Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En güzel günaydınlar senin bizim olsun canım. Pazarın erken saatlerine bayılırım ben de. Sabah sekizde uyandım. Balkonda disarinin sessizliğini içime çektim.
Ohh ne güzel ben uyanır uyanmaz evi topla kahvaltı hazırla şimdi oturdum

Ohh ne güzel ben uyanır uyanmaz evi topla kahvaltı hazırla şimdi oturdum
Yavrularım büyüdü yuvadan uçtu...evi toparlamanin tadı bile kalmadı. O kosusturmali gunlerimin hasretini yaşıyorum inan....Hayatınızın en güzel yılları şu an ve ben gıptayla uzaktan izliyorum sizi. Sağlıklı olun huzurla yaşayın hep. bol bol opun koklayin bebelerinizi. Benim yerime de

Sağol canım evt yorucu oluyor ama bende hemen buyusunler istemiyorum bu halleri çok güzel

Canım piknikten güzel haberlerle donmeni bekliyorum ye iç bol hareket et güzel güzel muhabbetler et...bize sağ salim geri gel....en doğru şeyleri yiyeceğine inanıyorum. keyifli güzel bir tatil diliyorum.
Ablacim çok tşk ederim güzel dileklerin için eşim şuan ALES sinavinda çıkınca gidicez ins kizlar dua edin iyi geçsin sınavı

Ne güzel ablacim 1evin varken şimdi 3tane evin var birde bu yönüyle düşün canları sağ olsun varsın uzakta olsunlar bizler de varız üzülme

Canım piknikten güzel haberlerle donmeni bekliyorum ye iç bol hareket et güzel güzel muhabbetler et...bize sağ salim geri gel....en doğru şeyleri yiyeceğine inanıyorum. keyifli güzel bir tatil diliyorum.
Ne güzel yazmışsınız tam yoruldum hiç oturamıyorum diye hayıflanırken sizin bu yazınızı okumak ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…