Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaçacak yerim kalmadıiki üç ay sonra kardeşimin düğünü var kesinlikle duba gibi gitmek istemiyorum.emzirme kilolarını atmam gerekiyor
Hoş geldin canım benim tam koyu bir sohbetin içine geldin sende espriden nasibini aldın yalnıs anlama şaka yaptım zamanla bana alışırsın

Elektrik neyle üretiliyor bacım
Oooo gece gece fizik dersi konuşacağımı hiç düşünmezdim.
Evet şimdi Ansiklopediden E harfini alalım bakalım
Barajlarrrr, Rüzgar gülleri, dinamolar, değirmenler, solarlar,....
Şimdi enerji var, enerji var. Statik, Kinetik, Durağan. Güneş, Biyo,.....
Elektrikle alakalı olan enerji ısıdan meydana geliyor, Bende ki enerji sıcakkanlı olmaktan meydana geliyor

Afferin yavrum dersine iyi çalışmışsın otur 100

Hoş geldin canım benim tam koyu bir sohbetin içine geldin sende espriden nasibini aldın yalnıs anlama şaka yaptım zamanla bana alışırsın
estafurullah kuzum niye yanlış anlayım. Espiri olduğunu biliyorum.kesje her espiri seninki gibi olsa

estafurullah kuzum niye yanlış anlayım. Espiri olduğunu biliyorum.kesje her espiri seninki gibi olsa
Ensar ismini çok seviyorum oğlum olursa Muhammed Ensar koycam demiştim hamile kaldim 4aylikken düşük yaptım cinsiyetini ogrenememistim kızım olursa Tuana Buğlem dedim düştükten sonra isim verdim artık hangisi olduysa rabbim bilir

Evet cnim Ensar ismini bende çok seviyorum.
Demmeki Hakkında hayırlısı buymuş kuzum.insaAllah sağlıklı sıhhatli evlatlar8n olur üzme kendini Rabbim merhametlidir hakkımızda en hayırlısını verir inş.

Afferin yavrum dersine iyi çalışmışsın otur 100
Eyvallah ya, sağolasın canım
Ama mademki sordun, defalarca ısrar ettin, bu işin peşini de hiç bırakmadın (mübalağaya bak) o halde şimdi sana tek tek yazdığım konu başlıklarını en az birer sayfa halinde anlatacağım
Okuyup okumadığını anlamak içinde yazılı yoklama yapacağım Hadi bakalım

Amenna yok üzülmüyorum artık alıştım rabbim büyük verirse şükür vermiyorsa imtihandır der susarım hamdolsun yinede verdiğinede vermediğinede

Cnm verende o, alanda...rabbim hayırlısı ile en kısa sürede kucağına aldırsın inşallah beklediğin bebişi

Şabannnnn evladım ne diyo buuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…