Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1saat yürüdüm geldim
Asansör bozulmuş 6 kat çıktım iyi oldu
sonngulen birde ben sauna sortla yürüyorum
Haberin olsun
Bugün bende eliptigi sauna eşofmanla yaptım bütün vücudumdan sular aktı duş aldım ohh hafifledim sanki bu arada eşofmanım eski kaptanım @Ankamin hediyesi Erzurum Erzincanda bulamamıştım taa konyalardan gönderdi

İyi geceler kızlar bugün yazdıklarınızı okudum ama yazma fırsatım olmadı, bu yaz bana iyi gelmedi diyet yönünden yerimde sayıyorum
Aşk olsun. Beni rakibesizmi bırakacaksınama ben çok üzülürüm hep aynı olmayacakta elbet birgün gitmeye başlıycak ben seni bırakmam ölmek var dönmek yok

Iyi geceler ablacim hadi bakalim yarin güzel bir sayfa ac kendine daha once basardin yine basaracaksin
Her pazartesi diyete başlamak gibi oldu benim işim , yürüyüş yapıp suyuda içmeye başlasam olacak ama hergün bir engel çıkıyor yada benim motivasyonum azaldı

Aşk olsun. Beni rakibesizmi bırakacaksınama ben çok üzülürüm hep aynı olmayacakta elbet birgün gitmeye başlıycak ben seni bırakmam ölmek var dönmek yok
Canım vazgeçmek Yok sadece motivasyonum bozuldu bir şekilde kendime geleceğim

Afiyet olsun canım lavaş yenebiliyor diye biliyorum ama yinede akşam yememen iyi olmuş

Nego canım iki dilim ekmeği görünce önce bir şaşırdım. Sonra gün boyu yediklerine baktığımda fena değil dedim. Tarhana çorbası da bir dilim ekmeğe denk geliyor. İki kepceyse dört dilim...yine de dikkatli ol. Akşam 20 yerine biraz daha erkene cekebilirdin son yediğini...alıntı da yapamadım o kadar çok mesaj birikmiş. Genel anlamda beğendim menunu.
pastelfit spor su muhteşem...
Bu da benim menüm (akşam arkadaşa asureye davetliydim sene de bir defa oluyor diye kahvaltı harici bir şey yemedim.)
Sabah 09.00 Bir kaşık yağsız diyet lor, üç çeri domates, beş zeytin, yarım demet maydanoz, 10 çiğ badem, iki gün kurusu kayısı, şekersiz çay
Öğle yok
18.00 Üç dört badem, iki fındık iki kaju , bir hurma , bir tutam kabak çekirdeği içi
Akşam 19.30 İki kepçe aşure
Sade Türk kahvesi
İki litreden fazla su
10.700 adım hafif tempolu yürüyüş

Kızlarrrrrrrrrrrrrr

3 mil.yaptim

Lütfen bahaneleri bırakalım

Ben çalışıyorum diye bi şey yok ben de çalışıyorum.

Ben yoruluyorum diye bi şey yok.ben de yoruluyorum.

Benim bebem var diye bi şey yok benim.de var

Ben eve geç girdim Diye bi şey yok ben de geç girdim

Ve sadece ben değilim. Herkes aynı konumda. Ama ama ama diye bir dünya yok

Haydi kızlar haydi kizlarrrrrr haydiijijijjjjj

Inşallah bu hafta birinci oluruz
10:30
1 yumurta ile omlet,5 zeytin, 1 dilim ekmek, domates, salatalık

14:30
1 kâse mercimek çorbası, salata,1 dilim ekmek, 1 şeftali, 1 su bardağı kefir

19:00
Kıvırcık salatası, 2 dilim ekmek, 1 kâse yoğurt

Cani m toplamda 4 dilim ekmek olmuş gün boyu.

Akşam 2 dilim ekmek yerine yemek yeseydin bence daha güzel olurdu

Menüm
Sabah 10:00
Lorlu yumurta
Domates
Beyaz peynir
2 dilim tb ekmeği

Akşam 19:00
Yoğurtlu semizotu
Mantarlı yumurta

Ara: mozaik pasta

Su 2 lt
Spor : 3000 adım
30 dk boosted Leslie
15 dk strength training Leslie

Rakibimmmm 10.dan 19 a kadar.acikmadin mi diyecektim ama mozaik pasta yemissin acikmaman normal hahahaahahaah

Leslie yaptıktan sonra yediysen israf etmişsin lesliyi günahtır yapma. Cezası var
10.yarim.mekik
10.sağ bacak açma kapama
10 sol.bacak açma kapama
10.sol kol açma kapama
10 sağ.kol.açma kapama

Yeyip leslie yaptıysan sözüm yok ama:)

Maalesef leslieden sonra yedim canım ..
İnsaflı ciktin yine tmm canım yapıyorum

Instagramda bir bayanı takip etmeye başladım bugün 102 kilodan 76 ' ya inmiş hedefi 65 , bende yapabilirim inşallah
Sende basarabilirsin abla guveniyorum sana
Cok dogru söylüyorsun canim bahaneleri birakmamiz lazim bugun spor yapmadim 4 gundur cok yorulmusum bugun dinlendim artik ise gitsemde sabah 11 de yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…