Ama bunlar böyle dedikçe ben hiç bişey yemek istemiyorum ama olmazki bütün hayallerim çöp oldu şimdi ben makarna yiyecektimHadi bakalım en çok kim eksilecek
Benim saçım omuzlarımda çok fark beklemiyorumHadi bakalım en çok kim eksilecek
2 tahta kasık cok mu olur acaba onu bilemedim canım ama yiyebilirsin yanına baska ne yapacaksınZipzip- immm şey diycektim geçen haftadan beri hiç pilav makarna yemedim kaçamakta yapmadım bugün diyorum şeyyyy annem kesme makarna getirmişti bana ondan diyorum hani 2tahta kaşık kadar pisirsem şeyy olurmu çok canım cektide Özledim de hani kısaca yesem diyorum ohhh
Ben son zamanlarda her şeyi kozmik takvime göre yapmaya başladım. İnternette kozmikbakım diye blog var. Aslan burcu günlerinde kısa kısa saçlarımı kesiyorum. Güçlendi dökülmesi azaldı. Bi de epilasyon tarihleri veriyor o tarihlerde yapıyorum epilasyonu. Baya azaldı tüylerO ne gııı durup durup Bi icad çıkarıyon yeniyomu içiliyomu o dediğin
Bizde mi takip etsek ne yapsakBen son zamanlarda her şeyi kozmik takvime göre yapmaya başladım. İnternette kozmikbakım diye blog var. Aslan burcu günlerinde kısa kısa saçlarımı kesiyorum. Güçlendi dökülmesi azaldı. Bi de epilasyon tarihleri veriyor o tarihlerde yapıyorum epilasyonu. Baya azaldı tüyler
Et canım. Faydasını görürsün. Kozmikbakımblog adıBizde mi takip etsek ne yapsak
Hemen bakıp geliyorum :))Et canım. Faydasını görürsün. Kozmikbakımblog adı
Benim saçlarda ince telli aslında ama yinede belli mi olur cnmBenim sacım olsa etkilemez derdim de
Sadece yogurt="Zipzip-, post: 61123323, member: 785041"]
2 tahta kasık cok mu olur acaba onu bilemedim canım ama yiyebilirsin yanına baska ne yapacaksın
Ihmal etme canım Ilacını kullanKızlar İstanbuldayken fırsat bulamıyorum kuaföre falan ama kestirmemde şart. Saçlarım avuç avuç dökülüyor. Her yerden saç fırlamasından, halıdan saç toplamaktan bıktım. Her gün süpürüyorum akşama kadar toplu saçta bile etraf kıl tüy oluyordemir depolarım boşalmış, ilaç kullanmam şart ama başlayamadım henüz. İnşallah sonrasında faydasını görürüm.
Sağol canım bende iyi sayılırım işte sabah uykusu bana yaramiyoSelam canım iyiyim sen nasılsın,
Okulun baslaması seni yordu sanırım az dinlrn kendine gelirsin
Sen o kadar işin gücün arasında birde bunlarami dikkat ediyorsun valla helal olsun ufukta Bi bebe daha varmiymis onuda söyledirmiiBen son zamanlarda her şeyi kozmik takvime göre yapmaya başladım. İnternette kozmikbakım diye blog var. Aslan burcu günlerinde kısa kısa saçlarımı kesiyorum. Güçlendi dökülmesi azaldı. Bi de epilasyon tarihleri veriyor o tarihlerde yapıyorum epilasyonu. Baya azaldı tüyler
Kesinlikle iş hiç bitmez ama şu bir gerçekki sabah uykusu beni dinlendirmiyo daha fena oluyorumOlsun cnm bugünde dinlendir kendini. Nasılsa her gün aynı iş
O zaman yiyebilirsin canım cok olmazmısSadece yogurt
O kadar diyet yaptım ya kilo alırsam cnmIhmal etme canım Ilacını kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?