Ufff çok leziz oluyor brokoli öyle, bayılırımBen bugün biber ve domatesli makarna yapacağım ama ben yemeyeceğim, belki sadece bir kaşık. Yanına da brokoli haşlayacağım, brokolinin üzerine sarımsaklı yoğurt döküp, onun üzerine de baharatlı zeytinyağlı ve limonlu sos dökeceğim. zeytinyağlı sos pişmiyor bu arada, karışım yapıp döküyorum, inanılmaz lezzetli. Yeni evliler için uygun bir menü olmayabilir belki, daha şık şeyler istiyor olabilirsin canım.
O güne bugün gözüyle bak sanki duzenliymis gibi devam et o güzellikleri tekrar yaşarsın canım....Aa ne güzel sevindim. Abla ben bir düzen oturtamadım, önceden çok disiplinli güzel yapıyordum diyeti, bir güzel düzen kursam artık
Canım ben köfteye ekmek içi falan katmam sade yaparımYine birgun marifetlerimi sergiliyordum
Dünden kalmadir kesin o....Elhan abla yanlış yere alintilamissin amaakertenkele topigine gel
Olsun abla sıkıntı değilDünden kalmadir kesin o....anam utandım şimdi....çok gezen kertenkelenin ayağına ........k bulaşirmiş... cok özür dilerim kızlar....
Tamam canım ben haftaya yapacağım için Cumartesi yazacak.Canım yazıca o listeyi atar mısınyapmaya niyetim yoktu aslında
Bende kasap köfte diye biliyorum, o sade yapılıyor aynenEvet yaa özel bir adı olmalı sıradan bir köfte değil o
Sende mi bakıyorsun ona, ayy bakmaz olaydım ona uymayınca strese giriyorumAma önce kozmik takvime bakalım bu gün saç kesilir mi
Onu duymadım ama bu günler turşu, konserve, tarhana yapmak için en uygun günlerimiş. Bozulma olmazmış.Kızlar regl durumundayken kurulan turşu ile ilgili bir sıkıntım var. Bugun pazara gittim çok güzel çıtır çıtır acur gördüm biraz da bizim oranın acı yeşil biberini gördüm ( Gaziantep' te dolmalık biberin küçük hali) turşu yapayım diye aldım. Regl olduğum eve gelince aklıma geldi...aklımda kalmış çiçek dikmek, turşu kurmak bu dönemde iyi sonuç vermez diye....var mı böyle bir bilginiz...bilimsel bir açıklaması da olabilir... bilmiyorum
Yaa abla ne tatlisinnnDünden kalmadir kesin o....anam utandım şimdi....çok gezen kertenkelenin ayağına ........k bulaşirmiş... cok özür dilerim kızlar....
Evet 2 senedir sanırım ona uygun yapıyorum çoğu şeyiSende mi bakıyorsun ona, ayy bakmaz olaydım ona uymayınca strese giriyorum
Saçımı kesicem bekliyorum 24 Eylül Dü sanırımEvet 2 senedir sanırım ona uygun yapıyorum çoğu şeyi
Çok şükür canım, uykum var azcıkHic duymamıstım abla :)
Selam canım iyiyim sen nasılsın ❤
Ona bakmadım da 15 inde ısırgan kürü var ya onu yapıcam 4 gözle onu bekliyorum.Saçımı kesicem bekliyorum 24 Eylül Dü sanırım
Bakıyım bende birOna bakmadım da 15 inde ısırgan kürü var ya onu yapıcam 4 gözle onu bekliyorum.
Bana da yapsanaGeçmişi de okudum, oğlum gelir birazdan. Uyku bastırdı kahve mi yapsam ne etsem
Yapıyorum gel, yanına da hurma yerizBana da yapsanasinirlerim de yatışır.
Tamam bir bebek daha deyince üzerime alındım. Bi de genel anlamda sıktı bebek muhabbeti ondan oldu kusura bakma.Kız ben onu senin için demedim hangi zamanda ne yapman gerektiğini söylüyor dedin bende onu kendim için söyledim yalnıs anlama lütfen
Hurmayı bıraktım ben iştahımı açıyor benim.Yapıyorum gel, yanına da hurma yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?