Çok geçmiş olsun cnm, dinlenmeye çalışŞimdi tartıldım, adet de başlıyor gibi ama çok fenayım elim ayağım buz kesti.
Cuma 65,1
Pazartesi 66
Cumaya atarım inşallah
Ben de artıyımbildirim yapmak istemiyorum
Yok canım iyi yedim haftasonu toplayamadım kendimi bi türlü. Bu gün iyi geçer inşallahCnm oluyor ara ara, ben kilo olduğunu düşünmüyorum senin + nın.
Anladım cnm, hafta içi dengelersin o zaman. Ben sadece kahvaltıda rutinimden fazla yedim dün. 750 gr nasıl fark olur yaYok canım iyi yedim haftasonu toplayamadım kendimi bi türlü. Bu gün iyi geçer inşallah
Tartılar arasında fark olabiliyor canım. Bi de uzun süre az karbonhidrat alıp sonra biraz çoğaltınca ödem oluyor direk. E bi de regl var diyorsun sıkma bence hiç cumaya eksiye geçersinAnladım cnm, hafta içi dengelersin o zaman. Ben sadece kahvaltıda fazla yedim dün. 750 gr nasıl fark olur ya
Haftasonu rahatlık mı çöktü üstümüze nedirOoo başta ben olmak üzere herkes atağa geçmişverirken bu kadar fark olmuyo alırken nasıl fark ediyoz demi sabah +500 az önce artı 300
Ya sen nasıl Bi şeysin seni görünce acayip mutlu oluyorum nedensiz çok pozitif Bi insansın enerjin bana kadar geliyo takımın pamuk şekerikızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cumaya lütfen hiç kimse artı ya da sabit kalmasın
bugunden itibaren herkes silkinsin, tekrar motive olsun ve başlasın
*hareket
*bol su
*geç saatte yemek yok
bu 3 madde çok önemli.
yaparsınız siz aslansınız hadi göreyim:)
Annen bizim kadar kullanıyor muCanım annem de yağ ölçümlü olanı var, çok iyi bir yıldan fazla oldu alalı, hiç bir şey olmadı. Ordan almıştı
Bize o rahatlığı verende kabahat Bi öğün yemek 3ögün dayak atacakki aklımız başımıza gelsin ama ben kendi adıma. Masumum sizi döve bilirHaftasonu rahatlık mı çöktü üstümüze nedir ☺
Ya sen nasıl Bi şeysin seni görünce acayip mutlu oluyorum nedensiz çok pozitif Bi insansın enerjin bana kadar geliyo takımın pamuk şekeri
Cnm tartı farkından daha çok şüpheleniyorum. Foruma da daha önce yazmıştım hatta. Sağlık olsun,61 de bismillah deyip başlıyorum yenidenTartılar arasında fark olabiliyor canım. Bi de uzun süre az karbonhidrat alıp sonra biraz çoğaltınca ödem oluyor direk. E bi de regl var diyorsun sıkma bence hiç cumaya eksiye geçersin
Msj okuyunca yemin ederim aynısını dedim bizim 1haftada kullandığımizi teyze 1sene ancak kullanmıştır dedim ondan bozulmamistirAnnen bizim kadar kullanıyor musabah kalkınca, tuvalete girince, yemek yiyince gün içinde 10 kere tartılıyoruz
Ben alarmı 11kurdum 11de başlıyo dün alarm çaldıkca çocuklar bana su getirdi çok güldüm böyle iyi oluyormuş dedim ama aralardada içtim. He bh arada benim. Kiloma göre 12bardak içmem lazımmış allahtan namazım yok bugün rahat rahat içim yaaahahahahhhaha çok sagol canım benım:)
ben de kılo verince herkesi seviyorum sabit ya da alınca çarpasım geliyor hashdfgashjsadhj
bu arada elimde su sisesi var
hadı kalk sen de al
Hayır olsun insallah canimSabah geri uyudum günaydın yazdıktan sonra Allahim. Bi rüya gördüm felaketti deprem oldu rüyamda benim bulunduğum ev yerinden ayrıldı gitti başka bi evin duvarına yaslandı öyle durdu en üst kat balkonda oluyorum bildiğim bütün duaları okuyorum ve hepsinin arasında kelimeyi şehadet getiriyorum olurda ev yıkılırsa ölürsem diye hem saçma hem komik hem korku doluydu
Aminnn inş canımHayır olsun insallah canim
Günaydın canim❤Günaydınnn 6. Takım güzelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?