A101 de kalmışsa aprilla sanırım güzeldiGünaydın arkadaşlar mutlu haftalar;
Benim tartı sıkıntılı biraz bi bakıyorsun eksideyim bi bakıyorsun artıda.... planım tartı almak eve dönerken marketlerden alayım diyorum. Önerebileceğiniz bi yer var mı? İş yerine yakın şok eve yakın Migros var. Nerden alsam? Hemen bozulmasa bari.....
Canım annem de yağ ölçümlü olanı var, çok iyi bir yıldan fazla oldu alalı, hiç bir şey olmadı. Ordan almıştıGeçen gün bende alacaktım internette yorumlarda hepsi bozulmuş 1hafta yada 1ayda değişim için geri almamışlar vaz geçtim
Günaydın canım hadi bakalım inşallahGünaydınnnnnn hayırlı sabahlar benimde akşam yatarken regl geldi cumaya güzel bi eksi bekliyorum inş Allah
Evet canım üçümüz güzel bir hafta geçirdik teşekkürlerHerkese günaydın
Çok güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.
Menuleriniz bol yağ yakıcı olsun. Azminiz iradeniz yerinde olsun, bol sulu, neşeli musmutlu keyifli güzel güzel yaşayın.
Yeni rakibim @yesa1 canım yarisimiz hayırlı olsun. Birazdan bilgi toplamaya çalışacağim seninle ilgili bulabilirsem tabi...yine de eccuk kendini tanitirsan çok sevinirim. Benimle ilgili merak ettiğin bir şey varsa sor canim. kisa bir birlikteliğimiz olacak ama daha önümüzde uzun bir yarış var...Bakarsın yolumuz tekrar kesişir. Senden daha fazla yağ yakabilmek için silahlanmaya hazırım sen de hazirsan hadi bakalım
Nego ve pastelfit sizinle yarışmak çok keyifliydi. Katkılarıniz için çoooook teşekkürler canlarım.
Bu haftaki rakibemKızlar selamlar bizim burda birkaç gündür hava güzel.
Bizde fırsat bu fırsat kendimizi dışarıya atıyoruz. Arkadaşlarla dışarda zaman geciriyoruz.Haftaya havalar soğur.
Maşallah 1. Olmuşuz.
Haftaya da oluruz inşallah.
Bu akşam muhakkak sporumu yopmam lazımpastelfit
Tamam canım güzel uygulamapastelfit
@Prensesimin Annesiyim
@enerji_kusagi
birmuhendisanne
@Yonahime
@Batu85
Gulumse24
@suspushanimcim
Nego
Alvillaa
@snglmlk
@yesa1
bluegreeneyes
Kmsl Hnd
Umutdeniz4
@zeyneppk
ada81
@hasbeenandgone
@Meyyal Hayyal
@masumm
Kirmizi pabuc
Tesnim1903
@Saricivcivcikcik
Arkadaşlar artık herkes ertesi gün 13:30 a kadar menüsünü paylaşmak zorunda. Mazeretsiz 3 gün menü paylaşmayalar ceza olarak bir sonraki hafta menü kontrolü yapacak. Ve ekstra spor cezası verilecek. Kaçamak da yapılsa mutlaka yazılacak. Lütfen okuyanlar bu mesajı beğensin. Okumayanları yeniden etiketleyelim.
Uygulama 16 Eylül Pazartesi menüleriyle başlayacaktır
@gulenyuzumsunsen
@Canfeb
@Lilimam
@MuMu85
Sizler çok gelmiyorsunuz. Düzenli gelmeye başlayınca sizleri de listeye dahil ederim
Afiyet olsun canım. Haftaiçi dikkatli olursun, akşam ekmek ve aşure ....aaa şekersiz bakliyatsız aşure miİyi akşamlar
Sabah 10
Kıymalı tarhana çorbası 2kase.
Ara
3kare bitter bitki çayı
Öğle
Etli pırasa 2tabak
Yogurt
Aksam
21.00
Yarım tabak yeşil fasulye
3dilim ekmek
Bı kase şekersiz bakliyatsiz asure
Şu 2.5
Spor
35dk tempolu yürüyüş
1,5 saat normal yürüyüş
pastelfit akşam yemeği geç oldu hastaneydim.
Geldim 1saat kızımı doyurdum. Yemek yaptım.anca yedik.
Noluyo kız
Evet diğer msj da gördüm aprilla yağ ölçümlü ama yorumlarda herkes şikayetçi olunca almadım bende a101de gormüstüm birde bozulunca yada bozuk çıkınca iade almiyorlarmis oda sıkıntı diye almadımCanım annem de yağ ölçümlü olanı var, çok iyi bir yıldan fazla oldu alalı, hiç bir şey olmadı. Ordan almıştı
Rakibem15 Eylül Menüsü
10:00 = 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, peynir, domates, salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği
14:00 = 2 kaşık şehriye çorbası, 6 kaşık börülce, 2 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, az salata
16:00 = 5 fındık, 3 badem, 1 incir, 1 kayısı
18:00 = 1 tabak etli kabak yemeği, az salata, bir kase yoğurt
Su: 3 litre
Spor : 3 saat ütü, 20 dk eliptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?