Güle güle kavuşunAnnemleri yolladim bu sabah ay icim daraliyor tam 1 ay oldu uzun kavusmanin ayriligi daha zor oluyor resmen okuz oturdu icime((
Hoş buldumBu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Tanisalim ben dugunum icin gelinligin icinde güzel görünmek icin 12 kilo verdim mezun oldum simdi dugun bitti geri döndüm inşallah yeni evime yeni bi tarti alip devam edicem takimimla
Yaaaa sana kiyamam ben senin annenden ayrilisina ben daha cok uzuluyorum kiz. Allah kavustursun olsun saglik olsun da gidilir gelinir be kuzum❤Annemleri yolladim bu sabah ay icim daraliyor tam 1 ay oldu uzun kavusmanin ayriligi daha zor oluyor resmen okuz oturdu icime((
Tesekkür ederimm amiinHoş buldumAllah mesut etsin
Allah kavuştursun canım.Annemleri yolladim bu sabah ay icim daraliyor tam 1 ay oldu uzun kavusmanin ayriligi daha zor oluyor resmen okuz oturdu icime((
Hosgeldin canım ❤
Hoşgeldin canım hayırlı olsun Rabbim bir ömür mesut etsin inşallah evliliğin ilk yılı çok güzel kilo alınıyor aman dikkat ben ilk yıl 10 kilo almıştımBu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Tanisalim ben dugunum icin gelinligin icinde güzel görünmek icin 12 kilo verdim mezun oldum simdi dugun bitti geri döndüm inşallah yeni evime yeni bi tarti alip devam edicem takimimla
Oyyy bismillah.Hoşgeldin canım hayırlı olsun Rabbim bir ömür mesut etsin inşallah evliliğin ilk yılı çok güzel kilo alınıyor aman dikkat ben ilk yıl 10 kilo almıştım
Bende memnun oldum canım valla benden söylemesiOyyy bismillah.
Dur kız Allah korusunbu aralar balayinda falan tabi hep disardan yedik tahmin ediyorum almisimdir 3 kilo falan. Ama bugun eve alisveris yapcaz bastan evde yemeye baslayimca bide tarti alinca hemen buraya gelcem
Amin cok tesekkur edrrim sende hosgeldin bu arada memnun oldum
Öyle deme canım ödemi atarsın bir iki güne sonra eksileri göreceksinBen bu gün 72 geldim. Ödem oldu sanırım yorgunluktan69,9 hayalim suya düştü
E yesene çok kötü birşey değilCanım benim, yazı unut. Şimdi tekrar başla. 13 kilo vermişsin, 13 daha verirsin sen.
Ahh canııım, 10.700 adım aşureye kurban gitmiş
Yani bu kadar sözün üstüne de spor yapmayan yanlış yapar
Siz pasta felan diyosunuz da benim canım hiç tatlı çekmiyor. Ne çekiyor biliyor musunuztavuklu nohutlu pilav ve yoğurt ölecem yaaa.
Çok geçmiş olsungünaydın kızlar dün eve gittim
wve oglan hasta ishal kusma
aradığımda iyiyim demişti
babannesine de dememiş kötüyüm diye
yoksa gelirdi
eve gittim aglıyor beni görünce daha çok agladı ne kadar büyüselerde çocuk işte
patates nane limon muz derken toparladı biraz,
Günaydın ekürimGünaydın arkadaşlar
HoşgeldinBu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Günaydın canım afiyet olsun
36 yaşındayım, üç hafta olacak geleliYaaaa sana kiyamam ben senin annenden ayrilisina ben daha cok uzuluyorum kiz. Allah kavustursun olsun saglik olsun da gidilir gelinir be kuzum❤
O degil de ben ne baba evinden cikarken ne kina gecemde aglamadim resmen peki buna ne diceksinben disardan belli edemeyenlerdenim ya millet demistir gelin dünden razi
Tesekkür ederimm amiinsen peki kac yasindasin ne zaman geldin biraz geride kaldim dugun araya girince
Uykusuzluk yorgunluk ödemiBen bu gün 72 geldim. Ödem oldu sanırım yorgunluktan69,9 hayalim suya düştü
ohhh en azindan sikintidan degilde oynayip yorgunluktan demissiniz:))) eglenmenize cok sevindim canim benimCook tesekkür ederim canimm evet şükür gercekten kendi duzenin kendi evin bi baska oluyomus henüz bikac gün olsa da :)
Bende cooook özledim sizi
Güzeldi canim bizim buralar cok sulak oldugu icin oralar tam tersi tas vardi bol bol iyi geldi bizim amacimiz da degisik bi alan gormekti baya tarihi yeralti sehirleri falan vardi. Aksaray nigde nevsehir cevresini dolastik baya ama en cok ıhlara vadisini begendim
Bende sizi cooooooook özledim ya kiz inanir misin firsat bulup yazamadim resmen son 2 hafta falan böyle hunharca kosturmakla gecti cok yogundu ya cok yorulduk dugun gunu artik benimkiyle oynarken saat kac aa dugunun bitmesine yarim saat kalmis falan muhabbeti yapiyoduk o derece
tesekkur ederim canimGünaydın hanımlar
Tabiii meşhur acukacı @Yonahime
Geçmiş olsun canım, evet büyüseler de annelerine hep bebekler
Allah kavuştursun canım.
cok tesekkurler canimGüle güle kavuşun
Yaaaa sana kiyamam ben senin annenden ayrilisina ben daha cok uzuluyorum kiz. Allah kavustursun olsun saglik olsun da gidilir gelinir be kuzum❤
O degil de ben ne baba evinden cikarken ne kina gecemde aglamadim resmen peki buna ne diceksinben disardan belli edemeyenlerdenim ya millet demistir gelin dünden razi
Tesekkür ederimm amiinsen peki kac yasindasin ne zaman geldin biraz geride kaldim dugun araya girince
Cok sagol. Canim benimAllah kavuştursun canım.
Beni de akşam ki incir çıkardıKızlar ya ne zaman akşamdan suya kayısı koyup sabah yesem.wcye çıkıyorum
Hep wc sorunum oldu benim.o yüzden çok mutluyum şu an:)
Bu günü sayarsak 3 gün kaldı bilmiyorum bakalımÖyle deme canım ödemi atarsın bir iki güne sonra eksileri göreceksin
Aynen canım yaa dün çok zor geçti. Hem uykusuzluk hem küçüklerin yorması. İnşallah bu gün kolay olur. 5 gibi eşim kızla oğlanı götürecek bebek de uyursa baya spor yaparımUykusuzluk yorgunluk ödemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?