Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kesinlikle iş hiç bitmez ama şu bir gerçekki sabah uykusu beni dinlendirmiyo daha fena oluyorum
Cnm oğlumda gece terörü başladı. Sürekli uyandırıyor sonrasında bende uyuyamıyorum. Bugünde 7:30 dan sonra dalmışım 10:30 gibi kalktım ama günden bir şey anlamadım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki zamanla her şey düzelecek diye teselli ediyorum kendimi

Cnm demir hapı kabızlık yapıyor malesef. Form çayı, kuru kayısı vs kullanmak faydalı oluyor.
Doktor bana doğumdan önce demir başlatmıştı oglumdaki kadar saçım dokulmedi.
Oğlumda demir vs kullanmamıştım doğumdan sonra tutam tutam döküldü.
Demir kimisinde kabız kimisinde ishal yapoyor ama bence kesinlikle kullan.
Saçların icin

Geçmiş olsun.
Kaç yaşında ki?
Gece terörü nasıl oluyor peki.?

Benim saç dökülmesi o yüzden mi oluyordu acaba hem küt kestiriyorum hem boyatiyorum elimi saçıma atayım tutam tutam geliyo omuzlarıma dökülüyor

Cnm mutlaka kullanacağım sadece doktora sonuçlarımı gösteremeden annemlere geçtim. Haftaya inşallah doktorumla görüşüp ilaçlarımı yazdıracağım. Bendeki demir eksikliğinin asıl nedeni iltihaplı eklem romatizması. Uzun yıllardır ara ara demir hapı kullanıyorum. Hematolojiye falanda gitmiştim. Faydası oluyor ama bıraktıktan bir süre sonra başa sarıyorum maalesef...

Benim saç dökülmesi o yüzden mi oluyordu acaba hem küt kestiriyorum hem boyatiyorum elimi saçıma atayım tutam tutam geliyo omuzlarıma dökülüyor
Canım değerlerine baktır sorun yoksa boyadan olma ihtimali var birde mevsim geçişlerinde dökülmeler artıyor.

Kabızlığa magnezyum eksikliği de neden oluyor.
Burda demir magnezyum B12 vs olan destek vitaminler tek bı tablette ama düzenli kullanmak lazım .
Bazen alıyorum bazen unutuyorum.
B12 eksik ama ilacı başlayana kadar bende kabızlık olmazdı ilaçtan sonra oldu

Canım değerlerine baktır sorun yoksa boyadan olma ihtimali var birde mevsim geçişlerinde dökülmeler artıyor.
Boyası gidince birde uzayınca dökülüyor d vitamin eksikliği çinko eksikliği çıktı onun için ilaç verdi işte oda kabızlık yaptı

Kabızlığa magnezyum eksikliği de neden oluyor.
Burda demir magnezyum B12 vs olan destek vitaminler tek bı tablette ama düzenli kullanmak lazım .
Bazen alıyorum bazen unutuyorum.
Doktor bana sen hiç kırmızı et yemedinmi dedi yediklerim migde de emilim yapmiyo o zaman dedi endoskopi istedi yaptırmadım

Doktor bana sen hiç kırmızı et yemedinmi dedi yediklerim migde de emilim yapmiyo o zaman dedi endoskopi istedi yaptırmadım
Cnm Ankaya da söylemiştim, endoskopi korkulacak bir şey değil. Her ihtimale karşı yaptır sende. Benden de universitedeyken istemişlerdi. Ne uyuttular ne de spreyle boğazımı uyuşturdular ama ona rağmen sıkıntı olmadı. Aynı zamanda parçada aldı doktor. Basit bir işlem kısaca.

Gelecekten haber verdiğini yazmadım, fal demedim yanlış mı anladın acaba. Bi bitmedi şu bebek muhabbeti gören 10 tane doğurdum sanacak
Kız ben onu senin için demedim hangi zamanda ne yapman gerektiğini söylüyor dedin bende onu kendim için söyledim yalnıs anlama lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…