- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Kaynanam la kapıştımGeçmiş olsun rakibem niye moralin bozuldu? Kına gecesinde nazar mı değdirdiler rakibeme...
valla menülerimiz de benzeşiyor kolay gelsin ikimize de.......
Aybrn cnm Rabbim kolaylik versin bize bu hafta çok güzel dikkat edicem inşallahGeçmiş olsun rakibem niye moralin bozuldu? Kına gecesinde nazar mı değdirdiler rakibeme...
valla menülerimiz de benzeşiyor kolay gelsin ikimize de.......
Iyi geceler canimHerkese ıyı geceler
Gecmis olsun canim menun guzel ama su az olmusIyi geceler kizlar:)
Bugünkü menum)
Sabah 10.20'de kibrit kutusundan biraz büyük peynir,
Bol salata, 5adet zeytin, yarim yumurta,şekersiz çay iki ceviz.
Araküçük porsiyon kavun.
15.00'de 6adet sarma, salata.
Aksam 20'de 4 köfte büyüklüğü haşlanmış tavuk .
1.5 litre su
Zipzip- kusura bkma menümü bu saate bıraktım biraz rahatsızlandım.biraz direncim düştü sanırım.bidaha bukadar geç saate birakmam
tşk ederim canimGecmis olsun canim menun guzel
Menuleri ertesi gun 13 e kadar yazabiliyoruz
Canim suyu sonradan fark ettim az olmus emziriyorsun birde 2-2.5 icmelisintşk ederim canim
Evet cnim haklisin ama bugün baya vücut kırgınlığım vardı midem almadı.Canim suyu sonradan fark ettim az olmus emziriyorsun birde 2-2.5 icmelisin
Metro albeni ve Ülker çikolatalı gofrete bayılırım
bugün bende başladım sabah yumurta ve wasa yedim bir taneMerhaba kızlar nasılsınız
Bizde inşallah yarın @ada81 ile başlıyoruz inşallah bu sefer disipline gireriz
Kafam kocaman oldu vallabüyük kızım 4 te ya öğretmen baya görevler verdi .bizede kitap aldırıyor o derece yani
Okulda atölyeler var ekstra kurslar yani ekstra ücret demek isteyen veli gonderiyor gönül gitsinler istiyor ama eşim pek yanaşmıyor oda haklı servis etud bide kurslar baya maliyetli oluyor ..
İkisini de birer kursa göndereceğim ama bu sene kucugumun biraz sosyalleşmeye ihtiyaci var
zaten bi bozmaya gör devamı geliyorBen de menü yazarken iyiydim sonra her gün taze fasulye diye bıraktım. Geçen gün de temizlik yaparken bi bozdum ondan beri toplayamıyorum
Ben hep burdayım canım keyfim yok bugün uzaktan izliyorum :))
Menü işine çözüm bulmam lazım kimse yazmıyor yine
Haklısın canim kaynak kitaplar kurs derken bayağı masraflı oluyor.... biz sınıfça bir kaynak aldık... ama onun dışında ben bugün gittim kırtasiyeye 1. Sınıf soru bankası aldım 4 adet... eşim şok 1. Sınıf soru bankası yapmışlar bu ne ada diyor
Bunları bu dönem bitiririz diğer döneme yine alırız... şimdilik ben okuyorum o cevaplıyor okumayı öğrenince daha kolay olur....
Bizde de kurslar olacakmış bakalım bi kursa verelim diyoruz ama henüz belli değil kurslar....
Aslında belli dönem sadece buraya yazsak belki üşeniyorlardır oraya yazmayahem buradan yorumlamak daha kolay olmaz mı herkes için ...ben buraya menü yazılınca hemen okuyorum..
A101 den almıştım güzel ciktiGünaydın arkadaşlar mutlu haftalar;
Benim tartı sıkıntılı biraz bi bakıyorsun eksideyim bi bakıyorsun artıda.... planım tartı almak eve dönerken marketlerden alayım diyorum. Önerebileceğiniz bi yer var mı? İş yerine yakın şok eve yakın Migros var. Nerden alsam? Hemen bozulmasa bari.....
Geçen gün bende alacaktım internette yorumlarda hepsi bozulmuş 1hafta yada 1ayda değişim için geri almamışlar vaz geçtimA101 den almıştım güzel cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?