Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Asıl sorunda orda canm asıl kilo alma nedenim uzun süredir sol ayak bileğimin iyi olmaması halen daha sargıda ayağım ama ağır sporlar yapmadan hareket etmeye çalışsam bir sıkıntı olmazsa devam ederim inşallah.

Kendimden bahsediyim
3 kız annesiyim 38 yaşında 154 boyunda 57.5 kiloyum 13.takımdan 54.2 ile mezun olmuştum ama gel gör pis boğaz durmuyor
Mezuniyet sonrası cok fazla kilo almamıssın yine onuda bizimle vereceksin
Bende elif 30 yasındayım bekarım 56.5 kiloyum az versem güzel olacak birlikte veririz

Burdayım aslında hep ama motive olamıyorum mükemmelliyetçilik var sanırım birazda , yanlış menülerle de burda olmak istemiyorum ne olacak bilmiyorum sonum Anka
Cnm ben geçen hafta baklava ve aşure yedim. Kahve yanında lokumda vardı sanırım. Buraya yazınca 2. kez yazmaya utanıyosun, haliyle yemiyosun

Yaaa cok gecmis olsun canım, o zaman doktorun ne öneriyorsa onu yaparsın cook zorlama canım yediklerine dikkat ederek de kilo verirsin

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:75.8
HEDEF KİLONUZ:54
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımıyım
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:çocuk yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:daha çok stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:sol ayak bileğim biraz rahatsız ama tedavi görüyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kilo hic sevmiyorum aksine de fazlalıklarımi bir türlü atamadım uzerimden.en önemlisi sağlık için kilo vermek istiyorum

Mezuniyet sonrası cok fazla kilo almamıssın yine onuda bizimle vereceksin
Bende elif 30 yasındayım bekarım 56.5 kiloyum az versem güzel olacak birlikte veririz
Aslında almadım ama iki ayda bu kiloya geldiyse ilerisini dusunemiyorum yılanın başını gucukken ezicen

İnş ya gündüz kendimi çok güzel kantrol edebiliyorum ama aksamlari içimden canavar çıkıyor
Biz oğlum uyuduktan sonra film izliyoruz genelde. Haliyle çay,kahve, çerez, cips ... fazlaca tüketiyorduk. Ben artık sadece soda içiyorum. Çok acıkırsamda 1 elma vb şeyler yemeye çalışıyorum. Cnm gündüz az yediğin için gece açlık çekiyor olabilir misin?

Hoş buldum takım nasil işliyor listeler gündüzden mi yaziliyor
Menüleri gün içinde yazıyoruz yazamayan ertesi gün 1 e kadar yazıyor
Burdayım aslında hep ama motive olamıyorum mükemmelliyetçilik var sanırım birazda , yanlış menülerle de burda olmak istemiyorum ne olacak bilmiyorum sonum Anka
Biryerden baslaman lazım canım

Sende aramıza hoşgeldin cnm

Aksam geç yatıyorum o çok etkiliyor can sıkıntısından stresten bide pis Bogazliyan yiyorum elimde dyt listesi var onları uygulayacam

Hosgeldin canım yeniden az önce baktım da haziranda gelmissin takıma 2 kilo almıssın yazın
Hadi bakalım bu sefer hedefine ulasacagız

Sen yeterince yapmış sayılıyorsun zaten
Günaydınnnn
Benim yine çok işim var bugün.
Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…