- 8 Mart 2019
- 7.608
- 37.390
- 548
- 40
Cnm oğlumda gece terörü başladı. Sürekli uyandırıyor sonrasında bende uyuyamıyorum. Bugünde 7:30 dan sonra dalmışım 10:30 gibi kalktım ama günden bir şey anlamadım. Seni o kadar iyi anlıyorum kiKesinlikle iş hiç bitmez ama şu bir gerçekki sabah uykusu beni dinlendirmiyo daha fena oluyorum
Bende kullanıyorum demir d vitamin C vitamin çinko folik asit tek ilaçta varmış ama benim hiç iştahımı açmadı sadece kabız yaptıO kadar diyet yaptım ya kilo alırsam cnm
Cnm demir hapı kabızlık yapıyor malesef. Form çayı, kuru kayısı vs kullanmak faydalı oluyor.Bende kullanıyorum demir d vitamin C vitamin çinko folik asit tek ilaçta varmış ama benim hiç iştahımı açmadı sadece kabız yaptı
Ben de çok severim yeşil mercimek.Yeşil fasulye, yeşil mercimek, yumurta ömür boyu yesem bıkmam
Doktor bana doğumdan önce demir başlatmıştı oglumdaki kadar saçım dokulmedi.Cnm demir hapı kabızlık yapıyor malesef. Form çayı, kuru kayısı vs kullanmak faydalı oluyor.
Adı ne ilacın benimki FerroZinc kapsülCnm demir hapı kabızlık yapıyor malesef. Form çayı, kuru kayısı vs kullanmak faydalı oluyor.
Geçmiş olsun.Cnm oğlumda gece terörü başladı. Sürekli uyandırıyor sonrasında bende uyuyamıyorum. Bugünde 7:30 dan sonra dalmışım 10:30 gibi kalktım ama günden bir şey anlamadım. Seni o kadar iyi anlıyorum kizamanla her şey düzelecek diye teselli ediyorum kendimi
Benim saç dökülmesi o yüzden mi oluyordu acaba hem küt kestiriyorum hem boyatiyorum elimi saçıma atayım tutam tutam geliyo omuzlarıma dökülüyorDoktor bana doğumdan önce demir başlatmıştı oglumdaki kadar saçım dokulmedi.
Oğlumda demir vs kullanmamıştım doğumdan sonra tutam tutam döküldü.
Demir kimisinde kabız kimisinde ishal yapoyor ama bence kesinlikle kullan.
Saçların icin
Kabızlığa magnezyum eksikliği de neden oluyor.Adı ne ilacın benimki FerroZinc kapsül
Cnm mutlaka kullanacağım sadece doktora sonuçlarımı gösteremeden annemlere geçtim. Haftaya inşallah doktorumla görüşüp ilaçlarımı yazdıracağım. Bendeki demir eksikliğinin asıl nedeni iltihaplı eklem romatizması. Uzun yıllardır ara ara demir hapı kullanıyorum. Hematolojiye falanda gitmiştim. Faydası oluyor ama bıraktıktan bir süre sonra başa sarıyorum maalesef...Doktor bana doğumdan önce demir başlatmıştı oglumdaki kadar saçım dokulmedi.
Oğlumda demir vs kullanmamıştım doğumdan sonra tutam tutam döküldü.
Demir kimisinde kabız kimisinde ishal yapoyor ama bence kesinlikle kullan.
Saçların icin
Canım değerlerine baktır sorun yoksa boyadan olma ihtimali var birde mevsim geçişlerinde dökülmeler artıyor.Benim saç dökülmesi o yüzden mi oluyordu acaba hem küt kestiriyorum hem boyatiyorum elimi saçıma atayım tutam tutam geliyo omuzlarıma dökülüyor
B12 eksik ama ilacı başlayana kadar bende kabızlık olmazdı ilaçtan sonra olduKabızlığa magnezyum eksikliği de neden oluyor.
Burda demir magnezyum B12 vs olan destek vitaminler tek bı tablette ama düzenli kullanmak lazım .
Bazen alıyorum bazen unutuyorum.
Boyası gidince birde uzayınca dökülüyor d vitamin eksikliği çinko eksikliği çıktı onun için ilaç verdi işte oda kabızlık yaptıCanım değerlerine baktır sorun yoksa boyadan olma ihtimali var birde mevsim geçişlerinde dökülmeler artıyor.
Doktor bana sen hiç kırmızı et yemedinmi dedi yediklerim migde de emilim yapmiyo o zaman dedi endoskopi istedi yaptırmadımKabızlığa magnezyum eksikliği de neden oluyor.
Burda demir magnezyum B12 vs olan destek vitaminler tek bı tablette ama düzenli kullanmak lazım .
Bazen alıyorum bazen unutuyorum.
Gelecekten haber verdiğini yazmadım, fal demedim yanlış mı anladın acaba. Bi bitmedi şu bebek muhabbeti gören 10 tane doğurdum sanacakSen o kadar işin gücün arasında birde bunlarami dikkat ediyorsun valla helal olsun ufukta Bi bebe daha varmiymis onuda söyledirmii
Cnm Ankaya da söylemiştim, endoskopi korkulacak bir şey değil. Her ihtimale karşı yaptır sende. Benden de universitedeyken istemişlerdi. Ne uyuttular ne de spreyle boğazımı uyuşturdular ama ona rağmen sıkıntı olmadı. Aynı zamanda parçada aldı doktor. Basit bir işlem kısaca.Doktor bana sen hiç kırmızı et yemedinmi dedi yediklerim migde de emilim yapmiyo o zaman dedi endoskopi istedi yaptırmadım
Kız ben onu senin için demedim hangi zamanda ne yapman gerektiğini söylüyor dedin bende onu kendim için söyledim yalnıs anlama lütfenGelecekten haber verdiğini yazmadım, fal demedim yanlış mı anladın acaba. Bi bitmedi şu bebek muhabbeti gören 10 tane doğurdum sanacak
Yediklerine dikkat ediyorsun almazsın gibi :))O kadar diyet yaptım ya kilo alırsam cnm
Hemen soralımKaptanım dün ceza verdigimi arkadaş bugün yapacağım demişti
Yaptı mı bilgilendirme yapabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?