Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gözlerim acıyor şimdi uykusuzluktan, yatsam iki üç saat uyurum sanırım. Sabah babası götürdü oğlumu, o bile iyi geldi

E yesene çok kötü birşey değil
Yada bulgurlu yap süper olur
Bence onun için kasma kendini ye

Çok geçmiş olsun
Eczanelerden probiyotik alabilirsin bizi onlarda toparliyor

Günaydın ekürim

Hoşgeldin
günaydın canım. Dünden bugüne güzel eksi gördüm yine haberin ola

Kızlar ya ne zaman akşamdan suya kayısı koyup sabah yesem.wcye çıkıyorum

Hep wc sorunum oldu benim.o yüzden çok mutluyum şu an:)
Çözüm bulmuş olmana çok sevindim canım, ben genelde wc sorunu yaşamam ama yaşadığım günlerde ne kadar kötü olduğunu öğrendim. Bir ara sağolsun tüm takım seferber olup bana çok güzel öneriler yapmışlardır. Sizi çok seviyorum takımım

Masallah 11 yıl
E yesene çok kötü birşey değil
Yada bulgurlu yap süper olur
Bence onun için kasma kendini ye

Çok geçmiş olsun
Eczanelerden probiyotik alabilirsin bizi onlarda toparliyor

Günaydın ekürim

Hoşgeldin
Hosbuldumm canm

Annemleri yolladim bu sabah ay icim daraliyor tam 1 ay oldu uzun kavusmanin ayriligi daha zor oluyor resmen okuz oturdu icime ((
Bende eşim askere gitmişti ocak ayında bedelli olarak 23gun beraber kaldık anne babamla ailem beni yalnız bırakmadı sagolsun lar eşimin geldiğine sevinemedim bile onlar gidecek diye bende onları yolcu edip eve geldiğimde ev bombostu akşama kadar hem iş yaptım hem ağlamıştım çok zor oluyor Allah kavuştursun yinede canları sağ olsun uzakta olsunlar yine gelirler inş canım

Hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun canım sende bizim kervana katilmissin rabbim bir ömür mutlu mesut etsin inş Allah

Sende mi gurbettesin canim benim. Sorma simdi duvarlar ustume geliyor derler ya aynen oyle aka dedigin gibi sag olsublar saglikli olsunlar onemli olan o ( sizide allah kavustirsun kuzum

Gözlerim acıyor şimdi uykusuzluktan, yatsam iki üç saat uyurum sanırım. Sabah babası götürdü oğlumu, o bile iyi geldi
6 saat iyi uyumuşsun aslında ben hiç 6 saat uyumadım
Ödemse geldiği gibi geri gider canım hiç takma kafana. sen aynı düzende devam et mutlaka.
Ödemdir hiç kaçamak yapmadım canım. Gider inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…