Ayyy çatladım gülmekten yeter susNetteki kasap köftelerde hep ekmek veya galeta unu var benim köftenin adı başka demek ki
Mercimek mercimek olalı böyle eziyet görmemiştirMercimek köfteye takmıştım. O zaman internette bu kadar tarif yoktu1 çuval mercimek heba etmişimdir kıvamını tutturana kadar şimdi benden güzel yapan yok çok şükür
Difrize elimi atıyorum fasulye geliyo oy baba çıka diyorum yinemi sen geldin
Cnm moral bozma sakın, ödem geçer cumaya kadarBen bu gün 72 geldim. Ödem oldu sanırım yorgunluktan69,9 hayalim suya düştü
Anka odemi unuttu şuan benim yaptığım. Köftenin adı ne diye düşünmeye başladıCnm moral bozma sakın, ödem geçer cumaya kadar ❤ Ben 61,1 geldim ama imkansız. Bugün alabilirsem yeni pil alacağım tartıya.
Dün 61,6 değik miydin neden imkansız olsun kiCnm moral bozma sakın, ödem geçer cumaya kadar ❤ Ben 61,1 geldim ama imkansız. Bugün alabilirsem yeni pil alacağım tartıya.
Evet yaa özel bir adı olmalı sıradan bir köfte değil oAnka odemi unuttu şuan benim yaptığım. Köftenin adı ne diye düşünmeye başladı
Kolay diyet köfteEvet yaa özel bir adı olmalı sıradan bir köfte değil o
Evdekilerin haberi yok onlara hala kasap köfte diye yedire bilirsin biz söylemeyizEvet yaa özel bir adı olmalı sıradan bir köfte değil o
Kolay mııııı hayır daha havalı olmalıKolay diyet köfte
Ankaya özel köfte tarifi bana ayit havalı köfte de bak bu olurKolay mııııı hayır daha havalı olmalı
Geçmiş olsun canımgünaydın kızlar dün eve gittim
wve oglan hasta ishal kusma
aradığımda iyiyim demişti
babannesine de dememiş kötüyüm diye
yoksa gelirdi
eve gittim aglıyor beni görünce daha çok agladı ne kadar büyüselerde çocuk işte
patates nane limon muz derken toparladı biraz,
Hoşbulduk canımBu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Tanisalim ben dugunum icin gelinligin icinde güzel görünmek icin 12 kilo verdim mezun oldum simdi dugun bitti geri döndüm inşallah yeni evime yeni bi tarti alip devam edicem takimimla
Daha cok erken canımBen bu gün 72 geldim. Ödem oldu sanırım yorgunluktan69,9 hayalim suya düştü
Ya benimde WC sorunum var bende yapayımKızlar ya ne zaman akşamdan suya kayısı koyup sabah yesem.wcye çıkıyorum
Hep wc sorunum oldu benim.o yüzden çok mutluyum şu an:)
Yıne de cok uzak degıl canım bıraz yol zahmetın olur ama hafta sonları gıdılebılme ıhtımalı varAmin 3.saat 45dk Bi mesafedeyiz ailem Erzincanda ben Erzurum
Bende ıkı cesıt yemek yapıyorum yetıyorYanına brokoli yapıyorum işte. İkisi yetiyor. Bu arada köfte galeta unuyla yapılıyor, mısır ununu hiç duymadım.
Yok malesef gidemiyorum bu sene ilk defa 18gun kala bilirdim diğer zamanlar en fazla 3gun yada 1hafta eşim biz gidince trip atıyorYıne de cok uzak degıl canım bıraz yol zahmetın olur ama hafta sonları gıdılebılme ıhtımalı var
Ay senin telasini sevsinler ben galiba bayattan gidecegim dolabin durumundan pek haberim yok azsa ne yapacagim hakkinda fikrim de yok isin kotusu:)))Hanimlar ne yemek yapiyosunuz günluk ucundan kiyisindan bana yazar misiniz ya simdi bide cok zor olanlarini yapamam. Ama basit yemekleri yaparim mesela bugun ne yemek yapcaksiniz?
Köfte yap köfte bugün konumuz köfteAy senin telasini sevsinler ben galiba bayattan gidecegim dolabin durumundan pek haberim yok azsa ne yapacagim hakkinda fikrim de yok isin kotusu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?