Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ilgin için çok tsk ederim ❤iki yıl önce arkadaşımın ısrarıyla bi takıma katilmistim, ozaman bir haftada 2.5 kg vermiştim aynı böyle bi diyet yapmıştım tabi ne kimseden bi tebrik gordum üstüne üstlük trollukle suclamistim. ama sizler çok samimi içten kzlarsiniz iyuki varsınız ❤❤)) insülin direncim olduğu için vermekte zorlanıyorum.bi diyetisle goruseyim çünkü yaptığım bu diyetle vermemek mümkün değil.tatliyi ekmeği iki haftadır neredeyse hiç tuketmedim. kilo verememenin sebebini bulayim tabiki yine burda olacağım

Tüh hiç böyle dişli bir rakibim olmamıştı
Gerçekten öyle yapmayı planlıyorum
Ama gaza gelirsem cumaya kork benden

Ben sıkıntımı buldum şu içiyorum.sali sabah mesela çok güzel.eksi.goruyorum hooopp.carsamba perşembe su yok cumaya tekrar artı.

O yüzden bu hafta su ve spor haftası ilan ediyorum

Menülere bak anam bi Kıbrıs tatlısı yiycem diye Elhan ablam iştahımı kaçırdı bırak tatlıyı lahmacunlar meyveli yogurtlar bile var onlarda çok katkı maddesi var yeme canım sade yoğurt tüketmeye çalış

Çok geçmiş olsun canım, havalar değişti mideyi üşütmüş olabilir.
Çok sağol canım sabaha kadar su içti geri kustu, şimdi iyi gibi bakalım, gün içinde devam ederse mutlaka hastaneye gideriz artık
Nohut cok gaz yapıyor ya geçen gün eltim nohut salatası yapmıştı mahvoldum gaz sancisindan yemekte sorun olmuyor ama soğuk salata gaz yapıyor bilginize
Bnde severim ama bende de xok gaz yapio
Kızlar bakliyat yiyince kimyon çayı için, gaz yapmaz o zaman
Sağol canım.
Bence en uygun ip ve zıplama bize, çünkü vakit yok, zıplama için uygun ortama da lüzum yok banyoda bile olur çarpıntım olmasa sadece ip atlarım başka spor yapmam hiç

İsalide varsa su içmesi iyi olmuş su kaybı yaşamamış olur canım geçmiş olsun tekrar kuzuya kıyamam

Sağolasın canm

Amin canm sağol ben emzirdigim için çok fazla listelere takılmıyorum diyetisyenimin vermiş olduğu listeleri uygulamaya çalışıyorum ama bu ara biraz iyi gitmedi
Tamam canım kendini yormadan kuvvetli ye bağışıklığın düşmesin çikolata hariç
Ben sıkıntımı buldum şu içiyorum.sali sabah mesela çok güzel.eksi.goruyorum hooopp.carsamba perşembe su yok cumaya tekrar artı.

O yüzden bu hafta su ve spor haftası ilan ediyorum
Ben şişeye dolduruyorum öyle biliyorum
Yoksa yerimden kalkip1 bardak içmem

KızzzZ nereye daha karpuz kesecektik erken pes ettin olmaz böyle tek başına yapılmıyor malesef gitme kal sen inat edip devam ettigin sürece kilo mutlaka verirsin gör bak ama gitme canım

Evet gece baya baktım 1 ayda baya değişim olmuş. Atlamaya çalışacağım bakalım

Çok haklısın canım bundan sonra öyle yapayim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…