Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Tanisalim ben dugunum icin gelinligin icinde güzel görünmek icin 12 kilo verdim mezun oldum simdi dugun bitti geri döndüm inşallah yeni evime yeni bi tarti alip devam edicem takimimla
Hoş buldum Allah mesut etsin

Annemleri yolladim bu sabah ay icim daraliyor tam 1 ay oldu uzun kavusmanin ayriligi daha zor oluyor resmen okuz oturdu icime ((
Yaaaa sana kiyamam ben senin annenden ayrilisina ben daha cok uzuluyorum kiz. Allah kavustursun olsun saglik olsun da gidilir gelinir be kuzum❤
O degil de ben ne baba evinden cikarken ne kina gecemde aglamadim resmen peki buna ne diceksin ben disardan belli edemeyenlerdenim ya millet demistir gelin dünden razi
Hoş buldum Allah mesut etsin
Tesekkür ederimm amiin sen peki kac yasindasin ne zaman geldin biraz geride kaldim dugun araya girince

Tanisalim ben dugunum icin gelinligin icinde güzel görünmek icin 12 kilo verdim mezun oldum simdi dugun bitti geri döndüm inşallah yeni evime yeni bi tarti alip devam edicem takimimla
Hoşgeldin canım hayırlı olsun Rabbim bir ömür mesut etsin inşallah evliliğin ilk yılı çok güzel kilo alınıyor aman dikkat ben ilk yıl 10 kilo almıştım

Hoşgeldin canım hayırlı olsun Rabbim bir ömür mesut etsin inşallah evliliğin ilk yılı çok güzel kilo alınıyor aman dikkat ben ilk yıl 10 kilo almıştım
Oyyy bismillah.
Dur kız Allah korusun bu aralar balayinda falan tabi hep disardan yedik tahmin ediyorum almisimdir 3 kilo falan. Ama bugun eve alisveris yapcaz bastan evde yemeye baslayimca bide tarti alinca hemen buraya gelcem
Amin cok tesekkur edrrim sende hosgeldin bu arada memnun oldum

Bende memnun oldum canım valla benden söylemesi ama sen masallah 12 kilo vermişsin o 3 kiloyuda verirsin üstüne almadan
Bende dugunumde 48 kiloydum balayına gittik orda insan yiyiyor tabi tutamiyor sonra evimizde eşim seviyorum diye her akşam tatlı dondurma tarzı şeyler alır gelirdi 1.yilimiza geldiğimizde 60 kiloya çıktım sonra hamile kaldım sonra yine hamile kaldım vs vs hiç 50 li kilolara inemedim şimdi inşallah hedefim 57 11.yilin sonunda

E yesene çok kötü birşey değil
Yada bulgurlu yap süper olur
Bence onun için kasma kendini ye
Çok geçmiş olsun
Eczanelerden probiyotik alabilirsin bizi onlarda toparliyor
Günaydın arkadaşlar
Günaydın ekürim
Hoşgeldin

36 yaşındayım, üç hafta olacak geleli

ohhh en azindan sikintidan degilde oynayip yorgunluktan demissiniz:))) eglenmenize cok sevindim canim benim
Günaydın hanımlar

Tabiii meşhur acukacı @Yonahime

Geçmiş olsun canım, evet büyüseler de annelerine hep bebekler

Allah kavuştursun canım.
tesekkur ederim canim
Güle güle kavuşun
cok tesekkurler canim
ah sorma canim cok zor oluyor ben demistim sana hatirliyormusun aglamayacaksin diye :)))
Allah kavuştursun canım.
Cok sagol. Canim benim

Öyle deme canım ödemi atarsın bir iki güne sonra eksileri göreceksin
Bu günü sayarsak 3 gün kaldı bilmiyorum bakalım
Uykusuzluk yorgunluk ödemi
Aynen canım yaa dün çok zor geçti. Hem uykusuzluk hem küçüklerin yorması. İnşallah bu gün kolay olur. 5 gibi eşim kızla oğlanı götürecek bebek de uyursa baya spor yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…