Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hanimlar ne yemek yapiyosunuz günluk ucundan kiyisindan bana yazar misiniz ya simdi bide cok zor olanlarini yapamam. Ama basit yemekleri yaparim mesela bugun ne yemek yapcaksiniz?
Ay ay kimi goruyorum burda

Hanimlar ne yemek yapiyosunuz günluk ucundan kiyisindan bana yazar misiniz ya simdi bide cok zor olanlarini yapamam. Ama basit yemekleri yaparim mesela bugun ne yemek yapcaksiniz?
Yeni evlisin baştan nasıl başlarsan öyle gider cok ağır yemeklere girme hergün senden bekler köfte patates pilav salata yeter gözünü fazla yükseklere dikmesin damat bey

Ben bugün biber ve domatesli makarna yapacağım ama ben yemeyeceğim, belki sadece bir kaşık. Yanına da brokoli haşlayacağım, brokolinin üzerine sarımsaklı yoğurt döküp, onun üzerine de baharatlı zeytinyağlı ve limonlu sos dökeceğim. zeytinyağlı sos pişmiyor bu arada, karışım yapıp döküyorum, inanılmaz lezzetli. Yeni evliler için uygun bir menü olmayabilir belki, daha şık şeyler istiyor olabilirsin canım.

Ay ay kimi goruyorum burda
Özledim kiz
Yeni evlisin baştan nasıl başlarsan öyle gider cok ağır yemeklere girme hergün senden bekler köfte patates pilav salata yeter gözünü fazla yükseklere dikmesin damat bey
Haha ama malesef henüz köfte yapamiyorum cunku bayat ekmegim yokki. Gerci misir unuyla da oluyo galiba
Yok yok bence gayet güzel tam benlik yanina bisey yapmiyo musun peki bugün makarnanin? Bugun makarnayla basliyim bismillah diyip
Bugun ne yemek yapsam kervanina katildim sukur

Ben istikrar konusunda iyiyim aslında, bu ikinci kez diyet yapışım, ilki oğlum 2 yaşındaykendi. çok da güzel kilo vermiştim, istediğim kiloya varmıştım. ama sonrasında doktora sürecim başlayınca dikkat etmedim birkaç ay içinde kilolar aldım. Şimdi nisan ortasında başladım ve yine iyi gidiyorum, aşırı kaçamaklar falan yapmıyorum, biraz yavaş kilo veriyorum malesef. şu ana kadar 12 kilo verdim, ayda 3 kilo gibi. benim en kötü tarafım ekmeğe dayanamıyorum, onu da eve almıyorum, bu aralar kardeşim var diye mecburen alıyoruz. O gidince yine kepek ekmek, tahıllı ekmek, ekşi ekmek gibi devam edeceğim, cünkü onları çok yemiyorum.
Aman Allah'ım neler yazdım. Tüm gidişatımı döktüm ortaya.

Bu arada vazgeçmek asla yok. Yarışı bu hafta sen kazansan da sonuçta ben kendimle ilgili bir şey kazanmış olacağım, iyi gidiyoruz hepimiz.

Yok kız o galeta unu

Yanına brokoli yapıyorum işte. İkisi yetiyor. Bu arada köfte galeta unuyla yapılıyor, mısır ununu hiç duymadım.

Yanına brokoli yapıyorum işte. İkisi yetiyor. Bu arada köfte galeta unuyla yapılıyor, mısır ununu hiç duymadım.
Ufak bi bilgi hatasi
Tamam canim bende zaten komple gida ev alosverisine cikcaz sifirdan bakim bugün olmazsa bende öyle yapiyim tesekkür ederim devamini beklerim menulerin hergün

Ben çalışmıyorum evdeyim ..iki çocuk var
Bende zorlanıyorum ama ailemin olduğu şehire taşındım.
Çocuklarla genelde ilgilenen oluyor
Yoksa çok takıntılı ve tahammülsüz bir insanim
Bunun sonucundada strese bağlı çok yemek ve ekmek tuketirim
Bu ara Allah'a şükür rahatım ondan kendime zaman ayirabiliyorum
Yoksa senin gibi değilim daha önce hep yarım biraktim
Kazanmak önemli değil birbirimize biseyler katabilmemiz önemli ..
Bence berabere gibi oluruz
Olmasakta bende burda birşeyler öğreniyorum.mesela yürüyüşün faydasını öğrendim
Kendimi ağır sporlarla harap ediyordum

Ufak bi bilgi hatasi
Tamam canim bende zaten komple gida ev alosverisine cikcaz sifirdan bakim bugün olmazsa bende öyle yapiyim tesekkür ederim devamini beklerim menulerin hergün
Yaa evlilikte aklımda kalan ve özlediğim şeylerden biri
Ev için ilk alisverisss ...çok güzel yaaa
Geçen markette kasada okadar çok ürün almislardiki..buneyaa bekliyoruz nereye götürecekler diye düşünürken
Erkeğin küçük parmağındaki kınayı görünce
Sinirim geçti
Ne guzellll dedim ..şimdiden kolay gelsin

Ufak bi bilgi hatasi
Yarın da taze fasulye ve patates salatası yapacağım canım, ikisini çok yakıştırıyorum, bugünden hazırlığın olsun alışveriş yaparken.

Mısır unu değil canım. Galeta unuyla yapa bilirsin bende dün yaptım kız sen en iyisi hazır al mısır unu nereden çıktı

Ayy ne güzel seyler söylemissin tesekkur ederimm

Yarın da taze fasulye ve patates salatası yapacağım canım, ikisini çok yakıştırıyorum, bugünden hazırlığın olsun alışveriş yaparken.
Bir taze fasulye daha uzun zaman görmek istemiyorum sonunu bugün çöpe döktüm yeter hep benmi yiycem

Evet cook tesekkür ederim fikir oldu iyi geldi bu
Mısır unu değil canım. Galeta unuyla yapa bilirsin bende dün yaptım kız sen en iyisi hazır al mısır unu nereden çıktı
Köfteyi mi hazir al diyosun canim?

Çok geçmiş olsun canım. Annelere daha da bir naz yapiyir bu yavrular. İnşallah çabucak iyileşir.
Günaydın hanımlar

Tabiii meşhur acukacı Yonahime

Geçmiş olsun canım, evet büyüseler de annelerine hep bebekler

Allah kavuştursun canım.

teşekür ederimm kızlar biraz stresten oldu sanırım

Bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Tanisalim ben dugunum icin gelinligin icinde güzel görünmek icin 12 kilo verdim mezun oldum simdi dugun bitti geri döndüm inşallah yeni evime yeni bi tarti alip devam edicem takimimla

merhaba hoşbulduk sende hoşgeldin
ben nisan mayısta buradaydım ama karşılaşmadık sanırım
hayırlı olsun , bir ömür aşk diliyorum sana

E yesene çok kötü birşey değil
Yada bulgurlu yap süper olur
Bence onun için kasma kendini ye

Çok geçmiş olsun
Eczanelerden probiyotik alabilirsin bizi onlarda toparliyor

Günaydın ekürim

Hoşgeldin

TAZE FASULYE YAPTIM CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…