Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zati piknik iptal oldu çay bahçesine gidip ekmek arası alacaklarmış evden yük etmeyeceklermis semaver çayı alacaz ordan bedduam ettiniz beee

Senin adın enerji kuşağı degilmi madem ışıklar gitti senden baglasaydin bana niye suç atıyorsun kelin ilacı olsa başına sürer dedikleri bu olsa gerek mum dibine ışık vermezmis

Et yok gün gibibilmem anlata bildimmi
Aaa ben piknik deyince et mangal düşündüm
O zaman ne yedigini yaz da gorelim cok kacamak yapamazsin
Son hesap kesimi yapıldıgi gun tasi canim o zaman diger aya sıkıntı olmaz bir bilene de sormak lazim hatta hesap dönemi bitmej uzereyken arıyorlar devam etmek istiyor musunuz diye

Bitmesine 2-3 gün kala taşıyacağın operatöre gitsen, zaten 2-6 gün arası geçiş oluyor, geçene kadar da eski operatörde kalıyorsun, o ara taahhüt biter, sende arada zaman kaybetmezsin gibime geliyor. Hımm 1 dk canım biteceği gün veya 1 gün önce kendi operatörünü ara faturalıdan faturasıza geçmek istediğini söyle, yeni fatura işlemeden faturasıza geçirsinler, sonra başka yere taşırsın. Birde son 1 faturan daha çıkacak sanırım.

Türk telekom müsteri hizmetleri buyurun ben enerji_kusagi nasıl yardımcı ola bilirim

Senin adın enerji kuşağı degilmi madem ışıklar gitti senden baglasaydin bana niye suç atıyorsun kelin ilacı olsa başına sürer dedikleri bu olsa gerek mum dibine ışık vermezmis
Enerji dedik, elektrik kuşağı demedik

Kabul ederiz tabiki canim oldukca kalabalik bir takimiz listeye girmek icin bekleme durumun olabilir oncelikle onu soyleyim
Ilk sayfamızda bulunan kurallarimizi okuyup formu doldurabilir misin
2019nufus sayımını bizim takımdan sayarak başlasınlar zira ben kişi sayısını unuttum hemde onlara kolaylık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…