Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benimkilerde iki erkek

Saricivcivcikcik canım nasılsın düğün ya oldu olacak yogunsun sanırım özledik senide insallah hersey güzel gecer istediğin gibi olur
Günaydin kizlarrr sükürler olsun dün balayindan döndük evimden yaziyorum su an
Güzel gecti hersey gecti gitti ama artik dugunde bitsede gitsek modundaydik o derece yorulmusum oynamaktan
Siz neler yaptiniz

günaydın kızlar dün eve gittim
wve oglan hasta ishal kusma
aradığımda iyiyim demişti
babannesine de dememiş kötüyüm diye
yoksa gelirdi
eve gittim aglıyor beni görünce daha çok agladı ne kadar büyüselerde çocuk işte

patates nane limon muz derken toparladı biraz,

Güzel gecti hersey gecti gitti ama artik dugunde bitsede gitsek modundaydik o derece yorulmusum oynamaktan
Siz neler yaptiniz
Hoşgeldin canım çok özledik seni. Herşeyin güzel olmasına sevindim. Hayırlı uğurlu olsun insallah bundan sonrası da. Artık kendi evin, kendi düzenin var, yine aramızda olursun bol bol.

Çok geçmiş olsun canım. Annelere daha da bir naz yapiyir bu yavrular. İnşallah çabucak iyileşir.

Siz neler yaptiniz
Ortimmmmmm ben seni cooook ozledimmmm hos geldin allah mesut etsin hep mutlu olun insallah birtanem ohh artik kendi evinde yuvandasin hep guzel anilariniz olsun balim balayi nasil gecti guzelmiydi oralar

Hoşgeldin canım çok özledik seni. Herşeyin güzel olmasına sevindim. Hayırlı uğurlu olsun insallah bundan sonrası da. Artık kendi evin, kendi düzenin var, yine aramızda olursun bol bol.
Cook tesekkür ederim canimm evet şükür gercekten kendi duzenin kendi evin bi baska oluyomus henüz bikac gün olsa da :)
Bende cooook özledim sizi
Ortimmmmmm ben seni cooook ozledimmmm hos geldin allah mesut etsin hep mutlu olun insallah birtanem ohh artik kendi evinde yuvandasin hep guzel anilariniz olsun balim balayi nasil gecti guzelmiydi oralar
Güzeldi canim bizim buralar cok sulak oldugu icin oralar tam tersi tas vardi bol bol iyi geldi bizim amacimiz da degisik bi alan gormekti baya tarihi yeralti sehirleri falan vardi. Aksaray nigde nevsehir cevresini dolastik baya ama en cok ıhlara vadisini begendim
Bende sizi cooooooook özledim ya kiz inanir misin firsat bulup yazamadim resmen son 2 hafta falan böyle hunharca kosturmakla gecti cok yogundu ya cok yorulduk dugun gunu artik benimkiyle oynarken saat kac aa dugunun bitmesine yarim saat kalmis falan muhabbeti yapiyoduk o derece

Günaydın hanımlar
Acuka burda kafama yer etti Bnde artık ayrı bir hatırası var
Tabiii meşhur acukacı Yonahime
Geçmiş olsun canım, evet büyüseler de annelerine hep bebekler
Annemleri yolladim bu sabah ay icim daraliyor tam 1 ay oldu uzun kavusmanin ayriligi daha zor oluyor resmen okuz oturdu icime ((
Allah kavuştursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…