Evet ben öyle olmadIm ne yazıkkiAllah bagıslasın canım ❤
Emzirmenin avantaj oldugu söylenir ama bazen öyle olmuyor ne yazık ki
Eskiyi boşver yeni başarı hikayelerini görmek dileğiyle aramıza hoş geldin tekrar canım
Sen beni terki diyar eyledin ama kızamıyorum da sana az sataşsan ne olurkiHaklısın canım , bende dün yeni başlangıç yaptım inşallah birdaha olmaz çok huzursuzum düzenimin bozulmasından
Kaza sayılır tutAaa ben bu gün oruç tutacaktım şimdi geldi aklıma
HoşbuldumEskiyi boşver yeni başarı hikayelerini görmek dileğiyle aramıza hoş geldin tekrar canım
Sen beni terki diyar eyledin ama kızamıyorum da sana az sataşsan ne olurki
Aksam yemek saati gec olmadan yersin canım ara öğün yapabilirsin emzirdiğin içinİnşallah evet kapandı ne yazık ki menü bildiriyoruz günde 2 sefer spor yaparım cıss coss yasak yemem ama akşam menü hakkında neler yiyebilirim
Ara öğünü tuzsuz kuruyemiş 1 avuç yada yoğurt veya yarım poraiyon meyve yaparımAksam yemek saati gec olmadan yersin canım ara öğün yapabilirsin emzirdiğin için
Merhaba ocak annesi benim sayfamdaydın demi sende mi zayıflama takımına katıldınRakipmiydik bizburdayım rakibem
BEn seni dün etiketlemeyi unuttum. Menülerimizi artık ertesi gün 13:30 a kadar ekliyoruz haberin olsun canım. 3 gün eklemeyene veriyoruz sopayı veriyoruz sopayıRakipmiydik bizburdayım rakibem
Ben sizi cuma aksamı rakip yapmıstımRakipmiydik bizburdayım rakibem
Gayet güzel olurAra öğünü tuzsuz kuruyemiş 1 avuç yada yoğurt veya yarım poraiyon meyve yaparım
Seni terk edermiyim hiç ,79 olacağım hadi bakalım hangimiz daha hızlıEskiyi boşver yeni başarı hikayelerini görmek dileğiyle aramıza hoş geldin tekrar canım
Sen beni terki diyar eyledin ama kızamıyorum da sana az sataşsan ne olurki
Ben senin mesajı bulayım da menü sayfasının ilk sayfasına yazayımBEn seni dün etiketlemeyi unuttum. Menülerimizi artık ertesi gün 13:30 a kadar ekliyoruz haberin olsun canım. 3 gün eklemeyene veriyoruz sopayı veriyoruz sopayı
Ben sizi cuma aksamı rakip yapmıstım
Gayet güzel olur
Onu elim değmişken ben döverim daha rakip olduğumuzu bilmiyo kotegi hak ettiBEn seni dün etiketlemeyi unuttum. Menülerimizi artık ertesi gün 13:30 a kadar ekliyoruz haberin olsun canım. 3 gün eklemeyene veriyoruz sopayı veriyoruz sopayı
2-3 haftadır yeniden basladık rakip belirliyoruz sanada rakip bulalım :)morti işleri var herhalde ben çok mortilik yaptım bir miuyu yenememiştim kalleş miu çok hırslı
Bakkk çok böyük laflar ediyon benden söylemesi gece gündüz eliptik tepesinde yatarım 79bosver 75bile görürüm bana bulaşmaSeni terk edermiyim hiç ,79 olacağım hadi bakalım hangimiz daha hızlı
Bana uyar kaptaniçem2-3 haftadır yeniden basladık rakip belirliyoruz sanada rakip bulalım :)
Ooo hemde eliptik , bizde leslie ablayla çalışıyoruz gece gündüz ne zaman istersem çalıştırıyor beni walk walk walkBakkk çok böyük laflar ediyon benden söylemesi gece gündüz eliptik tepesinde yatarım 79bosver 75bile görürüm bana bulaşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?