Geçen cuma 93,5 miydinTartılmıyorum süpriz olacak banada inş 92 görmek istiyorum
Bosuna telas yapmıssın arkadasın coook güzel cevap vermisKizlar arkadssima perdeyi anlattim bunu yazmis
Tamam canım sen almıyormus gibi düşün ama pazartesi cogu kişi artıdaydıKaba taslak hedef belirleyeceğim de
Cok sükür biliyorum oyle kadin degil am insan tuhaf oluyorBosuna telas yapmıssın arkadasın coook güzel cevap vermis
Tamam canım sen almıyormus gibi düşün ama pazartesi cogu kişi artıdaydı
Daha çok çalışmam lazım desene %1.60 olmaz 2 ye baglayalım bu işiHadi bakalım inşallah canım 92.0 ı görürsen 1.60 oranın oluyor :))
MalesefGeçen cuma 93,5 miydin
91,4 geleceksin diyorum bu da burda dursunDaha çok çalışmam lazım desene %1.60 olmaz 2 ye baglayalım bu işi
Ne güzel işte bak olay tatlıya bağlanmış bu arada kahvaltıya gitme kaçamak kokuları geldi burnuma şimdidenBna verilmis bir seye zarar gelmesi cok zoruma gitti bilmiorum acayip kötüydumbugun
Vallahamııııı canımsın sen bitanesin ya çok tşk ederim91,4 geleceksin diyorum bu da burda dursun
Sen ne zaman yanıldığımı gördünVallahamııııı canımsın sen bitanesin ya çok tşk ederim
Merhaba canım masallah bu saatte spor yapabilecek gücün varMerhaba kızlar kızımı uyuttum banyo yaptık uyuduk şimdi spor yapabilirsem bakalım inşallah
Umarım yanıltmamSen ne zaman yanıldığımı gördün
Bak bu arkadaşı listeye alalım bence umut vadediyo :))
En fazla 2 kiloyla kaybettim çok da kötü sayılmamUmarım yanıltmam
91,4 geleceksin diyorum bu da burda dursun
52,9 gelirsen 1,67 oluyor 52,7 gelirsen 2,04 oluyorAnka ben kaç gelirsem yüzdem 2 olur
52.9 hedefim
Kendis7de diyette canim o öyle sofra sermez kücük bir tavak normal kahvaltilik ha diyet olmadaydi doldururdu sofrayiNe güzel işte bak olay tatlıya bağlanmış bu arada kahvaltıya gitme kaçamak kokuları geldi burnuma şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?