Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben pskologa gitmekten vaz geçtim internetten araştırdım ilaç verirse kilo aldırıyormuş
Cnm psikiyatr olanlar yani tıp doktorları ilaç yazabiliyor. Psikologlar ise konuşarak seanslar şeklinde tedavi uyguluyorlar. Uygun görürse seni psikiyatriye yönlendirir, gerekirse her ikisinde de kombine tedavi görürsün. Ayrıca yeni ilaçlar güzel kilo verdiriyor

Cook gecmis olsun canım
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Kızlar ben pskologa gitmekten vaz geçtim internetten araştırdım ilaç verirse kilo aldırıyormuş
Canım sen git belki ilac vermeyecek
Gunaydiin kizlar ben yine fizik tedaviye geldim son 3 gunum Insallah:))
Günaydın canım ❤
Hadi bakalım 3 gün sonra daha iyi olacaksın inşallah ♥
Günaydın arkadaşlar
Günaydın ablacım ❤
İlaç almıycaksam niye gidiyorumki burda size anlatım derdimi sizde dinleyin
Canım bize anlatmak ile onlara anlatmak arasında fark var onlar profesyonel yaklasır

Çok şükür eşim dün çıktı hastaneden.
Ama şimdi de çocuklar nezle.
İkininde genzi dolu. Oğlum balgamlı öksürüyor.
Eczaneden okyanus suyu alacağım.
Geçmiş olsun canım, sonbahar hastalıkları başladı havalar serin

Sanada geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Gulumse24 cnm senin 5 lt suyu tartma fikrinden dolayı, bende az önce tarttım. 5,2 kg geldi... bende 60,7 kg çıktım. Şimdi ne yapsam bilemedim...
Canım simdi kilo arttıkca hassasiyet değişiyor olabilir
Bizim evdede tartının biri bozuldu beni 500 gram fazla gösterirken kardesimi 90 lards oldugu için 1.5 fazla gösteriyordu

Canım simdi kilo arttıkca hassasiyet değişiyor olabilir
Bizim evdede tartının biri bozuldu beni 500 gram fazla gösterirken kardesimi 90 lards oldugu için 1.5 fazla gösteriyordu
Cnm beni fazla gösterdiğini düşünüyodum ama dediğin gibi belkide minimal fark var. Mecburen bu rakamı dikkate alacağım

İlk defa dün yaptik bakalim ne kadar dayancak
Spor yapıyormussun canım bencr onun etkisi ile kilo almıyorsun ama sen yine tartılmayı bırakma her hafta tartıl
Evet cuma günü esime de söyledim tartiliyoruz her cuma diye. bakalim insallah verir onun durum da vahim gittikce aliyo göbek basini aldi gitti morali bozuk
Sen napiyosun kaptanim spor yapiyomusun sabitmisin ne durumdasin

Maşallah de nazar edeceksin kendine tartıda bi Bakmışsın 3+4kilo birden almışşın sen yinede dikkat et salma
Yok yok aklim basima geldi bugün korkarak ciktim tartiya zaten insallah bi hafta sonra esim ise baslicak o zaman döncem takima cuma gunu de tartilcaz beraber bakalim ısınıyoruz

Evlilik eşine yaramadı demek ki canım cok yiyor
Ama beraber yürüyüş spor yaparsanız cook güzel olur hem o kilo vermis olur sende kilo almamıs olursun
Bende bu ara cok yogunum canım sürekli dükkana gidiyorum yoruluyorum spor yapamaıyorum dün sabah 56.2 kilo geldim

İyi ne güzel 6 lara dönmedikten sonra tehlike yok bence
Evet bi araya gelince cok yedik ya ama karar verdim bugün azaltmaya basliyoruz

İyi ne güzel 6 lara dönmedikten sonra tehlike yok bence
Evet bi araya gelince cok yedik ya ama karar verdim bugün azaltmaya basliyoruz
Bencede 6 lı rakamları görmedikten sonra tehlike uok onun rahatlıgı ilede spor yapmıyorum sanırım :))
Azaltman iyi olur canım en azından abur cuburlsrı bile azaltsanız o bile yeter simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…