Biliyorum canimŞaka yaptım yahu
Hoş geldin canım benim tam koyu bir sohbetin içine geldin sende espriden nasibini aldın yalnıs anlama şaka yaptım zamanla bana alışırsınKaçacak yerim kalmadıiki üç ay sonra kardeşimin düğünü var kesinlikle duba gibi gitmek istemiyorum.emzirme kilolarını atmam gerekiyor
Oooo gece gece fizik dersi konuşacağımı hiç düşünmezdim.Elektrik neyle üretiliyor bacım
Afferin yavrum dersine iyi çalışmışsın otur 100Oooo gece gece fizik dersi konuşacağımı hiç düşünmezdim.
Evet şimdi Ansiklopediden E harfini alalım bakalım
Barajlarrrr, Rüzgar gülleri, dinamolar, değirmenler, solarlar,....
Şimdi enerji var, enerji var. Statik, Kinetik, Durağan. Güneş, Biyo,.....
Elektrikle alakalı olan enerji ısıdan meydana geliyor, Bende ki enerji sıcakkanlı olmaktan meydana geliyor
estafurullah kuzum niye yanlış anlayım. Espiri olduğunu biliyorum.kesje her espiri seninki gibi olsaHoş geldin canım benim tam koyu bir sohbetin içine geldin sende espriden nasibini aldın yalnıs anlama şaka yaptım zamanla bana alışırsın
Ensar ismini çok seviyorum oğlum olursa Muhammed Ensar koycam demiştim hamile kaldim 4aylikken düşük yaptım cinsiyetini ogrenememistim kızım olursa Tuana Buğlem dedim düştükten sonra isim verdim artık hangisi olduysa rabbim bilirestafurullah kuzum niye yanlış anlayım. Espiri olduğunu biliyorum.kesje her espiri seninki gibi olsa
Evet cnim Ensar ismini bende çok seviyorum.Ensar ismini çok seviyorum oğlum olursa koycam Muhammed Ensar koycam demiştim hamile kaldim 4aylikken düşük yaptım cinsiyetini ogrenememistim kızım olursa Tuana Buğlem dedim düştükten sonra isim verdim artık hangisi olduysa rabbim bilir
Eyvallah ya, sağolasın canımAfferin yavrum dersine iyi çalışmışsın otur 100
Amenna yok üzülmüyorum artık alıştım rabbim büyük verirse şükür vermiyorsa imtihandır der susarım hamdolsun yinede verdiğinede vermediğinedeEvet cnim Ensar ismini bende çok seviyorum.
Demmeki Hakkında hayırlısı buymuş kuzum.insaAllah sağlıklı sıhhatli evlatlar8n olur üzme kendini Rabbim merhametlidir hakkımızda en hayırlısını verir inş.
Et dersen ederim canım :)))
Cnm verende o, alanda...rabbim hayırlısı ile en kısa sürede kucağına aldırsın inşallah beklediğin bebişiEnsar ismini çok seviyorum oğlum olursa Muhammed Ensar koycam demiştim hamile kaldim 4aylikken düşük yaptım cinsiyetini ogrenememistim kızım olursa Tuana Buğlem dedim düştükten sonra isim verdim artık hangisi olduysa rabbim bilir
Şabannnnn evladım ne diyo buuuuEyvallah ya, sağolasın canım
Ama mademki sordun, defalarca ısrar ettin, bu işin peşini de hiç bırakmadın (mübalağaya bak) o halde şimdi sana tek tek yazdığım konu başlıklarını en az birer sayfa halinde anlatacağım
Okuyup okumadığını anlamak içinde yazılı yoklama yapacağımHadi bakalım
Çok Tşk ederim Allah razı olsun nasip diyelimCnm verende o, alanda...rabbim hayırlısı ile en kısa sürede kucağına aldırsın inşallah beklediğin bebişi ❤
Tarti stresi olmazsa is yuzunden devam et bence canim kilo almamis olursunEt dersen ederim canım :)))
Tamam canım saat sorunum yoksa yarın ilk fırsatta yazarım :)Tarti stresi olmazsa is yuzunden devam et bence canim kilo almamis olursun
Giremezsende aksam yazarsin bildirimini
Şimdi biz bu enerjiye kepmi verecez krelice tacımi verecez ne vereceksek verelim peşimizi bıraksınTarti stresi olmazsa is yuzunden devam et bence canim kilo almamis olursun
Giremezsende aksam yazarsin bildirimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?