Hoş buldum takım nasil işliyor listeler gündüzden mi yaziliyor
Günaydın canım ❤Günaydın canlar dün öyle yorulmuşum ki akşam nerde nasıl uyuduğumu bilmiyorum
Bizde taze fasulye var bugünKızlar aksama yemek ne yaptınız yada yapacaksiniz tıkandım bugün
Daha iyi canım yaptığım iş de oğlanın okuluna toplantıya gitmek ve yemek yapmakGünaydın canım ❤
Eşin nasıl iyileşebildi mi canım iyileşsse biraz yükün hafifler
Bizde taze fasulye var bugün
Ama hamile olmanın etkisi ile yorulursun kac aylık oldu bir ara takvime bakayım :))Daha iyi canım yaptığım iş de oğlanın okuluna toplantıya gitmek ve yemek yapmakbiz de de fasulye var
Gel bize yiyelim :)Ayyy benim canım da taze fasulye çekti ama benim listemde köfte salata var
Bu hafta 5 olacak canımAma hamile olmanın etkisi ile yorulursun kac aylık oldu bir ara takvime bakayım :))
Gel bize yiyelim :)
Zaman cabuk mu geciyor masallah 5 ay olmus bileBu hafta 5 olacak canım
Bende dün aksam baktım 7 menü eksikti 13 e kadar bekleyelimArkadaşlar öğleden sonra menüleri kontrol edeceğim herkes yazsın menüsünü 13:00 e kadar
Canım gün görememiştim yoğunluktan çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba, gelemedim dünden beri. Acil ameliyata alindim. Su an biraz iyiyken haber vereyim dedim.
Evet canım çabuk geçiyor gerçektenZaman cabuk mu geciyor masallah 5 ay olmus bile
Sabahları aç karna sirkeli su migdeli deliyormus doğru bilinen yalnislarda görmüştümGünaydın sirkeli su ve kahvaltı yapıldı.
başlayalım sofftycim hadi bismillahHadi beraber başlayalım
Ben bu sene hiç yeşil fasulye yemedim ya siz diyince aklıma geldi halbuki çok severimAyyy benim canım da taze fasulye çekti ama benim listemde köfte salata var
Bak işte yalnıs yapıyorsun ekmeği hayatından çıkarma vücudun onada ihtiyacı var sonra ekmek yediğinde direk artıya çıkarsın ömür boyu ekmeksiz bir hayat olmaz diyetisyen bana çok kızmıştı ben ekmek makarna pilav yemiyorum dedim kendi kafana göre diyet yapma demişti bak sonradan onlar hayatıma girince fazlasıyla verdiklerimi geri aldımCanım ben ekmek yemiyorum. Çok çok nadir canım reçel filan çekerse yarım dilim yiyiyorum, o da ayda bir filan oluyor.
Günaydın
Günaydın ☀
Günaydınkolay gelsin.
Ben geçem hafta 3 kilo yedim sanırımbaşlayalım sofftycim hadi bismillah
Ben bu sene hiç yeşil fasulye yemedim ya siz diyince aklıma geldi halbuki çok severim
Ben seni tanıyorum ganimcaslm kızlar 13. Takımdan mezun olmuştum ama ufak ufak kilolar geri geldi eski takım arkadaşlarım burdalar tekrar motivasyonunu ve düzenimi kazanmak için aranıza katılSam
listeye girmem zaten kenardan kenardan size destek çıkarım
7 miiiBende dün aksam baktım 7 menü eksikti 13 e kadar bekleyelim
Evet canım 7 taneydi ben az sonra yeniden kontrol ederim bakalım kimler yazmamıs7 miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?