Gözlerim acıyor şimdi uykusuzluktan, yatsam iki üç saat uyurum sanırım. Sabah babası götürdü oğlumu, o bile iyi geldiBu günü sayarsak 3 gün kaldı bilmiyorum bakalım
Aynen canım yaa dün çok zor geçti. Hem uykusuzluk hem küçüklerin yorması. İnşallah bu gün kolay olur. 5 gibi eşim kızla oğlanı götürecek bebek de uyursa baya spor yaparım
Ödemse geldiği gibi geri gider canım hiç takma kafana. sen aynı düzende devam et mutlaka.Ben bu gün 72 geldim. Ödem oldu sanırım yorgunluktan69,9 hayalim suya düştü
günaydın canım. Dünden bugüne güzel eksi gördüm yine haberin olaE yesene çok kötü birşey değil
Yada bulgurlu yap süper olur
Bence onun için kasma kendini ye
Çok geçmiş olsun
Eczanelerden probiyotik alabilirsin bizi onlarda toparliyor
Günaydın ekürim
Hoşgeldin
Kahvaltın harika canım , ben yine kahvaltı yapamadan çıktım evden. Öğleyi bekliycem mecburen, keşke bunu paylaşabilseydik seninle, hem daha az kalori almış olurdun
Çözüm bulmuş olmana çok sevindim canım, ben genelde wc sorunu yaşamam ama yaşadığım günlerde ne kadar kötü olduğunu öğrendim. Bir ara sağolsun tüm takım seferber olup bana çok güzel öneriler yapmışlardır. Sizi çok seviyorum takımımKızlar ya ne zaman akşamdan suya kayısı koyup sabah yesem.wcye çıkıyorum
Hep wc sorunum oldu benim.o yüzden çok mutluyum şu an:)
Masallah 11 yılBende memnun oldum canım valla benden söylemesiama sen masallah 12 kilo vermişsin o 3 kiloyuda verirsin üstüne almadan
Bende dugunumde 48 kiloydum balayına gittik orda insan yiyiyor tabi tutamiyor sonra evimizde eşim seviyorum diye her akşam tatlı dondurma tarzı şeyler alır gelirdi 1.yilimiza geldiğimizde 60 kiloya çıktım sonra hamile kaldım sonra yine hamile kaldım vs vs hiç 50 li kilolara inemedim şimdi inşallah hedefim 57 11.yilin sonunda
Hosbuldumm canmE yesene çok kötü birşey değil
Çok geçmiş olsun
Eczanelerden probiyotik alabilirsin bizi onlarda toparliyor
Günaydın ekürim
Hoşgeldin
Bende eşim askere gitmişti ocak ayında bedelli olarak 23gun beraber kaldık anne babamla ailem beni yalnız bırakmadı sagolsun lar eşimin geldiğine sevinemedim bile onlar gidecek diye bende onları yolcu edip eve geldiğimde ev bombostu akşama kadar hem iş yaptım hem ağlamıştım çok zor oluyor Allah kavuştursun yinede canları sağ olsun uzakta olsunlar yine gelirler inş canımAnnemleri yolladim bu sabah ay icim daraliyor tam 1 ay oldu uzun kavusmanin ayriligi daha zor oluyor resmen okuz oturdu icime((
Hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun canım sende bizim kervana katilmissin rabbim bir ömür mutlu mesut etsin inş AllahYaaaa sana kiyamam ben senin annenden ayrilisina ben daha cok uzuluyorum kiz. Allah kavustursun olsun saglik olsun da gidilir gelinir be kuzum❤
O degil de ben ne baba evinden cikarken ne kina gecemde aglamadim resmen peki buna ne diceksinben disardan belli edemeyenlerdenim ya millet demistir gelin dünden razi
Tesekkür ederimm amiinsen peki kac yasindasin ne zaman geldin biraz geride kaldim dugun araya girince
Sende mi gurbettesin canim benim. Sorma simdi duvarlar ustume geliyor derler ya aynen oyle aka dedigin gibi sag olsublar saglikli olsunlar onemli olan oBende eşim askere gitmişti ocak ayında bedelli olarak 23gun beraber kaldık anne babamla ailem beni yalnız bırakmadı sagolsun lar eşimin geldiğine sevinemedim bile onlar gidecek diye bende onları yolcu edip eve geldiğimde ev bombostu akşama kadar hem iş yaptım hem ağlamıştım çok zor oluyor Allah kavuştursun yinede canları sağ olsun uzakta olsunlar yine gelirler inş canım
6 saat iyi uyumuşsun aslında ben hiç 6 saat uyumadımGözlerim acıyor şimdi uykusuzluktan, yatsam iki üç saat uyurum sanırım. Sabah babası götürdü oğlumu, o bile iyi geldi
Ödemdir hiç kaçamak yapmadım canım. Gider inşallah bakalımÖdemse geldiği gibi geri gider canım hiç takma kafana. sen aynı düzende devam et mutlaka.
Yulafli omletmi o
Kesintisiz olsa evet çok iyi6 saat iyi uyumuşsun aslında ben hiç 6 saat uyumadım
Ödemdir hiç kaçamak yapmadım canım. Gider inşallah bakalım
Tost yazmış amaYulafli omletmi o
Bende deneyeyim akşam wc de afedersin oturmaktan bacaklarım uyuştuKızlar ya ne zaman akşamdan suya kayısı koyup sabah yesem.wcye çıkıyorum
Hep wc sorunum oldu benim.o yüzden çok mutluyum şu an:)
Karatay da ekmek varmiki yumurta gibi geldi banaTost yazmış ama
Doğru diyorsun canım bulgurlu da olurE yesene çok kötü birşey değil
Aşureyi mi pirinçli yapıyorsunDoğru diyorsun canım bulgurlu da olurYine de bir pirincin yerini tutmaz ki
Amin 3.saat 45dk Bi mesafedeyiz ailem Erzincanda ben ErzurumSende mi gurbettesin canim benim. Sorma simdi duvarlar ustume geliyor derler ya aynen oyle aka dedigin gibi sag olsublar saglikli olsunlar onemli olan o( sizide allah kavustirsun kuzum
Yulaf da yasakKaratay da ekmek varmiki yumurta gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?