Beni antibiyotik zehirlemisti migdemi yikadikar hortum sokunca kan duvara sıçradı korkuyorum 1hfta yutkunamamistimCnm Ankaya da söylemiştim, endoskopi korkulacak bir şey değil. Her ihtimale karşı yaptır sende. Benden de universitedeyken istemişlerdi. Ne uyuttular ne de spreyle boğazımı uyuşturdular ama ona rağmen sıkıntı olmadı. Aynı zamanda parçada aldı doktor. Basit bir işlem kısaca.
Don dediğinizi ben halay başı mendili sanarak bol bol kullaniyordum Allah beni kahretmeyeAhaha bu don sallama emojisini yeni keşfettim ya laartık vazgeçilmez emojilerimden
Yedim ama niye yedin diye bir sormuyorsun ki....Aşure mi yedin hiiiii
Allah bir ömür boyu mutlu etsin canım. Hayırlı olsun evliliğin. Ben de yeniyim. Geçen şubatta mezun olmuştum. Çok kilo almadım beş kilo kadarGünaydin kizlarrr sükürler olsun dün balayindan döndük evimden yaziyorum su an
Güzel gecti hersey gecti gitti ama artik dugunde bitsede gitsek modundaydik o derece yorulmusum oynamaktan
Siz neler yaptiniz
Çok geçmiş olsun canım.günaydın kızlar dün eve gittim
wve oglan hasta ishal kusma
aradığımda iyiyim demişti
babannesine de dememiş kötüyüm diye
yoksa gelirdi
eve gittim aglıyor beni görünce daha çok agladı ne kadar büyüselerde çocuk işte
patates nane limon muz derken toparladı biraz,
Allah kavuştursun canım. Tekrar görebilme ümidin olduğu için çok şanslısın. Şükret çok üzülme...sağlıklı olsunlar yine gelirler inşallah.Annemleri yolladim bu sabah ay icim daraliyor tam 1 ay oldu uzun kavusmanin ayriligi daha zor oluyor resmen okuz oturdu icime((
Hoş buldum civcivBu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Tanisalim ben dugunum icin gelinligin icinde güzel görünmek icin 12 kilo verdim mezun oldum simdi dugun bitti geri döndüm inşallah yeni evime yeni bi tarti alip devam edicem takimimla
Hayaline yüzme öğret boğulmasın çıksın sudan......gidecek onlar canım benim ödem o ödem....Ben bu gün 72 geldim. Ödem oldu sanırım yorgunluktan69,9 hayalim suya düştü
Kız akademisyen öğretmenim benim....ben de sana karşı boş değilimÇözüm bulmuş olmana çok sevindim canım, ben genelde wc sorunu yaşamam ama yaşadığım günlerde ne kadar kötü olduğunu öğrendim. Bir ara sağolsun tüm takım seferber olup bana çok güzel öneriler yapmışlardır. Sizi çok seviyorum takımım
Evet canım hatta fazlasını yaptım 1 saat yürüyüş yaptım
Süpersin canımEvet canım hatta fazlasını yaptım 1 saat yürüyüş yaptım
Pazar’a gittim markete gittim yürüyerek toplamda 2 saattir dışardayım
Hiç bilmiyorum canım bende regl ilken saç boyanmaz diye biliyordum ama denedim Gayette güzel olduKızlar regl durumundayken kurulan turşu ile ilgili bir sıkıntım var. Bugun pazara gittim çok güzel çıtır çıtır acur gördüm biraz da bizim oranın acı yeşil biberini gördüm ( Gaziantep' te dolmalık biberin küçük hali) turşu yapayım diye aldım. Regl olduğum eve gelince aklıma geldi...aklımda kalmış çiçek dikmek, turşu kurmak bu dönemde iyi sonuç vermez diye....var mı böyle bir bilginiz...bilimsel bir açıklaması da olabilir... bilmiyorum
Evet duymuştum bunu, bir şey salgılanıyormuş vücuttan o bozuyormuşKızlar regl durumundayken kurulan turşu ile ilgili bir sıkıntım var. Bugun pazara gittim çok güzel çıtır çıtır acur gördüm biraz da bizim oranın acı yeşil biberini gördüm ( Gaziantep' te dolmalık biberin küçük hali) turşu yapayım diye aldım. Regl olduğum eve gelince aklıma geldi...aklımda kalmış çiçek dikmek, turşu kurmak bu dönemde iyi sonuç vermez diye....var mı böyle bir bilginiz...bilimsel bir açıklaması da olabilir... bilmiyorum
Ohhhhh canım afiyet olsun bende Pazar’a markete gittim sporumu yaptım kızımı uyuttum şimdi işler beni bekler hiç yetişemiyorum yaaaaaSelam nasıl herkes, yemeğimi yedim bir saat geçsin de sporumu yapayım
Hic duymamıstım abla :)Kızlar regl durumundayken kurulan turşu ile ilgili bir sıkıntım var. Bugun pazara gittim çok güzel çıtır çıtır acur gördüm biraz da bizim oranın acı yeşil biberini gördüm ( Gaziantep' te dolmalık biberin küçük hali) turşu yapayım diye aldım. Regl olduğum eve gelince aklıma geldi...aklımda kalmış çiçek dikmek, turşu kurmak bu dönemde iyi sonuç vermez diye....var mı böyle bir bilginiz...bilimsel bir açıklaması da olabilir... bilmiyorum
Selam canım iyiyim sen nasılsın ❤Selam nasıl herkes, yemeğimi yedim bir saat geçsin de sporumu yapayım
Canım yazıca o listeyi atar mısınAşureyi benim diyetisyenim listeye yazacağım dedi dengeledikten sonra herşeyi yiyebilirsin dedi
Deneyeyim artık....bilgi sahibi oluruz en kötüsü...Hic duymamıstım abla :)
Selam canım iyiyim sen nasılsın ❤
Yaa bugünlerde bendeOhhhhh canım afiyet olsun bende Pazar’a markete gittim sporumu yaptım kızımı uyuttum şimdi işler beni bekler hiç yetişemiyorum yaaaaa
Aynen canım geçen gün cenazede kızıma annem baktı arabasındaydı 1 saat araba sürdü 9.000 adım atmış bana diyor ki akşam ayaklarımı hissetmedim dedim ben hergün böyleyim anne evde hiç oturmuyorum hergün kızları parka götürüyorum hiç dinlenemiyorum yaaaaYaa bugünlerde bendebacaklarım hala ağrıyor yürümekten koşturmaktan, okul işini düzene soksam bir. Ne güzel yapmışsın sporunu
Efocum dün kahvaltima yumurta eklemedim, öğle yemeği de yemedim....midem kiyildiginda kuru yemiş yedim az miktarda...aşure kötü bir etki etmedi sabah tartıldim. Tabi yürüyüş de vardı....önlemini alınca abartmadan yiyebilirsin bence...Canım yazıca o listeyi atar mısınyapmaya niyetim yoktu aslında
Canım bu yaptığın tarifleri müsait olunca yazar mısın, denerim bendeDukan tarifi ama karataycilarda yapıyor
yelkenleri suya indirmeee
Ben istikrarlı ve azimli bir insan değilim
12 senedirde kiloluyum ..Karatay motive etti
Birde aç kalmadigim için tatlı yada başka birşey isteği olmuyor.
Hatta gözüm aç olsada midem almıyor çünkü yediklerim doyuruyor..
Ona bağlıyorum yoksa benim yapabildiğim diyet 10 günü geçmemiştir ..
Yıllarım boşa gitmiş..
Sen mercimek krebimide görmedin ozaman
Ev,çocukların okul dışarı kosturmalari
Kendime vakit ayiramiyorum aslında neler yapıyorlar ..çeşitlendirmek gerek
Kiloyu soylemeyeyim ama yürüyüş iyi geliyor
Aa ne güzel sevindim. Abla ben bir düzen oturtamadım, önceden çok disiplinli güzel yapıyordum diyeti, bir güzel düzen kursam artıkEfocum dün kahvaltima yumurta eklemedim, öğle yemeği de yemedim....midem kiyildiginda kuru yemiş yedim az miktarda...aşure kötü bir etki etmedi sabah tartıldim. Tabi yürüyüş de vardı....önlemini alınca abartmadan yiyebilirsin bence...
A ha ha çok doğru bir tavsiye olmuşYeni evlisin baştan nasıl başlarsan öyle gider cok ağır yemeklere girme hergün senden bekler köfte patates pilav salata yeter gözünü fazla yükseklere dikmesin damat bey
Elhan abla yanlış yere alintilamissin amaaDon dediğinizi ben halay başı mendili sanarak bol bol kullaniyordum Allah beni kahretmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?