Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanim Zipzip- tartildim simdi hani mezun olduktan sonra aldigim 300 gr vardiya onu da vermisim yeniden sabitim ben o kadar abur cubur ekmek yemek yiyorum almiyorum şaka gibi durma dönemi böyle bisey demekki vermiyorum da almiyorum da civilendim hep ayni. Dun gece de birsuru abur cubur yemistim belki eksideyim de su an mide dolu oldugu icin tartiya yansimiyo..
Şu dönem icin bana tavsiyede bulunun ya ilk defa yasiyorm normalde ben su icip kilo alanlardanim simdi alamiyorum bile nasil saglam verdiysem vücut eritiyo almicaksin almicaksin diye

Menu sayfasında bizim takıma yazıyorum diye baska sayfaya yazmıssınıdr :)))
Bakın gündüz hiç vaktim olmadı bakamadım
Şimdi gruba girdim
Görüyorsunuz sorumlulugumu
Saat 5.24
Kolay gelsin canım
Birde dün bir parça börek yedim
Regl öncesi tatlı değilde başka herseye saldırmak istiyorum
Miktarı kücükse eritirsin canımm
Günaydın bırakıp kaçayım, küçük kuzum okula başlıyor bugün
Günaydın canım hayırlı olsun ♥
Günaydin kizlar
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar

Son 2 gün

Aşırı dikkat ediyoruz:)
Günaydın canım ❤
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın hayırlı sabahlar ♥
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar dün esmle 1 saat yuruyus bide jillian level 1 yaptik yavadtan basliyoruz artik ammavelakin aksam film izlerken yemeleri kesmek lazim
Günaydın canım ❤
Ne güzel esinle spor yapıyorsun

Spor yapıyormussun canım bencr onun etkisi ile kilo almıyorsun ama sen yine tartılmayı bırakma her hafta tartıl

Gecmis olsun canım hava değişimi etkiliyor olabilir sizin ordada serinledi mi havalar
Evet serinledi ama öğle sıcak sabah ve akşam üstü soğuk.
Değişik.
Bigunde 4mevsim yaşandığı oluyor.
Bakalım.
Bugün ormana götüreceğim özellikle bol oksijen iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…