Anket yapalım en iyi köfte ekmeklimi olur ekmeksiz miKöfte yap köfte bugün konumuz köfte
bende fasulye mi yapsam acaba diyordumKöfte yap köfte bugün konumuz köfte
Selam canım iyiyim sen nasılsın,Selam kizlar ne yapiyosunuz ben sabah kizimi uyuturken uyuyakalmisim yeni uyandim hiç bisey yapasım yok bugün
Cnm 1 günde 500 gr bilemedim. Dün sadece 30 dk boosted fitness yaptım, azda olsa aşure yedim. Menümde de baya bişey vardıDün 61,6 değik miydin neden imkansız olsun ki
Olsun cnm bugünde dinlendir kendini. Nasılsa her gün aynı işSelam kizlar ne yapiyosunuz ben sabah kizimi uyuturken uyuyakalmisim yeni uyandim hiç bisey yapasım yok bugün
Ne kadar etksii olur ki tartıyaKızlar bugün saçımı kestirmeyi düşünüyorum, hile sayılır mı ki
Bana çıkabende fasulye mi yapsam acaba diyordum
Cnm saçlarım uzun sayılır küt kestirsem diyorum. Ne kadar etkisi olur bilemedimNe kadar etksii olur ki tartıya
O zaman biraz etkiler gibiCnm saçlarım uzun sayılır küt kestirsem diyorum. Ne kadar etkisi olur bilemedim
Takımca kafayı yemeye az kaldı ha gayretKızlar bugün saçımı kestirmeyi düşünüyorum, hile sayılır mı ki
Sen yine değiştir pilini ama olabilir canım imkansız değilCnm 1 günde 500 gr bilemedim. Dün sadece 30 dk boosted fitness yaptım, azda olsa aşure yedim. Menümde de baya bişey vardıondan dolayı imkansız diye düşünüyorum.
Ben de keseyim durKızlar bugün saçımı kestirmeyi düşünüyorum, hile sayılır mı ki
Kaptan böyle yaparsa takıma ne demeliO zaman biraz etkiler gibi
Tartıya güzel yansıyacak :))))
Benim sacım olsa etkilemez derdim deKaptan böyle yaparsa takıma ne demeli
O ne gııı durup durup Bi icad çıkarıyon yeniyomu içiliyomu o dediğinAma önce kozmik takvime bakalım bu gün saç kesilir mi
Hadi bakalım en çok kim eksilecekBen de keseyim durgeri kalmayım senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?