İp çok istiyorum deniyorum ama maalesef ağrı ve çarpıntı oluyor kalpte artık, birazdan yine deniycem bakalımOlmuşundur inanırım..tekrar baslarsin inşallah.
Jillian cook sarmıyor beni yaparken sıkılıyorum, Cardio videosu var onu yaparım belkiİp güzel bir sebepjillian da yap bence onla beraber
Cok zorlamadan yap istersen canımİp çok istiyorum deniyorum ama maalesef ağrı ve çarpıntı oluyor kalpte artık, birazdan yine deniycem bakalım
O da olur tabi, jillian bana çok zor geliyor, sevemedim hiçJillian cook sarmıyor beni yaparken sıkılıyorum, Cardio videosu var onu yaparım belki
Ben iki defa yaptım yaparken bitsede gitsek modundaydımO da olur tabi, jillian bana çok zor geliyor, sevemedim hiç
Yavaş yavaş deniycem olmazsa dediğin gibi yaparımCok zorlamadan yap istersen canım
Ipsiz yap olmazsa ip daha zor olabilir
AynenBen iki defa yaptım yaparken bitsede gitsek modundaydım
canım benim çok mutlu oldum yorumuna benimde aklımda kalan nadir kişilerdensinVayyy canavar sen burda hahiç muhabbetimiz olmamasına rağmen eski KK nın unutulmazlarındansın.
Avatarına hastaydık ya bi çok şeyide resimli anlatımlarından öğrendik.
Hem seni gördüğüme sevindim hem hüzünlendim.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım size de
Geçmiş olsun cnm, acil şifalarTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım yarın dra goturecegim oğlum 15 aylık yürümüyor onuda dra soracağım bakalım ne diyecekGeçmiş olsun cnm, acil şifalar ❤
Oyun oynamayı geç totomun üzerine oturamaz oldum benevet ya çok güzel ve eğlenceliydi şimdilerde çok uzak kaldık
Rakibim ne yaptın sen karbon çukuruna düşmüşsünMenüm
Sabah 09:30
1 yağda yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1-2 çatal kavurma
3 yeşil zeytin
Öğlen 16:15
3 yk patates salatası
1 kase keşkek
1 dilim tatlı
Akşam 20:00
2 lahmacun
Ayran salata
Su 1.5 lt spor yok
Nego yarışalım demişsin geçmişte ben varım ama sen kötü olmazsın dimi. Zorlanırsan bırak bakRakibim ne yaptın sen karbon çukuruna düşmüşsün
Tatlı, keşkek, lahmacun
İşimi kolaylaştırıyorsun
Cnim gebelikte troidlerim çok yüksekti keza sekerde öyle ikisi içinde ilaç kullanıyordum gebelik bitince ilaclarida bıraktım.vitamin degerlerime hiç baktirmadim. bevek olunca de.vs çok zor oluyor.bilgilendirmek içinde tsk ederim cnimCANIM AZRAMM canım kan tahlili yaptırdın mı hiç? Tiroite, d vitaminine baktırdın mı? Bunlarda sorun varsa aç kalsan bile gram gram zor verilebiliyor kilo
Teklif yaptım ve geri çekiliyorumNego yarışalım demişsin geçmişte ben varım ama sen kötü olmazsın dimi. Zorlanırsan bırak bak
Telefonu sürekli yanında tasıman gerekiyor canımCnim gebelikte troidlerim çok yüksekti keza sekerde öyle ikisi içinde ilaç kullanıyordum gebelik bitince ilaclarida bıraktım.vitamin degerlerime hiç baktirmadim. bevek olunca de.vs çok zor oluyor.bilgilendirmek içinde tsk ederim cnim
kizlar birde adimsayar nasil oluyor tlf yukledim nasil kullanacagimi bilmiyirum.saat gibi koldan takilanlari varmış.cvplarinizi bkliyirum
Zorlama o zaman hiç canım. Yürüyüş leslie falan yapTeklif yaptım ve geri çekiliyorum100 yaptım yok olmuyor, niye böyle oldum ben ya.
Onu yerine zıplarım hiç yoktan iyidir artık
Tamam canım eliptik yaparım, 65 e düşünce ipi yine denerim artıkZorlama o zaman hiç canım. Yürüyüş leslie falan yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?