Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

A101 de kalmışsa aprilla sanırım güzeldi

Geçen gün bende alacaktım internette yorumlarda hepsi bozulmuş 1hafta yada 1ayda değişim için geri almamışlar vaz geçtim
Canım annem de yağ ölçümlü olanı var, çok iyi bir yıldan fazla oldu alalı, hiç bir şey olmadı. Ordan almıştı

Evet canım üçümüz güzel bir hafta geçirdik teşekkürler Nego
Bu haftaki rakibem canım elimden geleni yapıcam bu hafta da inşallah. Adet haftası olacağı için biraz zorlanıcam ama idare ederim
Tamam canım güzel uygulama
Afiyet olsun canım. Haftaiçi dikkatli olursun, akşam ekmek ve aşure ....aaa şekersiz bakliyatsız aşure mi

Canım annem de yağ ölçümlü olanı var, çok iyi bir yıldan fazla oldu alalı, hiç bir şey olmadı. Ordan almıştı
Evet diğer msj da gördüm aprilla yağ ölçümlü ama yorumlarda herkes şikayetçi olunca almadım bende a101de gormüstüm birde bozulunca yada bozuk çıkınca iade almiyorlarmis oda sıkıntı diye almadım

Sabah geri uyudum günaydın yazdıktan sonra Allahim. Bi rüya gördüm felaketti deprem oldu rüyamda benim bulunduğum ev yerinden ayrıldı gitti başka bi evin duvarına yaslandı öyle durdu en üst kat balkonda oluyorum bildiğim bütün duaları okuyorum ve hepsinin arasında kelimeyi şehadet getiriyorum olurda ev yıkılırsa ölürsem diye hem saçma hem komik hem korku doluydu

Rakibem maasallah darısı bana

Herkese günaydın..
Bizim bu hafta da ders programı değişti. Her defasında daha kötü olan program bu sefer yüzümü güldürdü. Pazartesi ve cumalari hiç dersim yok...attım kendimi sahillere. Şimdilik 9000 küsur yürüdüm . 1000 daha yürüyüp eve giderim.
Pazartesi bildirimim
63.2 sadece -100 olmuş...
Hafta sonu döner ekmek olunca kaçınılmaz son tabi...
Güzel kacamaksiz bir gün bütün takım arkadaşlarıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…