Valla gidimmi TBMM kalkıyom o zamanBizim kendimize hayrımız yokgit sen kalk hadi hazırlan. Bak iyi ki gitmişim diyeceksin.
Git git psikoloğun kapısından adı görünecek şekilde selfie çekip atıyorsun bana bekliyorumValla gidimmi TBMM kalkıyom o zaman
Hayir canim olur mu oyle biz burda dertlesiyoruzİlaç almıycaksam niye gidiyorumki burda size anlatım derdimi sizde dinleyin
Cnm psikiyatr olanlar yani tıp doktorları ilaç yazabiliyor. Psikologlar ise konuşarak seanslar şeklinde tedavi uyguluyorlar. Uygun görürse seni psikiyatriye yönlendirir, gerekirse her ikisinde de kombine tedavi görürsün. Ayrıca yeni ilaçlar güzel kilo verdiriyorKızlar ben pskologa gitmekten vaz geçtim internetten araştırdım ilaç verirse kilo aldırıyormuş
Çok çok teşekkür ederim cnm
Cook gecmis olsun canımYok cnm şükürler olsun bu sefer o hasta değil. Benim kalp kapakçığımda hafif bir sıkıntı var. Stresli üzgün olduğum zaman ritim bozukluğu başlıyor, deli gibi çarpıntım oluyor ya da bir an sanki durmuş gibi hissediyorum. Doktorum çok ciddi olmadığını söyledi ama ufaktan yeniden başladı. Uykudan uyanıyorum sonra uyuyamıyorum. Tabii bide oğlan var, tam uyuyacağım uyanıyor
Kızınada çok geçmiş olsun cnm, salgın dönemi başladı
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel17 eylül menüm gelsinn
Sabah10.00
Aç karnına ılık limonlu su
2 dilim kepekli ekmek
4 dilim hellim
1 ince dilim beyaz peynir
Domates salatalık tuzsuz
1 şekerli çay
Ara13.00
1 sade türk kahvesi
1 kupa Tarçınlı çay
1 kase biberli yoğurt
2 kaşık aşure(kv yaptığı için tadına baktım)
Akşam19.30
1 tabak biberli kıyma(az yağla kavruldu kahvaltı tabağı ile)
1 kase sebzeli mercimek çorbası
3 biber turşusu
Ayran
Su.3 lt
Spor
Leslie 1 mil
Jillian level 1
15 dk egzersiz
100 ip atlama(öğlen)
100 ip(akşam)
5 dk egzersiz
Leslie 1 mil
Zipzip-
Canım sen git belki ilac vermeyecekKızlar ben pskologa gitmekten vaz geçtim internetten araştırdım ilaç verirse kilo aldırıyormuş
Günaydın canım ❤Gunaydiin kizlar ben yine fizik tedaviye geldim son 3 gunum Insallah:))
Günaydın ablacım ❤Günaydın arkadaşlar
Canım bize anlatmak ile onlara anlatmak arasında fark var onlar profesyonel yaklasırİlaç almıycaksam niye gidiyorumki burda size anlatım derdimi sizde dinleyin
Geçmiş olsun canım, sonbahar hastalıkları başladı havalar serinÇok şükür eşim dün çıktı hastaneden.
Ama şimdi de çocuklar nezle.
İkininde genzi dolu. Oğlum balgamlı öksürüyor.
Eczaneden okyanus suyu alacağım.
Sanada geçmiş olsun canım Allah şifa versinYok cnm şükürler olsun bu sefer o hasta değil. Benim kalp kapakçığımda hafif bir sıkıntı var. Stresli üzgün olduğum zaman ritim bozukluğu başlıyor, deli gibi çarpıntım oluyor ya da bir an sanki durmuş gibi hissediyorum. Doktorum çok ciddi olmadığını söyledi ama ufaktan yeniden başladı. Uykudan uyanıyorum sonra uyuyamıyorum. Tabii bide oğlan var, tam uyuyacağım uyanıyor
Kızınada çok geçmiş olsun cnm, salgın dönemi başladı
Canım simdi kilo arttıkca hassasiyet değişiyor olabilirGulumse24 cnm senin 5 lt suyu tartma fikrinden dolayı, bende az önce tarttım. 5,2 kg geldi... bende 60,7 kg çıktım. Şimdi ne yapsam bilemedim...
Tamam canım3 kere menü yazmak için girdim hepsinde de özel mesaj alıntı derken kaldı. inşallah 1e kadar yazıcam aklımda
Cnm beni fazla gösterdiğini düşünüyodum ama dediğin gibi belkide minimal fark var. Mecburen bu rakamı dikkate alacağımCanım simdi kilo arttıkca hassasiyet değişiyor olabilir
Bizim evdede tartının biri bozuldu beni 500 gram fazla gösterirken kardesimi 90 lards oldugu için 1.5 fazla gösteriyordu
Kızlar ben pskologa gitmekten vaz geçtim internetten araştırdım ilaç verirse kilo aldırıyormuş
İlk defa dün yaptik bakalim ne kadar dayancakMenu sayfasında bizim takıma yazıyorum diye baska sayfaya yazmıssınıdr :)))
Kolay gelsin canım
Miktarı kücükse eritirsin canımm
Günaydın canım hayırlı olsun ♥
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın hayırlı sabahlar ♥
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Ne güzel esinle spor yapıyorsun
Evet cuma günü esime de söyledim tartiliyoruz her cuma diye. bakalim insallah verir onun durum da vahim gittikce aliyo göbek basini aldi gitti morali bozukSpor yapıyormussun canım bencr onun etkisi ile kilo almıyorsun ama sen yine tartılmayı bırakma her hafta tartıl
Yok yok aklim basima geldi bugün korkarak ciktim tartiya zatenMaşallah de nazar edeceksin kendinetartıda bi Bakmışsın 3+4kilo birden almışşın sen yinede dikkat et salma
Evlilik eşine yaramadı demek ki canım cok yiyorİlk defa dün yaptik bakalim ne kadar dayancak
Evet cuma günü esime de söyledim tartiliyoruz her cuma diye. bakalim insallah verir onun durum da vahim gittikce aliyo göbek basini aldi gitti morali bozuk
Sen napiyosun kaptanim spor yapiyomusun sabitmisin ne durumdasin
İyi ne güzel 6 lara dönmedikten sonra tehlike yok benceEvlilik eşine yaramadı demek ki canım cok yiyor
Ama beraber yürüyüş spor yaparsanız cook güzel olur hem o kilo vermis olur sende kilo almamıs olursun
Bende bu ara cok yogunum canım sürekli dükkana gidiyorum yoruluyorum spor yapamaıyorum dün sabah 56.2 kilo geldim
Bencede 6 lı rakamları görmedikten sonra tehlike uok onun rahatlıgı ilede spor yapmıyorum sanırım :))İyi ne güzel 6 lara dönmedikten sonra tehlike yok bence
Evet bi araya gelince cok yedik ya ama karar verdim bugün azaltmaya basliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?