Evet evet sen makarna yap yoğurtla yeter size iki kişilik minnak aileÖzledim kiz
Haha ama malesef henüz köfte yapamiyorum cunku bayat ekmegim yokki. Gerci misir unuyla da oluyo galiba
Yok yok bence gayet güzel tam benlik yanina bisey yapmiyo musun peki bugün makarnanin? Bugun makarnayla basliyim bismillah diyip
Bugun ne yemek yapsam kervanina katildim sukur
Yok yemekleri dedim ilk günden enişteye bilmediğini görmesin yavaş yavas yaparak öğrenirsinEvet cook tesekkür ederim fikir oldu iyi geldi bu
Köfteyi mi hazir al diyosun canim?
BEn köfteye sadece baharat ve sarımsak katarımHaha ama malesef henüz köfte yapamiyorum cunku bayat ekmegim yokki. Gerci misir unuyla da oluyo galiba
Çocuklarla ilgilenen olması güzelmiş canım. Ben çalışıyorum, yakınımda kimsem yok. Bazı günlerde okuldaki derslerim çok geç bitiyor. Geçen dönem 21,30 a kadar dersim vardı, onlar kötü oluyor benim için. Neyse ki bu dönem daha iyi, yine iki akşam dersim var ama en geç 7de bitmiş olacak inşallah.Ben çalışmıyorum evdeyim ..iki çocuk var
Bende zorlanıyorum ama ailemin olduğu şehire taşındım.
Çocuklarla genelde ilgilenen oluyor
Yoksa çok takıntılı ve tahammülsüz bir insanim
Bunun sonucundada strese bağlı çok yemek ve ekmek tuketirim
Bu ara Allah'a şükür rahatım ondan kendime zaman ayirabiliyorum
Yoksa senin gibi değilim daha önce hep yarım biraktim
Kazanmak önemli değil birbirimize biseyler katabilmemiz önemli ..
Bence berabere gibi oluruz
Olmasakta bende burda birşeyler öğreniyorum.mesela yürüyüşün faydasını öğrendim
Kendimi ağır sporlarla harap ediyordum
Sarımsak çok. Güzel oluyor bende koyuyorum ama galeta unuda koyarım ekmek içi yerineBEn köfteye sadece baharat ve sarımsak katarım
Yok kiz az cok biliyorum daha önce türlu falan yapip ona goturmuslugum var da. mesela köfteyi hic yapmadim ondan bilmiyorumYok yemekleri dedim ilk günden enişteye bilmediğini görmesin yavaş yavas yaparak öğrenirsin
Sadece mi? O zaman kivamini nasil ayarliyosun kizBEn köfteye sadece baharat ve sarımsak katarım
Evet ya sana kabus oldu o fasulye. Benimki yarım kilo, dört kişi yiyecek, hemen biter zaten.Bir taze fasulye daha uzun zaman görmek istemiyorum sonunu bugün çöpe döktüm yeter hep benmi yiycem
Yaparsın yaparsın benim yeğenim evlenene kadar softa kurup topladığı yok şimdi benden güzel yapıyor İnternet elinin altında olduktan sonra bilmiyorum diye birsey yokki herşey zamanla olur merak etme canımYok kiz az cok biliyorum daha önce türlu falan yapip ona goturmuslugum var da. mesela köfteyi hic yapmadim ondan bilmiyorumdedigin gibi zamanla gelistircem kendimi
Ben 1 kilodan yapmıştım 3 gün tek başıma yedim bu gün yeniden yapacağım çok aşırı seviyorum benBir taze fasulye daha uzun zaman görmek istemiyorum sonunu bugün çöpe döktüm yeter hep benmi yiycem
Difrize elimi atıyorum fasulye geliyo oy baba çıka diyorum yinemi sen geldinEvet ya sana kabus oldu o fasulye. Benimki yarım kilo, dört kişi yiyecek, hemen biter zaten.
Yeşili bol tüketin diyorlarda bence yeter artıkBen 1 kilodan yapmıştım 3 gün tek başıma yedim bu gün yeniden yapacağım çok aşırı seviyorum ben
Ben evlendiğim zaman yumurta kırmaktan başka bişey bilmiyordumYok kiz az cok biliyorum daha önce türlu falan yapip ona goturmuslugum var da. mesela köfteyi hic yapmadim ondan bilmiyorumdedigin gibi zamanla gelistircem kendimi
Kasap köfte diye arat nette yorma beniSadece mi? O zaman kivamini nasil ayarliyosun kiz
Yeşil fasulye, yeşil mercimek, yumurta ömür boyu yesem bıkmamYeşili bol tüketin diyorlarda bence yeter artık
Sesli güldüm vayy anam adam hala hayattaBen evlendiğim zaman yumurta kırmaktan başka bişey bilmiyordumeşimi denek olarak kullandım hep
Mercimek köfteye takmıştım. O zaman internette bu kadar tarif yoktuSesli güldüm vayy anam adam hala hayatta
1cuval denemeye Bi zahmet olsun artıkMercimek köfteye takmıştım. O zaman internette bu kadar tarif yoktu1 çuval mercimek heba etmişimdir kıvamını tutturana kadar şimdi benden güzel yapan yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?