Yanlış alıntı yapmışımYavrularım büyüdü yuvadan uçtu...evi toparlamanin tadı bile kalmadı. O kosusturmali gunlerimin hasretini yaşıyorum inan....Hayatınızın en güzel yılları şu an ve ben gıptayla uzaktan izliyorum sizi. Sağlıklı olun huzurla yaşayın hep.bol bol opun koklayin bebelerinizi. Benim yerime de
Ne güzel yazmışsınız tam yoruldum hiç oturamıyorum diye hayıflanırken sizin bu yazınızı okumak ❤
Canım kimin neye ihtiyacı varsa Allah hemen gönderiyor. Biz sadece bir sebep oluyoruz.Yanlış alıntı yapmışım
Allah zihin açıklığı versin enistemize. Çalıştığı yerden gelsin sorular.Ablacim çok tşk ederim güzel dileklerin içineşim şuan ALES sinavinda çıkınca gidicez ins kizlar dua edin iyi geçsin sınavı
Sağol canım, ishal yok ok şükür, dün soğuk ayran içti bilmeden, ondan oldu muhtemelen, şimdi iyi çok şükürİsalide varsa su içmesi iyi olmuş su kaybı yaşamamış olur canım geçmiş olsun tekrar kuzuya kıyamam
Geçen sene kilo verince ip çok atladım, mesela 60 kiloysam 55 gösteriyordum. Gerçekten çok şekillendiriyor ip, ki sen 1000 atlıyorsun en az, çok etkili olur.Evet gece baya baktım 1 ayda baya değişim olmuş. Atlamaya çalışacağım bakalım
Iyi olmasına sevindim canım ❤Sağol canım, ishal yok ok şükür, dün soğuk ayran içti bilmeden, ondan oldu muhtemelen, şimdi iyi çok şükür
Sağol canımIyi olmasına sevindim canım ❤
Çok geçmiş olsun canım size deMerhaba kızlar nasılsınız
Ben bugün yoğundum teli yeni aldım elime
Nikaha ordan sonra ev oturmasina gittim
Afiyet olsun menun güzel canım
Çok geçmiş olsun bende yarın oğlumu götüreceğim galiba çok öksürüyor boğazları hep dolu
Harika bir menü...Ben dün bulguru fena kaçırdım hiç masum değil...hele yanında turşu...salkımı yiyen imama döndüm resmen...bir anlık gaflet. Yetmezcim yarım dilim patatesli borekle uçurumun kıyısından dönmüşsün şükür.
Çok şükür canım iyi şimdiGeçmiş olsun negom nasıl oldu oğlun?
Popoyu şekillendiriyormuş. Tıpkı Jennifer Lopez oluyormuşsunGeçen sene kilo verince ip çok atladım, mesela 60 kiloysam 55 gösteriyordum. Gerçekten çok şekillendiriyor ip, ki sen 1000 atlıyorsun en az, çok etkili olur.
Evet abla taş gibi olmuştum ciddenPopoyu şekillendiriyormuş. Tıpkı Jennifer Lopez oluyormuşsun
Bende ipsiz baslıyorum bugün 10 gün içinde az kilo verip sekillenmem lazım :))))
Aaa bilmiyordum, benimki su gibi oluyorBenimde hatırlatma diğer telefonda kaldı dün suyu az içtim bi yazı okumuştum idrara çıkınca idrar su gibi duruysa 35 calori atıyormuş sarıysa atmıyormuş su önemli
Önemli bir gün mü var 10 gün sonra?Bende ipsiz baslıyorum bugün 10 gün içinde az kilo verip sekillenmem lazım :))))
Kuzenimin nisanı var canım onun için kıyafette alacagım o yüzden biraz spor yapsam güzel olacakÖnemli bir gün mü var 10 gün sonra?
Olmuşundur inanırım..tekrar baslarsin inşallah.Evet abla taş gibi olmuştum cidden
İp güzel bir sebepKuzenimin nisanı var canım onun için kıyafette alacagım o yüzden biraz spor yapsam güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?