şu çamaşırı katlayabilirsem yapacağım kaptanım az bişe bile olsaMerhaba canım masallah bu saatte spor yapabilecek gücün var
Bide benim şöyle yöntemim var çamaşırı sereken doğrusuna çeviriyorum katlarken kolay oluyor çorabı dahi
Bende öyle yaparımBide benim şöyle yöntemim var çamaşırı sereken doğrusuna çeviriyorum katlarken kolay oluyor çorabı dahi
evet ya bu sefer mecbur mezun olcamSenide mezın ederiz sen gel zaten baska izin hakkın yok bu sene için :))
Evet izin hakkın bu cuma doluyor diger hafta kilo almadıysan girebilirsin listeye
Elimden geldiğince nacizane yorumluyorum. Teveccühünüz efendim. Rahmetli Zeki Müren’e bağladım sonunda
Bildiğim kadarıyla psikologlar ilaç yazmıyor. Psikiyatri yazıyor ilaçlarıKızlar sabah 11 de psikolog dandevum var gitsemmi gitmesemmi bilemedim ilaç verirse kilo yapar diye korkuyorum ama bi taraftan da beni şöyle pamuk gibi hiç birşeye umursamayan insan olmak istiyorum
Sabah ola hayrola o zaman gidelim bakalım ne kaybederiz :)Bildiğim kadarıyla psikologlar ilaç yazmıyor. Psikiyatri yazıyor ilaçları
Iyi geceler canimHerkese iyi geceler kızlar ben kaçar Allaha emanet olun hoşçakalın
ben pazartesi menümü başka bir konuya yazmışımBatu85
@zeyneppk
@Meyyal Hayyal
Dün menü paylasımı yapmamıssınız kızlar üç defa paylasım yapmadıgınızda ceza alıyorsunuz hatırlatmak istedim
Üzülme artık... zaten arkadaşın da perdeden kurtulmak istiyormuş anlaşılanBna verilmis bir seye zarar gelmesi cok zoruma gitti bilmiorum acayip kötüydumbugun
Afiyet olsun canım, emzirdiğin in kurabiye sıkıntı olmaz16 Eylül menü
08:00 1 kase tarhana çorbası
13:30 1 dilim peynir, 1 şeftali, 2 dilim ekmek
16:30 1 kurabiye 1 bardak süt
18:30 1 kase çorba, 6-7 kaşık kuru fasulye, 1 dilim ekmek, bolca salata
22:00 1 mandalina, yarım elma 1 bardak süt
3.5 litre su
Spor yok 2 saat ev işi + bol booool emzirme :)
Nego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?