Günaydın hayırlı cumalar canım ❤Kızlar herkese günaydın, hayırlı cumalar ❤
Geçen cuma : 62.05 kg
Bu cuma : 60.25 kg
Fark : 1.8 kg
% : 2.9
Tebrik ediyorum, bugün ne güzel eksiler geliyor böyle.Bildirimim
Geçen hafta 64.4
Bugün 63.3
-1.1
Günaydın canım ❤Günaydın takımım
Günaydın takımım
Ay hadi inşallah cnmGünaydın hayırlı cumalar canım ❤
Tebrik ederim canım cook güzel eksi ile gelmissin 5 li rakamları görmene cok az kalmıs
10 kilo süper bir rakam canım masallah diyorumAy hadi inşallah cnm ❤ 6 temmuzdan beri 10 kilo vermişim hala inanamıyorum.
Bir masallah da senin için geliyor muhteşem bir eksi tebrik ederim canımDiyetisyende kan sonucum çıkınca tartilacakmisim .pazartesiye kaldi
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 64.4
-1.9
Bende masallahlarinizi istiyorum
Yok canım telefon almadık. Çok uzun zamandır kullanıyorum. 12 ay olarak taahhüt yaptırdık. Ben de anlamadım dün aradılar. Çocuklar da ağlıyordu. Ben 60 olacağını duyunca hayır kabul etmiyorum dedim o zaman taahhüt bitince 90 TL olarak devam edecek yeni paketiniz hattınıza tanımlanacak dedi. Yani paket alıyoruz kısacası fatura kesilir kesilmez paketi almış oluyorsun.Allah allah, tl yükler gibi önce yükle sonra kullan. Canım siz sanırım telefon aldınız. Alır almaz ödeme mi yaptınız? Önce ödüyorsan, o zaman son ay kullandığını ödeyeceksin arkadan fatura çıkmayacak. Çünkü mantıksız. Dediğine göre 24 ay taahhüte 25 ay ödeme yapacaksın. O ek fatura neyin bedeliymiş o zaman.
YAaaa maşllah ne güzel verdinKızlar herkese günaydın, hayırlı cumalar ❤
Geçen cuma : 62.05 kg
Bu cuma : 60.25 kg
Fark : 1.8 kg
% : 2.9
Yani kütlenin korunumu diye bişey varBirde hani zaman geçtikçe daha iyi olurdu tartı
64.4 idim. kan verdim
Eve geldim küçük şişenin yarışı su içtim
64.9 oldum.siz sudami icmiyosunuz 11 e kadar
DimiYani kütlenin korunumu diye bişey variçtiğin suyu çıkarmazsan artı çıkarsın
Hepimiz panikteyiz unutma diyeErkenden yazdım canım
Doğru hatırlıyorsun, geldiğimde herkes elinde sopa sallıyordu, nereye düştüm ben demiştimYanlış hatırlamıyorsam sen geldiğin günlerde ne çok ceza veriyorduk değil mi? Yine aynı hesaba döneriz nolcak, bu arada ilerleyen sayfalarda mesajının gördüm, yine 400 gr vermişsin bile. Tebrik ediyorum tatlım.
2,5 ay hemen hemen çok iyi bence kilon da az çünkü.Ay hadi inşallah cnm ❤ 6 temmuzdan beri 10 kilo vermişim hala inanamıyorum.
Cnm seninki kilo değil ödem sanırım. Bence pazartesi asıl kilonu görücezYAaaa maşllah ne güzel verdintebrik ediyorum canım baya baya iyi yendin
çok kalabalık olduğumuz için tutmamız çok zor canım. Herkes kendi rakibiyle yarışacak ya da herkes kendi puanını hesaplayıp kilo bildirimi yapar gibi yapacak, ancak o zaman sıralamayı da biz yapar ve açıklarız. Diğer türlü her gün birimizin tüm kayıtları tutması gercekten zor.Spor puanı tutmuyoruz ki abla
Cok kalabalıgız yardım edecek biri lazım yada kendi içinizde herkes kendi rskibi ile puanı hesaplarsa cuma acıklarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?