Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet evet sen makarna yap yoğurtla yeter size iki kişilik minnak aile

Çocuklarla ilgilenen olması güzelmiş canım. Ben çalışıyorum, yakınımda kimsem yok. Bazı günlerde okuldaki derslerim çok geç bitiyor. Geçen dönem 21,30 a kadar dersim vardı, onlar kötü oluyor benim için. Neyse ki bu dönem daha iyi, yine iki akşam dersim var ama en geç 7de bitmiş olacak inşallah.

Bu sefer hepimiz inşallah sonuna kadar gideceğiz. Yürüyüş gerçekten çok önemli, daha önceki kilo verişimde de onun sayesinde vermiştim. Bu sefer sıkılaşmak da istediğim için ağır sporlara başlamıştım ama tartı sorumluluğu yüzünden şimdilik bıraktım. Haftada en fazla 3 gün yapacağım onları. Yürüyüş her gün.

Yok yemekleri dedim ilk günden enişteye bilmediğini görmesin yavaş yavas yaparak öğrenirsin
Yok kiz az cok biliyorum daha önce türlu falan yapip ona goturmuslugum var da. mesela köfteyi hic yapmadim ondan bilmiyorum dedigin gibi zamanla gelistircem kendimi

Yok kiz az cok biliyorum daha önce türlu falan yapip ona goturmuslugum var da. mesela köfteyi hic yapmadim ondan bilmiyorum dedigin gibi zamanla gelistircem kendimi
Yaparsın yaparsın benim yeğenim evlenene kadar softa kurup topladığı yok şimdi benden güzel yapıyor İnternet elinin altında olduktan sonra bilmiyorum diye birsey yokki herşey zamanla olur merak etme canım

Ben evlendiğim zaman yumurta kırmaktan başka bişey bilmiyordum eşimi denek olarak kullandım hep

12yasinda yemek yapmaya başladım ilk yemeğim mercimek corbasiydi düdüklüde yapayım dedim az olur biraz daha derken dibine yakmistim 1hafta kokusu evden çıkmadı 1cuval yapsam aklımdan çıkmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…