- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Tüh hiç böyle dişli bir rakibim olmamıştı
Gerçekten öyle yapmayı planlıyorum
Ama gaza gelirsem cumaya kork benden
Menülere bak anam bi Kıbrıs tatlısı yiycem diyeSpor ve su süper rakibem. Meyveli yoğurt hazırsa yeme çok acıktırıyor onlar.....
Zeynepcim öğlen tatlı yiyince akşama acıkmışsın canım böyle açlık krizi hissettiğinde evde çiğ fındık bulundur çiğ fındık zeytin peynir ye. Canın tatlı çekerse de kuru kayısı.... valla Karatayın yalancısıyım kızlar.....
Çok sağol canım sabaha kadar su içti geri kustu, şimdi iyi gibi bakalım, gün içinde devam ederse mutlaka hastaneye gideriz artıkÇok geçmiş olsun canım, havalar değişti mideyi üşütmüş olabilir.
Nohut cok gaz yapıyor ya geçen gün eltim nohut salatası yapmıştı mahvoldum gaz sancisindan yemekte sorun olmuyor ama soğuk salata gaz yapıyor bilginize
Kızlar bakliyat yiyince kimyon çayı için, gaz yapmaz o zamanBnde severim ama bende de xok gaz yapio
Sağol canım.İp atlıyordum aslında ama sanki çok faydası olmuyor gibi geldi. 3-4 gündür onu da bıraktım.
Çok geçmiş olsun canım.
Deneyeyim bakalım 1 hafta. İnşallah faydası olur.
İkindi vakti içime öküz kaçıyor
Yedikçe yemek istiyo o yüzden yemesen daha iyiydi kuzum birde cumadan ipleri salmaya başlıyoruz olmuyor böyleEvet cnm 5 kare 1 porsiyon yapıyormuş, 138 kalori ☺ Regl olduğum için çok canım çekmişti.
Paketin tamamı 542 calori yarısı 271 calori yaparEvet cnm 5 kare 1 porsiyon yapıyormuş, 138 kalori ☺ Regl olduğum için çok canım çekmişti.
İsalide varsa su içmesi iyi olmuş su kaybı yaşamamış olur canım geçmiş olsun tekrar kuzuya kıyamamÇok sağol canım sabaha kadar su içti geri kustu, şimdi iyi gibi bakalım, gün içinde devam ederse mutlaka hastaneye gideriz artık
Kızlar bakliyat yiyince kimyon çayı için, gaz yapmaz o zaman
Sağol canım.
Bence en uygun ip ve zıplama bize, çünkü vakit yok, zıplama için uygun ortama da lüzum yok banyoda bile olurçarpıntım olmasa sadece ip atlarım başka spor yapmam hiç
Tamam canım kendini yormadan kuvvetli ye bağışıklığın düşmesinSağolasın canm
Amin canm sağol ben emzirdigim için çok fazla listelere takılmıyorum diyetisyenimin vermiş olduğu listeleri uygulamaya çalışıyorum ama bu ara biraz iyi gitmedi
Ben şişeye dolduruyorum öyle biliyorumBen sıkıntımı buldum şu içiyorum.sali sabah mesela çok güzel.eksi.goruyorum hooopp.carsamba perşembe su yok cumaya tekrar artı.
O yüzden bu hafta su ve spor haftası ilan ediyorum
Tamam canım kendini yormadan kuvvetli ye bağışıklığın düşmesinçikolata hariç
Ben şişeye dolduruyorum öyle biliyorum
Yoksa yerimden kalkip1 bardak içmem
ilgin için çok tsk ederim ❤iki yıl önce arkadaşımın ısrarıyla bi takıma katilmistim, ozaman bir haftada 2.5 kg vermiştim aynı böyle bi diyet yapmıştım tabi ne kimseden bi tebrik gordum üstüne üstlük trollukle suclamistim. ama sizler çok samimi içten kzlarsiniz iyuki varsınız ❤❤)) insülin direncim olduğu için vermekte zorlanıyorum.bi diyetisle goruseyim çünkü yaptığım bu diyetle vermemek mümkün değil.tatliyi ekmeği iki haftadır neredeyse hiç tuketmedim. kilo verememenin sebebini bulayim tabiki yine burda olacağım
Benimde hatırlatma diğer telefonda kaldı dün suyu az içtim bi yazı okumuştum idrara çıkınca idrar su gibi duruysa 35 calori atıyormuş sarıysa atmıyormuş su önemliBenim.de hem.evde hem işte var şişem ama doldurup içen yok
M
Cnm pakette 16 kare çikolata var ☺ paketin üstündeki hesap 138 kalori idi 5 kare için.Paketin tamamı 542 calori yarısı 271 calori yapar
Benim bahsettiğimde 9kare var 542 calori sütlü çikolata o zaman senin paket daha büyükse caloriside daha çoktur bacıCnm pakette 16 kare çikolata var ☺
O 100 gr içindir. 1 paket için ayrı kalori yazar paketin üstündeBenim bahsettiğimde 9kare var 542 calori sütlü çikolata o zaman senin paket daha büyükse caloriside daha çoktur bacı
Evet gece baya baktım 1 ayda baya değişim olmuş. Atlamaya çalışacağım bakalımÇok sağol canım sabaha kadar su içti geri kustu, şimdi iyi gibi bakalım, gün içinde devam ederse mutlaka hastaneye gideriz artık
Kızlar bakliyat yiyince kimyon çayı için, gaz yapmaz o zaman
Sağol canım.
Bence en uygun ip ve zıplama bize, çünkü vakit yok, zıplama için uygun ortama da lüzum yok banyoda bile olurçarpıntım olmasa sadece ip atlarım başka spor yapmam hiç
Şeker orucuna niyetlendim inşallah bu sefer olurTamam canım kendini yormadan kuvvetli ye bağışıklığın düşmesinçikolata hariç
Ben şişeye dolduruyorum öyle biliyorum
Yoksa yerimden kalkip1 bardak içmem
Evet doğru 65gr mış 542 calori 100 gr içinmiş çikolatayla aram olmadığı için dikkat etmemişimO 100 gr içindir. 1 paket için ayrı kalori yazar paketin üstünde
Çok haklısın canım bundan sonra öyle yapayim teşekkür ederimSpor ve su süper rakibem. Meyveli yoğurt hazırsa yeme çok acıktırıyor onlar.....
Zeynepcim öğlen tatlı yiyince akşama acıkmışsın canım böyle açlık krizi hissettiğinde evde çiğ fındık bulundur çiğ fındık zeytin peynir ye. Canın tatlı çekerse de kuru kayısı.... valla Karatayın yalancısıyım kızlar.....
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?