Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet serinledi ama öğle sıcak sabah ve akşam üstü soğuk.
Değişik.
Bigunde 4mevsim yaşandığı oluyor.
Bakalım.
Bugün ormana götüreceğim özellikle bol oksijen iyi geliyor.
Bizim burasıda öyle canım sabah cok soguk öğlen cokl sıcak aksam da buz gibi oluyor hava dikkat etmek lazım

Maşallah de nazar edeceksin kendine tartıda bi Bakmışsın 3+4kilo birden almışşın sen yinede dikkat et salma

Hayırdır çocuk mu hasta?
Ben de uykusuzum.
Kızımın genzi dolu uyandı durdu.
Ateş vs yok.
Keyfi de yerinde.

Yok cnm şükürler olsun bu sefer o hasta değil. Benim kalp kapakçığımda hafif bir sıkıntı var. Stresli üzgün olduğum zaman ritim bozukluğu başlıyor, deli gibi çarpıntım oluyor ya da bir an sanki durmuş gibi hissediyorum. Doktorum çok ciddi olmadığını söyledi ama ufaktan yeniden başladı. Uykudan uyanıyorum sonra uyuyamıyorum. Tabii bide oğlan var, tam uyuyacağım uyanıyor

Kızınada çok geçmiş olsun cnm, salgın dönemi başladı

17 eylül menüm gelsinn
Sabah10.00
Aç karnına ılık limonlu su
2 dilim kepekli ekmek
4 dilim hellim
1 ince dilim beyaz peynir
Domates salatalık tuzsuz
1 şekerli çay

Ara13.00
1 sade türk kahvesi
1 kupa Tarçınlı çay
1 kase biberli yoğurt
2 kaşık aşure(kv yaptığı için tadına baktım)

Akşam19.30
1 tabak biberli kıyma(az yağla kavruldu kahvaltı tabağı ile)
1 kase sebzeli mercimek çorbası
3 biber turşusu
Ayran

Su.3 lt
Spor
Leslie 1 mil
Jillian level 1
15 dk egzersiz
100 ip atlama(öğlen)
100 ip(akşam)
5 dk egzersiz
Leslie 1 mil
Zipzip-

Sağolasın kaptanım.
Menü yazarken yazmıştım.
Eşim hastanede diye.
Cnm çok çok geçmiş olsun... eşine ve çocuklara acil şifalar diliyorum. Eğer balgam ve öksürük geçmezse doktora götür derim. Ramazan bayramında oğlumda hafif bir kırgınlık vardı, eşimin memleketine giderken klimada vurmuş sanırım. Ciğerlerine inmişti, 1 hafta hastanelerde koşturduk. Çocuklara dikkat et cnm , daha çok üşütmesinler.

Geçmiş olsun kuzum

Kızlar ben pskologa gitmekten vaz geçtim internetten araştırdım ilaç verirse kilo aldırıyormuş
Psikologlar ilaci cok nadir verir bence psikiyatri dr lari ilacla calisiyor
Ha ayrica paikolog ilac onerse bile almak istemiyorum dersin yakinlarimdan dolayi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…