Sen bu arkadaşa2-3 haftadır yeniden basladık rakip belirliyoruz sanada rakip bulalım :)
Şuan tepesinde yim tam 32dk olmuş ya o kadın Bi yumurta çıkaramadı Wak wak Wak ortada bişey yok ama leslie çok güzel çok seviyorum offf valla ha telledimmmm haaaOoo hemde eliptik , bizde leslie ablayla çalışıyoruz gece gündüz ne zaman istersem çalıştırıyor beni walk walk walk
Miudan sonra yesadan mı korkacak
çok bildirim gelince gözümden kaçmış.kaptan masallahin var herşeye yetisiyorsumBen sizi cuma aksamı rakip yapmıstım
Gayet güzel olur
Kolay gelsin canımBen ev işlerine bakam sonra leslie bacı cardio abla hoşçakalın geri dönücem
Süpersin geliyorum peşinden ,ex rakibemi bak bunu duymamış olayımŞuan tepesinde yim tam 32dk olmuş ya o kadın Bi yumurta çıkaramadı Wak wak Wak ortada bişey yok ama leslie çok güzel çok seviyorum offf valla ha telledimmmm haaaex rakibeme yeni rakibeme ve gelecek rakibelerime duyurulur ben çok çalışıyorum haa
Sağol canım kaptanlık bunu gerektiriyorçok bildirim gelince gözümden kaçmış.kaptan masallahin var herşeye yetisiyorsum
Sen bana odaklan sabah nickini bulana kadar canım çıktı nerelerdesin niye gelmiyorsun bak cuma kapışma var ona göre çok bildirim gelince gözümden kaçmış.kaptan masallahin var herşeye yetisiyorsum
Dün kahvaltıya eski kotlarımdan biri ile gittimŞuan tepesinde yim tam 32dk olmuş ya o kadın Bi yumurta çıkaramadı Wak wak Wak ortada bişey yok ama leslie çok güzel çok seviyorum offf valla ha telledimmmm haaaex rakibeme yeni rakibeme ve gelecek rakibelerime duyurulur ben çok çalışıyorum haa
Hadi bakalım simdi git sonra gelirsinArkadaşlar biri bana git desin artık,kızın beslenme çantası,saçları,ders programı herşeyi kalmış ve ben hala sitede cebe caliyorum
Benim de bulaşık çamaşır yığılı, oğlan salatalıkları kemirmiş atmış. Çocuk okula gidecekArkadaşlar biri bana git desin artık,kızın beslenme çantası,saçları,ders programı herşeyi kalmış ve ben hala sitede cebe caliyorum
kiz daha sizin kadar profesyonel değilim az bi zaman verin bacimSen bana odaklan sabah nickini bulana kadar canım çıktı nerelerdesin niye gelmiyorsun bak cuma kapışma var ona göre 
Bizim yapamadığımızı sana nasıl yaptıralım. Haksızlık olmazmiArkadaşlar biri bana git desin artık,kızın beslenme çantası,saçları,ders programı herşeyi kalmış ve ben hala sitede cebe caliyorum
Hay masallahhh sen yaparsın fit hatunDün kahvaltıya eski kotlarımdan biri ile gittim ☺Leslie ve yürüyüşün kesinlikle çok faydası oluyormuş...36 beden pantolonlara az kaldı inşallah
Evide Bi sallayan olsada herşey yerli yerine gitse demi iş kalmasaBenim de bulaşık çamaşır yığılı, oğlan salatalıkları kemirmiş atmış. Çocuk okula gidecekyaparız amannn salla
Sen başla gerisi gelir hadi kalk kalk nerde hareket orda bereketkiz daha sizin kadar profesyonel değilim az bi zaman verin bacimkapismalara bayılırım.şimdi işin içine rakip girince iş değişir daha çalışmak gerek degilmi? canim cikacak
kiz daha sizin kadar profesyonel değilim az bi zaman verin bacimkapismalara bayılırım.şimdi işin içine rakip girince iş değişir daha çalışmak gerek degilmi? canim cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?