Bugün hafta sonu keyif yapıyorlar senle ben erkenden hortladikOoooozrynrp hanımlar öğlen oldu hhahahdndf
Ama bugün pazarOoooozrynrp hanımlar öğlen oldu hhahahdndf
Aleyküm selamSelam kizlar
Rica ederim işe yarar inşallah. Bilirim o tatlı krizleriniÇok haklısın canım bundan sonra öyle yapayim teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımbu haftaki rakipleriniz
zeyneppk & @Negohatun
Elhan & @Ytmz
pastelfit & Kmsl Hnd
Alvillaa & Gulumse24
@yesa1 & @AZRAM ve YUSUF ENSARIM
@Hedef 52 &Umutdeniz4
@birmuhendisanne & @bluegreeneyes
H hasbeenandgone & @Meyyal Hayyal
Selam canım ♥Selam kizlar
Günaydın iyi pazarlar ablacım ♥
En güzel günaydınlar senin bizim olsun canım.Günaydın
Mutlu pazarlar ablacım ❤Mutlu pazarlar
Ohh ne güzelEn güzel günaydınlar senin bizim olsun canım.Pazarın erken saatlerine bayılırım ben de. Sabah sekizde uyandım. Balkonda disarinin sessizliğini içime çektim.
Aynı bennnOhh ne güzelben uyanır uyanmaz evi topla kahvaltı hazırla şimdi oturdum
Yavrularım büyüdü yuvadan uçtu...evi toparlamanin tadı bile kalmadı. O kosusturmali gunlerimin hasretini yaşıyorum inan....Hayatınızın en güzel yılları şu an ve ben gıptayla uzaktan izliyorum sizi. Sağlıklı olun huzurla yaşayın hep.Ohh ne güzelben uyanır uyanmaz evi topla kahvaltı hazırla şimdi oturdum
Canım piknikten güzel haberlerle donmeni bekliyorum ye iç bol hareket et güzel güzel muhabbetler et...bize sağ salim geri gel....en doğru şeyleri yiyeceğine inanıyorum.Aynı bennn
Sağol canımYavrularım büyüdü yuvadan uçtu...evi toparlamanin tadı bile kalmadı. O kosusturmali gunlerimin hasretini yaşıyorum inan....Hayatınızın en güzel yılları şu an ve ben gıptayla uzaktan izliyorum sizi. Sağlıklı olun huzurla yaşayın hep.bol bol opun koklayin bebelerinizi. Benim yerime de
Ablacim çok tşk ederim güzel dileklerin içinCanım piknikten güzel haberlerle donmeni bekliyorum ye iç bol hareket et güzel güzel muhabbetler et...bize sağ salim geri gel....en doğru şeyleri yiyeceğine inanıyorum.keyifli güzel bir tatil diliyorum.
Ne güzel ablacim 1evin varken şimdi 3tane evin var birde bu yönüyle düşün canları sağ olsun varsın uzakta olsunlar bizler de varız üzülmeYavrularım büyüdü yuvadan uçtu...evi toparlamanin tadı bile kalmadı. O kosusturmali gunlerimin hasretini yaşıyorum inan....Hayatınızın en güzel yılları şu an ve ben gıptayla uzaktan izliyorum sizi. Sağlıklı olun huzurla yaşayın hep.bol bol opun koklayin bebelerinizi. Benim yerime de
Hadi insallah güzel gecer sınavı, yüksek lisans mı düşünüyorAblacim çok tşk ederim güzel dileklerin içineşim şuan ALES sinavinda çıkınca gidicez ins kizlar dua edin iyi geçsin sınavı
canım sınavı iyi geçer güzel sonuçlar alır inşallahAblacim çok tşk ederim güzel dileklerin içineşim şuan ALES sinavinda çıkınca gidicez ins kizlar dua edin iyi geçsin sınavı
Ne güzel yazmışsınız tam yoruldum hiç oturamıyorum diye hayıflanırken sizin bu yazınızı okumak ❤Canım piknikten güzel haberlerle donmeni bekliyorum ye iç bol hareket et güzel güzel muhabbetler et...bize sağ salim geri gel....en doğru şeyleri yiyeceğine inanıyorum.keyifli güzel bir tatil diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?