- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Evet ama bu kız da sarı ya... güzel de senin gibi. Eski zayıf halini koydu şevk olsun diye düşündüm. Bu arada sen de bayağı zayıfladın di mi? Hedefe az kaldı herhalde.....Yok canım ben değilim ben onun kadar zayıf değilim
Gecen gün koymustum zaten resmimi görmüştün diye hatırlıyorum
Geçmiş olsun rakibem niye moralin bozuldu? Kına gecesinde nazar mı değdirdiler rakibeme...Slm kizlar bu gün ki menüm
Kahvalti
1 dilim şimdi cıktı fırından
1 acı kahve
Ara Bir elma
Öğlen
Patates ve tavuk göğsü fırına atmıştım
1 tabak
Akşam
Patates tavuk göğsü fırın
1 tabak
Su 2 lt
Spor yok malesef
Moralim bozuktu yapmadim
Yok canım ben bu ara kilo alıyorumEvet ama bu kız da sarı ya... güzel de senin gibi. Eski zayıf halini koydu şevk olsun diye düşündüm. Bu arada sen de bayağı zayıfladın di mi? Hedefe az kaldı herhalde.....
Aslında dün hariç bugün yazacaktım ama kuş gibi sadece tirtikladim en iyisi ben yinede yazayım listemiTamam canım bugünlük yazma ama yarın hem yediklerine dikkat et hemde menü yaz
Ay yok canim bu ara hic yazmayayimIyiyim canım sen nasılsın
Sende menüleri yazmaya basla bence yoksa 2 hafta sonra listeye dönüsün sıkıntı olacak canım
Tamam canımAy yok canim bu ara hic yazmayayimhele 5 gun sonra abim gelcek neyseki az kaliyor onu hayirlisiyla ugurlayalim sonra buraya gelicem bomba gibi
Abin gidene kadar atom bombası gibi olup gelmede annen şimdi abine neler yapmıştır tabi sende yiyeceksin delmiiiiAy yok canim bu ara hic yazmayayimhele 5 gun sonra abim gelcek neyseki az kaliyor onu hayirlisiyla ugurlayalim sonra buraya gelicem bomba gibi
Iyi geceler canım Allaha emanet ol ♥Ben kaçar herkese iyi geceler sabah görüşmek üzre canlar Allaha emanet olun hoscakalin
Abin gidene kadar atom bombası gibi olup gelmede annen şimdi abine neler yapmıştır tabi sende yiyeceksin delmiiii
Ben menü yazmiyormuyum@Kirmizi pabuc senide eklemisiz sende menü paylasıyorsun artık
@Prensesimin Annesiyim mezun oldun sende bu hafta yogunsun sonrasında menü paylasımı yaparsın istersen tabiki
Yazıyorsun tabiki canım yazmaya devam edeceksinBen menü yazmiyormuyum
Yazmayanlari etiketlediler sandımYazıyorsun tabiki canım yazmaya devam edeceksin
Çok daha güzel bir menü yazacagina eminim canım. Hadi gayret et de bu hafta 1000 Gr yağları daha gönderelim.Ay bayıldım menü çok güzel adim daha da güzel
Benim menü tirtti hafta sonu menü yazamıyorum yarından itibaren tekrar başlayacağım ama sOz rakibim
Herkesi etiketledik canım yazılsın diyeYazmayanlari etiketlediler sandım
Listeye bakmadım .tamam canım sgl
Saati kural koyduk ya bilgilendirme amaçlı herkesi etiketledim hızımı alamadım hamilesini mezununu herkesi yazdımYazmayanlari etiketlediler sandım
Listeye bakmadım .tamam canım sgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?