İyi geceler hanımlar. Bugün yorucu birgün oldu. Neyse işlerim de bitti yatıyorum. Artık erken kalkma zamanları geldi
Ayy yok yaa, birbirimizi çekememezlikten kimse kimseyle konuşmadı doğru düzgüno iki arkadaşım da bişey demedi, kıskandılar heralde
Aaa benimkiler de 6’ya başladı. Kız-erkek
Kıskanma canım zaten, acımdan ölüyorum. Heryerim de ağrıyor
Acuka burda kafama yer etti Bnde artık ayrı bir hatırası varBu gözler ne cevizli sucuklar ne acukalar gördü
Saricivcivcikcik canım nasılsın düğün ya oldu olacak yogunsun sanırım özledik senide insallah hersey güzel gecer istediğin gibi olur
kuzummmmm inan bende coooooook ozledimm varya yorgunluktan anam agliyor ama burada sohbeti o kadar ozledim ki gidip yatamiyorum suya susamis gibi bende size susamisim:))) evlendimi ortim ya kac gundur hep aklimdaydi biliyormusun oldumu acaba dugunu diye allah mesut etsin insallah kuzumu da
cok iyi yapmissin canim araya kaynamakla :))hos geldin
Günaydin kizlarrr sükürler olsun dün balayindan döndük evimden yaziyorum su anAl benden de o kadar :)))) Sonunda evine döndün, hoşgeldin tekrardan prensesim. Bücürük de iyidir inşaallah. Bugün yarın atarsın yorgunluğu
Benimde kaç gündür aklımdaydı, gelemedi bir daha yoğunluktan sanırım. Aminnn, Allah tamamanına erdirirsin, mutlu olsun inşaallahSaricivcivcikcik
Çok şükür canım dinlendim. Sen neden uyumadınAy 6 bile uyumadım ben ya 4.sanırım
Anka Sen naptın canım ya bugün biraz olsun uyuyabildin mi
GGünaydınlar herkeseeeee
Hoşgeldin canım çok özledik seni. Herşeyin güzel olmasına sevindim. Hayırlı uğurlu olsun insallah bundan sonrası da. Artık kendi evin, kendi düzenin var, yine aramızda olursun bol bol.Günaydin kizlarrr sükürler olsun dün balayindan döndük evimden yaziyorum su an
Güzel gecti hersey gecti gitti ama artik dugunde bitsede gitsek modundaydik o derece yorulmusum oynamaktan
Siz neler yaptiniz
Çok şükür canım dinlendim. Sen neden uyumadın
Çok geçmiş olsun canım. Annelere daha da bir naz yapiyir bu yavrular. İnşallah çabucak iyileşir.günaydın kızlar dün eve gittim
wve oglan hasta ishal kusma
aradığımda iyiyim demişti
babannesine de dememiş kötüyüm diye
yoksa gelirdi
eve gittim aglıyor beni görünce daha çok agladı ne kadar büyüselerde çocuk işte
patates nane limon muz derken toparladı biraz,
Tüh ya kolay gelsin. İnşallah kolay geçer gününGecenin bir yarısı uyandı ve bayaa oturduk..yattığımda 2.30 du 6.30 da kalktım
Ortimmmmmm ben seni cooook ozledimmmm hos geldin allah mesut etsin hep mutlu olun insallah birtanem ohh artik kendi evinde yuvandasin hep guzel anilariniz olsun balimGünaydin kizlarrr sükürler olsun dün balayindan döndük evimden yaziyorum su an
Güzel gecti hersey gecti gitti ama artik dugunde bitsede gitsek modundaydik o derece yorulmusum oynamaktan
Siz neler yaptiniz
Cook tesekkür ederim canimm evet şükür gercekten kendi duzenin kendi evin bi baska oluyomus henüz bikac gün olsa da :)Hoşgeldin canım çok özledik seni. Herşeyin güzel olmasına sevindim. Hayırlı uğurlu olsun insallah bundan sonrası da. Artık kendi evin, kendi düzenin var, yine aramızda olursun bol bol.
Güzeldi canim bizim buralar cok sulak oldugu icin oralar tam tersi tas vardi bol bol iyi geldi bizim amacimiz da degisik bi alan gormekti baya tarihi yeralti sehirleri falan vardi. Aksaray nigde nevsehir cevresini dolastik baya ama en cok ıhlara vadisini begendimOrtimmmmmm ben seni cooook ozledimmmm hos geldin allah mesut etsin hep mutlu olun insallah birtanem ohh artik kendi evinde yuvandasin hep guzel anilariniz olsun balimbalayi nasil gecti guzelmiydi oralar
Tabiii meşhur acukacıAcuka burda kafama yer etti Bnde artık ayrı bir hatırası var
Geçmiş olsun canım, evet büyüseler de annelerine hep bebeklergünaydın kızlar dün eve gittim
wve oglan hasta ishal kusma
aradığımda iyiyim demişti
babannesine de dememiş kötüyüm diye
yoksa gelirdi
eve gittim aglıyor beni görünce daha çok agladı ne kadar büyüselerde çocuk işte
patates nane limon muz derken toparladı biraz,
Allah kavuştursun canım.Annemleri yolladim bu sabah ay icim daraliyor tam 1 ay oldu uzun kavusmanin ayriligi daha zor oluyor resmen okuz oturdu icime((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?