İnş ya gündüz kendimi çok güzel kantrol edebiliyorum ama aksamlari içimden canavar çıkıyorCnm öncelikle hoşgeldin ❤ Çok kilo almamışsın3 kiloda hızlıca gider zaten.
Asıl sorunda orda canm asıl kilo alma nedenim uzun süredir sol ayak bileğimin iyi olmaması halen daha sargıda ayağım ama ağır sporlar yapmadan hareket etmeye çalışsam bir sıkıntı olmazsa devam ederim inşallah.Günaydın canım ❤
Hayırlı olsun canım bol eksiler görürsün inşallah
Günaydın canım ❤
Bende bir ara cook fazla okurdum sonra psikolojim bozulacak noktaya gelince bıraktım simdi hıc vaktim yok zaten
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım Afiyet olsun ♥
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım kolay gelsin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım kolay gelsin
Günaydın canım ❤
Aaa oluyor mu böyle hadi menü bekliyorum bugün 13.30 a kadar yazılacak
Günaydın canım ❤
Merak ettim eksikerini cumaya güzel süpriz olacak
Hosgeldin canım az cok hatırladım gibi ama mart gibiydi sanırım
Karatay uygulayabilirsin canım tam olarak yaparsan ve sporla desteklersen güzel kilo vereceksin
Yeniden ilk sayfadaki formu doldurabilir misin
Hosgeldin canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Mezuniyet sonrası cok fazla kilo almamıssın yine onuda bizimle vereceksinKendimden bahsediyim
3 kız annesiyim 38 yaşında 154 boyunda 57.5 kiloyum 13.takımdan 54.2 ile mezun olmuştum ama gel gör pis boğaz durmuyor
Cnm ben geçen hafta baklava ve aşure yedim. Kahve yanında lokumda vardı sanırım. Buraya yazınca 2. kez yazmaya utanıyosun, haliyle yemiyosunBurdayım aslında hep ama motive olamıyorum mükemmelliyetçilik var sanırım birazda , yanlış menülerle de burda olmak istemiyorum ne olacak bilmiyorum sonum Anka
Yaaa cok gecmis olsun canım, o zaman doktorun ne öneriyorsa onu yaparsın cook zorlama canım yediklerine dikkat ederek de kilo verirsinAsıl sorunda orda canm asıl kilo alma nedenim uzun süredir sol ayak bileğimin iyi olmaması halen daha sargıda ayağım ama ağır sporlar yapmadan hareket etmeye çalışsam bir sıkıntı olmazsa devam ederim inşallah.
Sen bi yazmaya başla gerisi gelir canım.Burdayım aslında hep ama motive olamıyorum mükemmelliyetçilik var sanırım birazda , yanlış menülerle de burda olmak istemiyorum ne olacak bilmiyorum sonum Anka
Aslında almadım ama iki ayda bu kiloya geldiyse ilerisini dusunemiyorum yılanın başını gucukken ezicenMezuniyet sonrası cok fazla kilo almamıssın yine onuda bizimle vereceksin
Bende elif 30 yasındayım bekarım 56.5 kiloyum az versem güzel olacak birlikte veririz
Biz oğlum uyuduktan sonra film izliyoruz genelde. Haliyle çay,kahve, çerez, cips ... fazlaca tüketiyorduk. Ben artık sadece soda içiyorum. Çok acıkırsamda 1 elma vb şeyler yemeye çalışıyorum. Cnm gündüz az yediğin için gece açlık çekiyor olabilir misin?İnş ya gündüz kendimi çok güzel kantrol edebiliyorum ama aksamlari içimden canavar çıkıyor
Menüleri gün içinde yazıyoruz yazamayan ertesi gün 1 e kadar yazıyorHoş buldum takım nasil işliyor listeler gündüzden mi yaziliyor
Biryerden baslaman lazım canımBurdayım aslında hep ama motive olamıyorum mükemmelliyetçilik var sanırım birazda , yanlış menülerle de burda olmak istemiyorum ne olacak bilmiyorum sonum Anka
Inşallah canımYaaa cok gecmis olsun canım, o zaman doktorun ne öneriyorsa onu yaparsın cook zorlama canım yediklerine dikkat ederek de kilo verirsin
Kesinlikle haklısın bende ocaktan bu yana 5 kilo aldım :)))Aslında almadım ama iki ayda bu kiloya geldiyse ilerisini dusunemiyorum yılanın başını gucukken ezicen
Sende aramıza hoşgeldin cnmADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:75.8
HEDEF KİLONUZ:54
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımıyım
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:çocuk yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:daha çok stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:sol ayak bileğim biraz rahatsız ama tedavi görüyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kilo hic sevmiyorum aksine de fazlalıklarımi bir türlü atamadım uzerimden.en önemlisi sağlık için kilo vermek istiyorum
Aksam geç yatıyorum o çok etkiliyor can sıkıntısından stresten bide pis Bogazliyan yiyorum elimde dyt listesi var onları uygulayacamBiz oğlum uyuduktan sonra film izliyoruz genelde. Haliyle çay,kahve, çerez, cips ... fazlaca tüketiyorduk. Ben artık sadece soda içiyorum. Çok acıkırsamda 1 elma vb şeyler yemeye çalışıyorum. Cnm gündüz az yediğin için gece açlık çekiyor olabilir misin?
Hosgeldin canım yeniden az önce baktım da haziranda gelmissin takıma 2 kilo almıssın yazınADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:75.8
HEDEF KİLONUZ:54
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımıyım
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:çocuk yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:daha çok stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:sol ayak bileğim biraz rahatsız ama tedavi görüyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kilo hic sevmiyorum aksine de fazlalıklarımi bir türlü atamadım uzerimden.en önemlisi sağlık için kilo vermek istiyorum
Cnm ben geçen hafta baklava ve aşure yedim. Kahve yanında lokumda vardı sanırım. Buraya yazınca 2. kez yazmaya utanıyosun, haliyle yemiyosun ☺
Sen bi yazmaya başla gerisi gelir canım.
Haklısınız kızlarMenüleri gün içinde yazıyoruz yazamayan ertesi gün 1 e kadar yazıyor
Biryerden baslaman lazım canım
Sen yeterince yapmış sayılıyorsun zatenCanım okul düzene girene kadar ekstra spor yapamayacağım, çünkü bacaklarım da aşırı ağrı oluyor, günde 4 kere git gel okula, orda bekle falan, ekstra evde bir sürü iş. Akşam 9 da biraz uyuyum diye bir yatmışım 12 de uyandım, baktım eşim çocukları yatırmış geri uyudum
Servisi de ayarlarsam rahat edicem inşaallah
Bugün çok şükür ana okulu öğretmeni geldi küçüğün, onunla toplantı var oraya çıkıcam birazdan.
Kolay gelsinGünaydınnnn
Benim yine çok işim var bugün.
Hadi beraber başlayalımHaklısınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?