yaptıktan sonra yediysen israf etmişsin lesliyi günahtır yapma. Cezası var
10.yarim.mekik
10.sağ bacak açma kapama
10 sol.bacak açma kapama
10.sol kol açma kapama
10 sağ.kol.açma kapama
Yeyip leslie yaptıysan sözüm yok ama:)
Sende basarabilirsin abla guveniyorum sanaInstagramda bir bayanı takip etmeye başladım bugün 102 kilodan 76 ' ya inmiş hedefi 65 , bende yapabilirim inşallah
Cok dogru söylüyorsun canim bahaneleri birakmamiz lazim bugun spor yapmadim 4 gundur cok yorulmusum bugun dinlendim artik ise gitsemde sabah 11 de yapacagimKızlarrrrrrrrrrrrrr
3 mil.yaptim
Lütfen bahaneleri bırakalım
Ben çalışıyorum diye bi şey yok ben de çalışıyorum.
Ben yoruluyorum diye bi şey yok.ben de yoruluyorum.
Benim bebem var diye bi şey yok benim.de var
Ben eve geç girdim Diye bi şey yok ben de geç girdim
Ve sadece ben değilim. Herkes aynı konumda. Ama ama ama diye bir dünya yok
Haydi kızlar haydi kizlarrrrrr haydiijijijjjjj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?