Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cumaya lütfen hiç kimse artı ya da sabit kalmasın

bugunden itibaren herkes silkinsin, tekrar motive olsun ve başlasın

*hareket
*bol su
*geç saatte yemek yok

bu 3 madde çok önemli.

yaparsınız siz aslansınız hadi göreyim:)

Anladım cnm, hafta içi dengelersin o zaman. Ben sadece kahvaltıda fazla yedim dün. 750 gr nasıl fark olur ya
Tartılar arasında fark olabiliyor canım. Bi de uzun süre az karbonhidrat alıp sonra biraz çoğaltınca ödem oluyor direk. E bi de regl var diyorsun sıkma bence hiç cumaya eksiye geçersin

Ya sen nasıl Bi şeysin seni görünce acayip mutlu oluyorum nedensiz çok pozitif Bi insansın enerjin bana kadar geliyo takımın pamuk şekeri

Ya sen nasıl Bi şeysin seni görünce acayip mutlu oluyorum nedensiz çok pozitif Bi insansın enerjin bana kadar geliyo takımın pamuk şekeri

hahahahhhaha çok sagol canım benım:)

ben de kılo verince herkesi seviyorum sabit ya da alınca çarpasım geliyor hashdfgashjsadhj

bu arada elimde su sisesi var

hadı kalk sen de al

Tartılar arasında fark olabiliyor canım. Bi de uzun süre az karbonhidrat alıp sonra biraz çoğaltınca ödem oluyor direk. E bi de regl var diyorsun sıkma bence hiç cumaya eksiye geçersin
Cnm tartı farkından daha çok şüpheleniyorum. Foruma da daha önce yazmıştım hatta. Sağlık olsun,61 de bismillah deyip başlıyorum yeniden

hahahahhhaha çok sagol canım benım:)

ben de kılo verince herkesi seviyorum sabit ya da alınca çarpasım geliyor hashdfgashjsadhj

bu arada elimde su sisesi var

hadı kalk sen de al
Ben alarmı 11kurdum 11de başlıyo dün alarm çaldıkca çocuklar bana su getirdi çok güldüm böyle iyi oluyormuş dedim ama aralardada içtim. He bh arada benim. Kiloma göre 12bardak içmem lazımmış allahtan namazım yok bugün rahat rahat içim yaaa

Hayır olsun insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…