ögretmenmisin ? ne güzel ya rüya gibi haftada 3 gün çalışmakHerkese günaydın..
Bizim bu hafta da ders programı değişti. Her defasında daha kötü olan program bu sefer yüzümü güldürdü.Pazartesi ve cumalari hiç dersim yok...attım kendimi sahillere. Şimdilik 9000 küsur yürüdüm . 1000 daha yürüyüp eve giderim.
Pazartesi bildirimim
63.2 sadece -100 olmuş...
Hafta sonu döner ekmek olunca kaçınılmaz son tabi...
Güzel kacamaksiz bir gün bütün takım arkadaşlarıma.
Kırk yılın başı Bi tost yaptım onuda sıcak sicak yedirmediniz sagolasıniz size laf yetistiricem derken soğudu gözünüz kaldı demi
Sevdiğin ekmekten yapmadım tam buğdaydanögretmenmisin ? ne güzel ya rüya gibi haftada 3 gün çalışmak
kilon gayet iyi bir rakam , adım için tebrikler
çok severim tost
Helal olsun ben olsam Diyetisyenden gelirken davul zurna çalarak önüme gelen herkese kilomu söylerdimCuma 64.4
Bugün 64.2
-200
Diyetisyene gittim onda 63 .2 çıktım
Tabi onu baz almıyorum
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Oo o zaman cumaya güzel eksi geliyorKaptanım regl 2. Gün olmasına rağmen cumaya göre eksideyim:)
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar mutlu haftalar;
Benim tartı sıkıntılı biraz bi bakıyorsun eksideyim bi bakıyorsun artıda.... planım tartı almak eve dönerken marketlerden alayım diyorum. Önerebileceğiniz bi yer var mı? İş yerine yakın şok eve yakın Migros var. Nerden alsam? Hemen bozulmasa bari.....
Yorgunlugun etkisiydi canım simdi daha iyiyim ❤❤hayırdır canım
menü buraya yazılınca ben okuyorum ve unutmuyorum da yazmayı
ama diger tarafa bakamıyorum bile
Günaydın canım ❤günaydın
mutlu güzel haftalar olsun
bol eksiler olsun
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnn hayırlı sabahlar benimde akşam yatarken regl geldi cumaya güzel bi eksi bekliyorum inş Allah
Regl etkisidir cumaya güzel eksi gelecekBu arada +500geldim yine 94.0gördüm ama regl dolayısıyla sanırım Çünki dün hiç iştahım yoktu kaçamak da yapmadım cumaya 92gorurum inş geçen cuma 93.5dim regl le hedef 1.5kilo hadi bakalım
Günaydın ablacım cok gecmis olsunGünaaaydııın
Ben geldiiiim. Ama hiç iyi gelmediiiim. Hala tartılmadım çünkü iki gündür wc yok, artı karın ağrısı mide bulantısı adet oldum olucam, haftasonu kötü beslendim. Biraz oyalanırsam belki wc’ye çıkarım da öyle tartılayım.
Tamam canım erken tartılmanın etkisidir
Tamam canım cumaya kadar güzel eksiler gelecekGünaydın kızlar 100 kalça hareketi yaptım şimdi evi toparlayıp kahvaltımı edicem inşallah
@Tesnim1989Umutdeniz4
Siz neler yaptınız Rakibelerim?
Bu arada kilom sabit kaptanimZipzip-
Günaydın canım ❤GÜnaydın güzel bir hafta olsun inşallah
Ben ölçülerimi aldım kalçam 94 olmuş göbek 102 neden hep kalçadan gidiyor göbekten gitmiyor ki
Günaydın canım ❤Günaydın takım
Cumaya kadar onu atarsın canım hadi bakalım bugünden itibaren düzenli menü paylasmaya devam ediyorsunKızlar günaydın +900 geldim
Ama 2 gündür güzel beslenemedim
Hayır diyelim hayır cıksın canımSabah geri uyudum günaydın yazdıktan sonra Allahim. Bi rüya gördüm felaketti deprem oldu rüyamda benim bulunduğum ev yerinden ayrıldı gitti başka bi evin duvarına yaslandı öyle durdu en üst kat balkonda oluyorum bildiğim bütün duaları okuyorum ve hepsinin arasında kelimeyi şehadet getiriyorum olurda ev yıkılırsa ölürsem diye hem saçma hem komik hem korku doluydu
Günaydın ablacım ❤Herkese günaydın..
Bizim bu hafta da ders programı değişti. Her defasında daha kötü olan program bu sefer yüzümü güldürdü.Pazartesi ve cumalari hiç dersim yok...attım kendimi sahillere. Şimdilik 9000 küsur yürüdüm . 1000 daha yürüyüp eve giderim.
Pazartesi bildirimim
63.2 sadece -100 olmuş...
Hafta sonu döner ekmek olunca kaçınılmaz son tabi...
Güzel kacamaksiz bir gün bütün takım arkadaşlarıma.
Hadi bakalım bu sefer 51 i görmeden bırakmak yok canım
Ödemdir abla cumaya atarsınŞimdi tartıldım, adet de başlıyor gibi ama çok fenayım elim ayağım buz kesti.
Cuma 65,1
Pazartesi 66
Cumaya atarım inşallah
Günaydın canım ❤Kızlar günaydın ❤
Cuma:60.25 kg
Bugün: 61kg
Fark:+ 0.75 kg
Kızlar farkın tartıdan mı reglin yaklaşmasından dolayı mı olduğundan emin değilim. Cumaya kadar - ye geçmiş olurum inşallah
Bugün yapma ama cuma bildirim yap canım bakarsın güzel seyler olabilirBen de artıyımbildirim yapmak istemiyorum
Bende günde 10 kez tartılıyorum sanırımAnnen bizim kadar kullanıyor musabah kalkınca, tuvalete girince, yemek yiyince gün içinde 10 kere tartılıyoruz
Elime sopa alma vakti gelmişBize o rahatlığı verende kabahat Bi öğün yemek 3ögün dayak atacakki aklımız başımıza gelsin ama ben kendi adıma. Masumum sizi döve bilir
Afiyet olsun canımKırk yılın başı Bi tost yaptım onuda sıcak sicak yedirmediniz sagolasıniz size laf yetistiricem derken soğudu gözünüz kaldı demi
Merhaba hosgeldin canım,Tekrardan merhaba. Cuma bildirimini unuttum yinePazartesi yapiyim yine.
68.5 geçen pazartesi
69.3 bu pazartesi
Regl şişkinliğidir inş diyorum
İlk defa birisi kilon iyi dediHelal olsun ben olsam Diyetisyenden gelirken davul zurna çalarak önüme gelen herkese kilomu söylerdim
Iki tartı sonucunda cok güzelmis canımCuma 64.4
Bugün 64.2
-200
Diyetisyene gittim onda 63 .2 çıktım
Tabi onu baz almıyorum
Diyetisyenlik mi okusan sendeDiyetisyende bekleyen insanlara
3 ana 3 ara öğün verdiklerini
Bunun saçma olduğunu ve karatayi araştırmalarını söyledim herkes başıma toplandı...
O icerdekiler yerine parayı ben hakettim
Diyetisyende okadar kotulediki..çok protei yediriyor böbrek karaciğer iflas eder vs vs...
Ben aslında tam Karatay yapmıyorum iki öğün yiyorum ve sağlıklı besleniyorum
Sabah iki yumurta diyor ben 1 yiyorum
Bulgurda yiyorum ,yulaf ,meyve herşey yiyorum
Karatay yada dukkandaki önerilen kadar proteinde yemiyorum
O zaman karatay yapmış olmuyorsun.Diyetisyende bekleyen insanlara
3 ana 3 ara öğün verdiklerini
Bunun saçma olduğunu ve karatayi araştırmalarını söyledim herkes başıma toplandı...
O icerdekiler yerine parayı ben hakettim
Diyetisyende okadar kotulediki..çok protei yediriyor böbrek karaciğer iflas eder vs vs...
Ben aslında tam Karatay yapmıyorum iki öğün yiyorum ve sağlıklı besleniyorum
Sabah iki yumurta diyor ben 1 yiyorum
Bulgurda yiyorum ,yulaf ,meyve herşey yiyorum
Karatay yada dukkandaki önerilen kadar proteinde yemiyorum
Günaydın ablacım ❤Günaydın
Uzun bir aradan sonra dün leslie ve yürüyüş yaptım toplam 40 dk ,2 litre su içtim ve gayet güzel beslendimGünaydın kızlar 100 kalça hareketi yaptım şimdi evi toparlayıp kahvaltımı edicem inşallah
@Tesnim1989Umutdeniz4
Siz neler yaptınız Rakibelerim?
Bu arada kilom sabit kaptanimZipzip-
Reglin etkisidir abla sen spora ve yediklerine dikkat etBenimde bugün regl başladı ve kilom artı geldi
Pazartesi : 87
Bugün : 87.4
Bizim takımda herkes az cok aynı zamanda oluyorHay maşallah bütün liste regl galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?