Insallah canim benimGünaydın canım ❤
Hadi bakalım 3 gün sonra daha iyi olacaksın inşallah ♥
Cook gecmis olsun canimNasılsınz kızlar dün gece acıle gıttım ayagım için ufak bır kırık varmış alçıya aldı doktor 3 hafta kalıcakmış alcı oldugu surece kılo bıldırımı yapamam sanırım ama dıyete devam
Cook gecmis olsun canımNasılsınz kızlar dün gece acıle gıttım ayagım için ufak bır kırık varmış alçıya aldı doktor 3 hafta kalıcakmış alcı oldugu surece kılo bıldırımı yapamam sanırım ama dıyete devam
Teşekkür ederim canımevet ya bu sefer mecbur mezun olcam
Bu maci alicammm baska yolu yok
seviyorum senin yorumlarini
Merhaba ablacım nasılsın ❤Merhaba hanımlar
Çok çok geçmiş olsunNasılsınz kızlar dün gece acıle gıttım ayagım için ufak bır kırık varmış alçıya aldı doktor 3 hafta kalıcakmış alcı oldugu surece kılo bıldırımı yapamam sanırım ama dıyete devam
Doktor ciddi bişey olmadıkça müdahale etmiyor.Cnm çok çok geçmiş olsun... eşine ve çocuklara acil şifalar diliyorum. Eğer balgam ve öksürük geçmezse doktora götür derim. Ramazan bayramında oğlumda hafif bir kırgınlık vardı, eşimin memleketine giderken klimada vurmuş sanırım. Ciğerlerine inmişti, 1 hafta hastanelerde koşturduk. Çocuklara dikkat et cnm , daha çok üşütmesinler.
Sana da geçmiş olsun.Cnm çok sağolŞimdilik çok sıkıntılı bir durum yok şükürler olsun. Sadece huzursuz ediyor işte...
Msj eve gelince gördüm resim çekemedim haliyle ama çok tatlı bi bayandı sizden iyi olmasınEkeltrikler yok kızlar internet yok doğal olarak. Hücreselden bağlandım ama az var pakette.
Memnun kaldın yaniMsj eve gelince gördüm resim çekemedim haliyle ama çok tatlı bi bayandı sizden iyi olmasın
Evet hemde çok ama ekimde tekrar gidicem seni çok sevdim eşinide getir dedi bi dahaki sefereMemnun kaldın yani ☺
Elektrik olmaması kötü olmus gelir inşallah birazdanEkeltrikler yok kızlar internet yok doğal olarak. Hücreselden bağlandım ama az var pakette.
Güzel gecmesine sevindimMsj eve gelince gördüm resim çekemedim haliyle ama çok tatlı bi bayandı sizden iyi olmasın
Geçmiş olsun canimÇok şükür eşim dün çıktı hastaneden.
Ama şimdi de çocuklar nezle.
İkininde genzi dolu. Oğlum balgamlı öksürüyor.
Eczaneden okyanus suyu alacağım.
Karı koca gidersiniz işte cnm ne güzel. İnşallah iyi sonuçlar alırsınızEvet hemde çok ama ekimde tekrar gidicem seni çok sevdim eşinide getir dedi bi dahaki sefere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?