- 8 Nisan 2019
- 3.095
- 8.618
- 88
Bana gore daha yakinmis canim bizim 13 saatAmin 3.saat 45dk Bi mesafedeyiz ailem Erzincanda ben Erzurum
Tavuklu pilavAşureyi mi pirinçli yapıyorsun
Bendegünaydın canım. Dünden bugüne güzel eksi gördüm yine haberin ola
KeskeeKahvaltın harika canım , ben yine kahvaltı yapamadan çıktım evden. Öğleyi bekliycem mecburen, keşke bunu paylaşabilseydik seninle, hem daha az kalori almış olurdun
Yulafli omletmi o
Tost yazmış ama
Kizlar bikere daha paylaşmıştımKaratay da ekmek varmiki yumurta gibi geldi bana
Olsun bikere yap ye öğün Spor yada yürüyüşünü aksatmazsan bişey olmazDoğru diyorsun canım bulgurlu da olurYine de bir pirincin yerini tutmaz ki
Bizim de 12Bana gore daha yakinmis canim bizim 13 saat(
Asureyle ilgili alıntıdan gördüm ne bileyim haa akşam canı nohutlu tavuk pilav çekiyordu demi unutmuşum benim uyuduğumun toplamını takım uyumamistirTavuklu pilavsen bu gün uyanamamışsın
Bende cuma günü düşünüyorum tartı sonrası ödül en azından cumaya kadar eritmis oluruz yiyenlerin bizden neyi fazla canım bizde yiyelim geçen hafta menüler yeşil fasulyeydi Haftayada aşure olsunBende ilk kez asure yapmayi deneyecegim hic kalkismamistim yapmaya ama kendimi nasil tutarim bilmem yemeden( galiba cuma yapacagim bildirim sonrasi olur
Tşk ettim bilgi dağarcığıma bir şey daha eklemiş oldum. Onu hiç duymamıştımBende
Keskee..sucuklu filan güzeldi .fazla geldi zaten
Kizlar bikere daha paylaşmıştım
Oppsie ekmek .sadece yumurta ve lorla yapılıyor
Sucuk ve kasarla tost yaptım.
Olsun bikere yap ye öğün Spor yada yürüyüşünü aksatmazsan bişey olmaz
Giderdim
ayyy cok sagolun kizlar en azindan yalniz degilim benim gibi cok insan var deyip teselli oluyorumBizim de 12gerçi dibimde olsa da çok gelmezdi bize gelince tansiyon 17 e çıkıyor
Hicc degil mi ama yilda bi kere zaten :))))Bende cuma günü düşünüyorum tartı sonrası ödül en azından cumaya kadar eritmis oluruz yiyenlerin bizden neyi fazla canım bizde yiyelim geçen hafta menüler yeşil fasulyeydi Haftayada aşure olsun
Hee nolcak sanki hergün yiyoz yeşil fasulye gibiayyy cok sagolun kizlar en azindan yalniz degilim benim gibi cok insan var deyip teselli oluyorum
Hicc degil mi ama yilda bi kere zaten :))))
Oh maşallah darısı başımaAsureyle ilgili alıntıdan gördüm ne bileyim haa akşam canı nohutlu tavuk pilav çekiyordu demi unutmuşum benim uyuduğumun toplamını takım uyumamistir
Ayyy kiz kahkaha attim allah da seni gulduraun insallah :))Hee nolcak sanki hergün yiyoz yeşil fasulye gibi
Aşureyi benim diyetisyenim listeye yazacağım dedi dengeledikten sonra herşeyi yiyebilirsin dediayyy cok sagolun kizlar en azindan yalniz degilim benim gibi cok insan var deyip teselli oluyorum
Hicc degil mi ama yilda bi kere zaten :))))
En sevdigim diyetisyen profili:)Aşureyi benim diyetisyenim listeye yazacağım dedi dengeledikten sonra herşeyi yiyebilirsin dedi
Ben yine de korkuyorum başlayınca durdurtmazsam kendimi diyeEn sevdigim diyetisyen profili:)
Senle kapışmak çok zor yaa, ne o öyle oppsie ekmek falan ilk kez duyuyorum. kesin benden daha çok eksi görmüşsündür.Bende
Keskee..sucuklu filan güzeldi .fazla geldi zaten
Kizlar bikere daha paylaşmıştım
Oppsie ekmek .sadece yumurta ve lorla yapılıyor
Sucuk ve kasarla tost yaptım.
Olsun bikere yap ye öğün Spor yada yürüyüşünü aksatmazsan bişey olmaz
Giderdim
Amin inş hep. Beraber gülelimAyyy kiz kahkaha attim allah da seni gulduraun insallah :))
Abla yaa ne guldumBu gözler ne cevizli sucuklar ne acukalar gördü
Dukan tarifi ama karataycilarda yapıyorTşk ettim bilgi dağarcığıma bir şey daha eklemiş oldum. Onu hiç duymamıştım
yelkenleri suya indirmeeeSenle kapışmak çok zor yaa, ne o öyle oppsie ekmek falan ilk kez duyuyorum. kesin benden daha çok eksi görmüşsündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?