Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ooo hemde eliptik , bizde leslie ablayla çalışıyoruz gece gündüz ne zaman istersem çalıştırıyor beni walk walk walk
Şuan tepesinde yim tam 32dk olmuş ya o kadın Bi yumurta çıkaramadı Wak wak Wak ortada bişey yok ama leslie çok güzel çok seviyorum offf valla ha telledimmmm haaaex rakibeme yeni rakibeme ve gelecek rakibelerime duyurulur ben çok çalışıyorum haa

Süpersin geliyorum peşinden ,ex rakibemi bak bunu duymamış olayım

Dün kahvaltıya eski kotlarımdan biri ile gittim Leslie ve yürüyüşün kesinlikle çok faydası oluyormuş...36 beden pantolonlara az kaldı inşallah

Sen bana odaklan sabah nickini bulana kadar canım çıktı nerelerdesin niye gelmiyorsun bak cuma kapışma var ona göre 
kiz daha sizin kadar profesyonel değilim az bi zaman verin bacimkapismalara bayılırım.şimdi işin içine rakip girince iş değişir daha çalışmak gerek degilmi? canim cikacak

Arkadaşlar biri bana git desin artık,kızın beslenme çantası,saçları,ders programı herşeyi kalmış ve ben hala sitede cebe caliyorum
Bizim yapamadığımızı sana nasıl yaptıralım. Haksızlık olmazmi işte bele bağımlılık Yapıyoruz kahretsin 6.takim.farki

kiz daha sizin kadar profesyonel değilim az bi zaman verin bacimkapismalara bayılırım.şimdi işin içine rakip girince iş değişir daha çalışmak gerek degilmi? canim cikacak
Zipzip- kaptanda sana hiç acimamis ilk rakibi beni vermiş hemen gözünü korkutuyor kızın az daha insaflı davransaydin yavaştan başlasaydı en dişli hatunu arkadaşa vermiş amma ovdum kendimi maşallah diyim kendime nazar edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…