- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
Biz takımız herşeyimiz birlikteHay maşallah bütün liste regl galiba
Biz takımız herşeyimiz birlikte
Hoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsınADINIZ: Büşra
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:2 (bir oğlum var 3 yaşında 8 aylık kızım var)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:7.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:emzirme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ her zamanki gibi sağlıklı beslenmek fit anne olmak istiyorum zayıf olmak istediğim kıyafetin içerisine girmek istiyorum.
Bende diyetisyene gidince 8dilim ekmek gördüm ara öğünde bile peynir ekmek vardı dedim ben kahvaltı harici ekmek yemiyorum kafanıza göre diyet yapmayın dedi yapıyorsanız burda ne işiniz var fırçayı yedim dahada gitmedim kontrole uyuz. Oldum kadınaDiyetisyende bekleyen insanlara
3 ana 3 ara öğün verdiklerini
Bunun saçma olduğunu ve karatayi araştırmalarını söyledim herkes başıma toplandı...
O icerdekiler yerine parayı ben hakettim
Diyetisyende okadar kotulediki..çok protei yediriyor böbrek karaciğer iflas eder vs vs...
Ben aslında tam Karatay yapmıyorum iki öğün yiyorum ve sağlıklı besleniyorum
Sabah iki yumurta diyor ben 1 yiyorum
Bulgurda yiyorum ,yulaf ,meyve herşey yiyorum
Karatay yada dukkandaki önerilen kadar proteinde yemiyorum
Hosgeldin canım aramıza ben elif 30 yasındayım bekarım ankarada yasıyorumADINIZ: Büşra
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:2 (bir oğlum var 3 yaşında 8 aylık kızım var)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:7.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:emzirme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ her zamanki gibi sağlıklı beslenmek fit anne olmak istiyorum zayıf olmak istediğim kıyafetin içerisine girmek istiyorum.
inşallah canım teşekkür ederimHoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsın
Galiba bu gidişle ben senden önce 85gorucemBenimde bugün regl başladı ve kilom artı geldi
Pazartesi : 87
Bugün : 87.4
Masallah ne güzel kilo vermissin yine basarabilirsin canım, yardımcı oluruz tabikiHerkese merhaba 2 haftalık deneme sürecindeyim inşallah başarırım sizin taktik ve önerilerinize ihtiyacım var bu işi biliyorum 7. Takımda 1 sene boyunca kaldım ve 3 ayda 16 kilo verdim inşallah yine başarırım ama unuttuklarım var menü hakkında yarfımcı olursanız sevinirim herkese şimdiden teşekkürler
Benim listemde 6 dilim ekmek var ,daha önce 8 dilimdi kilo verdikçe azaltıyorBende diyetisyene gidince 8dilim ekmek gördüm ara öğünde bile peynir ekmek vardı dedim ben kahvaltı harici ekmek yemiyorum kafanıza göre diyet yapmayın dedi yapıyorsanız burda ne işiniz var fırçayı yedim dahada gitmedim kontrole uyuz. Oldum kadınaama ben onu değil o beni kaybetti
Merhaba kaptanım memnun oldum evet 7. Takıö mezunum mezunnHosgeldin canım aramıza ben elif 30 yasındayım bekarım ankarada yasıyorum
7.takımdamıydın sende 7. Takımdan arkadaslarımızda var belki tanısıyorsundur bu arada mezun mu oldun izne mi ayrıldın kontrol edeyim
İnşallah bakalım 8 aylık kızım var emziriyorum emzirdikçe çok acıkıyorum gece yemek yemeler mi dersinMasallah ne güzel kilo vermissin yine basarabilirsin canım, yardımcı oluruz tabiki
Haklısın canım , bende dün yeni başlangıç yaptım inşallah birdaha olmaz çok huzursuzum düzenimin bozulmasındanGaliba bu gidişle ben senden önce 85gorucem
Bende ilk 7 ye gidecektim o sıra takım kapandı bende buraya geldim mezun oldum sonra kaptan oldumMerhaba kaptanım memnun oldum evet 7. Takıö mezunum mezunn
Hoş geldin canım mezunlar bir bir dökülüyor onlardan biride benimMerhaba kaptanım memnun oldum evet 7. Takıö mezunum mezunn
İnşallah evet kapandı ne yazık ki menü bildiriyoruz günde 2 sefer spor yaparım cıss coss yasak yemem ama akşam menü hakkında neler yiyebilirimBende ilk 7 ye gidecektim o sıra takım kapandı bende buraya geldim mezun oldum sonra kaptan oldum
Mezun olman güzelmiş üç cuma beklemeyiz belki katılımına baglı ikinci cuma listeye alabilirim
Hoşbulduk canım normalde bıraktıktan sonra diyeti kilo almadım emzirme döneminde aldımHoş geldin canım mezunlar bir bir dökülüyor onlardan biride benim
Allah bagıslasın canım ❤İnşallah bakalım 8 aylık kızım var emziriyorum emzirdikçe çok acıkıyorum gece yemek yemeler mi dersinbu yüzden kilo alıyorum hamileyken sadece 7 kilo aldım doğumdan sonra 60 tı kilom emzirmeyle 71 olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?