Günaydin cnm ayy evet ya bakalim ne olucakGünaydın kızlar
Son 2 gün
Aşırı dikkat ediyoruz:)
Günaydin cnmGünaydın hayırlı sabahlar
Bende mezunum kiz benden niye menü istedin dur hele az dinleniyim@enerji_kusagi seni silmeyi unutmuşum çok pardon sen mazeret bildirmiştin izinliydin sanırım.
Cnm evdeyken annemdeki kadar müsait olamıyorum. Dünden beri o kadar uykusuzum ki elim kolum kalkmıyorbirmuhendisanne bugün yoksun canım nerelerdesin yazıcam hep unuttum aklıma gelmişken yazayım dedim
Menu sayfasında bizim takıma yazıyorum diye baska sayfaya yazmıssınıdr :)))ben pazartesi menümü başka bir konuya yazmışım
Nasıl olmuş anlamadimkiben hiç 79 da olmadım ama
Ekim ayı bizim olsun 79 dan 60 a inelim diye açılan bir konuya yazmışım .
Çok şaşırdım şuan
Kolay gelsin canımBakın gündüz hiç vaktim olmadı bakamadım
Şimdi gruba girdim
Görüyorsunuz sorumlulugumu
Saat 5.24
Miktarı kücükse eritirsin canımmBirde dün bir parça börek yedim
Regl öncesi tatlı değilde başka herseye saldırmak istiyorum
Günaydın canım hayırlı olsun ♥Günaydın bırakıp kaçayım, küçük kuzum okula başlıyor bugün
Günaydın canım ❤Günaydin kizlar
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Son 2 gün
Aşırı dikkat ediyoruz:)
Günaydın hayırlı sabahlar ♥Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar dün esmle 1 saat yuruyus bide jillian level 1 yaptikyavadtan basliyoruz artik ammavelakin aksam film izlerken yemeleri kesmek lazim
Hayırdır çocuk mu hasta?Cnm evdeyken annemdeki kadar müsait olamıyorum. Dünden beri o kadar uykusuzum ki elim kolum kalkmıyor
Spor yapıyormussun canım bencr onun etkisi ile kilo almıyorsun ama sen yine tartılmayı bırakma her hafta tartılKaptanimZipzip- tartildim simdi hani mezun olduktan sonra aldigim 300 gr vardiya onu da vermisim yeniden sabitim ben o kadar abur cubur ekmek yemek yiyorum almiyorum şaka gibi durma dönemi böyle bisey demekki vermiyorum da almiyorum da civilendim hep ayni. Dun gece de birsuru abur cubur yemistim belki eksideyim de su an mide dolu oldugu icin tartiya yansimiyo..
Şu dönem icin bana tavsiyede bulunun ya ilk defa yasiyorm normalde ben su icip kilo alanlardanim simdi alamiyorum bilenasil saglam verdiysem vücut eritiyo almicaksin almicaksin diye
Günaydın canım ❤Günaydınlar efenim
Gecmis olsun canım hava değişimi etkiliyor olabilir sizin ordada serinledi mi havalarHayırdır çocuk mu hasta?
Ben de uykusuzum.
Kızımın genzi dolu uyandı durdu.
Ateş vs yok.
Keyfi de yerinde.
Aaa eşin hastanedemiydi cok gecmis olsun canımÇok şükür eşim dün çıktı hastaneden.
Ama şimdi de çocuklar nezle.
İkininde genzi dolu. Oğlum balgamlı öksürüyor.
Eczaneden okyanus suyu alacağım.
Evet serinledi ama öğle sıcak sabah ve akşam üstü soğuk.Gecmis olsun canım hava değişimi etkiliyor olabilir sizin ordada serinledi mi havalar
Sağolasın kaptanım.Aaa eşin hastanedemiydi cok gecmis olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?