Bizim burasıda öyle canım sabah cok soguk öğlen cokl sıcak aksam da buz gibi oluyor hava dikkat etmek lazımEvet serinledi ama öğle sıcak sabah ve akşam üstü soğuk.
Değişik.
Bigunde 4mevsim yaşandığı oluyor.
Bakalım.
Bugün ormana götüreceğim özellikle bol oksijen iyi geliyor.
Maşallah de nazar edeceksin kendineKaptanimZipzip- tartildim simdi hani mezun olduktan sonra aldigim 300 gr vardiya onu da vermisim yeniden sabitim ben o kadar abur cubur ekmek yemek yiyorum almiyorum şaka gibi durma dönemi böyle bisey demekki vermiyorum da almiyorum da civilendim hep ayni. Dun gece de birsuru abur cubur yemistim belki eksideyim de su an mide dolu oldugu icin tartiya yansimiyo..
Şu dönem icin bana tavsiyede bulunun ya ilk defa yasiyorm normalde ben su icip kilo alanlardanim simdi alamiyorum bilenasil saglam verdiysem vücut eritiyo almicaksin almicaksin diye
Menülere tam bakmamıstım canım cook gecmis olsun yeniden cok sükür cıkmısSağolasın kaptanım.
Menü yazarken yazmıştım.
Eşim hastanede diye.
Hayırdır çocuk mu hasta?
Ben de uykusuzum.
Kızımın genzi dolu uyandı durdu.
Ateş vs yok.
Keyfi de yerinde.
Anladım canım can sağolsun iyi olda bi kaç güne toparlarsın kendini inş yoklugun fark ediliyorCnm evdeyken annemdeki kadar müsait olamıyorum. Dünden beri o kadar uykusuzum ki elim kolum kalkmıyor
Geçmiş olsun canım bende kaçırmışım Allah şifa versinSağolasın kaptanım.
Menü yazarken yazmıştım.
Eşim hastanede diye.
Cnm çok çok geçmiş olsun... eşine ve çocuklara acil şifalar diliyorum. Eğer balgam ve öksürük geçmezse doktora götür derim. Ramazan bayramında oğlumda hafif bir kırgınlık vardı, eşimin memleketine giderken klimada vurmuş sanırım. Ciğerlerine inmişti, 1 hafta hastanelerde koşturduk. Çocuklara dikkat et cnm , daha çok üşütmesinler.Sağolasın kaptanım.
Menü yazarken yazmıştım.
Eşim hastanede diye.
Geçmiş olsun kuzumYok cnm şükürler olsun bu sefer o hasta değil. Benim kalp kapakçığımda hafif bir sıkıntı var. Stresli üzgün olduğum zaman ritim bozukluğu başlıyor, deli gibi çarpıntım oluyor ya da bir an sanki durmuş gibi hissediyorum. Doktorum çok ciddi olmadığını söyledi ama ufaktan yeniden başladı. Uykudan uyanıyorum sonra uyuyamıyorum. Tabii bide oğlan var, tam uyuyacağım uyanıyor
Kızınada çok geçmiş olsun cnm, salgın dönemi başladı
Psikologlar ilaci cok nadir verir bence psikiyatri dr lari ilacla calisiyorKızlar ben pskologa gitmekten vaz geçtim internetten araştırdım ilaç verirse kilo aldırıyormuş
Ay tam dayaklıksın sen yaKızlar ben pskologa gitmekten vaz geçtim internetten araştırdım ilaç verirse kilo aldırıyormuş
Cnm çok sağolGeçmiş olsun kuzum
Hadi bakalım, inşallah tamamen toparlarsın cnmGunaydiin kizlar ben yine fizik tedaviye geldim son 3 gunum Insallah:))
Niye beeAy tam dayaklıksın sen ya
İlaç almıycaksam niye gidiyorumki burda size anlatım derdimi sizde dinleyinPsikologlar ilaci cok nadir verir bence psikiyatri dr lari ilacla calisiyor
Ha ayrica paikolog ilac onerse bile almak istemiyorum dersin yakinlarimdan dolayi biliyorum
Günaydın şekerimGünaydın arkadaşlar
Bizim kendimize hayrımız yokİlaç almıycaksam niye gidiyorumki burda size anlatım derdimi sizde dinleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?