Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canım yarın dra goturecegim oğlum 15 aylık yürümüyor onuda dra soracağım bakalım ne diyecek
Cnm doktorun tabi ki daha iyisini bilir ama 15 ay çok geç kalmış sayılmaz. Her çocuk farklı oluyor. Yeğenim 15 aylık bir iki adım atabiliyor sadece, oğlum 1 yaşında yürümüştü. Telaşlanma

Eliptik de iyi diyorlar aslında
Ben de alayım demiştim ama koyacak yer bulamadım vazgeçtim
Sıkılıyorum onda ama her yeri çalıştırıyor, film açıp yapıyorum, A101 den almıştık 6 sene olmuştur. Hantal benimki ya, daha kibar modeller var.

kuzum kusura bkma mesajını yeni gordum.seni de kırmak istemiyirum.ama dünkü menumi bildirimini yapmadım. kaptan gebertecek beni@Zipzip- kaptanim izniniz olursa bu haftada dün etmek istiyorum arkadaşı kırmak istemiyorum. tabi karar yine sizin

Tabiki devam edebilirsin canım sevinirim hatta herkesden destek mesajıda gelmiş bencede devam etmelisin♥

Yasasinnnnnnnn

O zaman batu sen ben yarış başlasın

Su içelim geç vakitte yemeyelim.az da hareket

Sadece bu 3 madde bile yetecek inşallah

Yasasinnnnnnnn

O zaman batu sen ben yarış başlasın

Su içelim geç vakitte yemeyelim.az da hareket

Sadece bu 3 madde bile yetecek inşallah
cnim ben gece zerdacal, zencefil,tarçın, limon birde yogurt kuru yapacağım.geçen haftaki rakibime hodri meydan demiştim karizmayi baya çizdim bu sefer biraz daha yavaş olacagimcnim valla lavaboyla arkadaş oldum hiç birmizdrn ayrilmiyoruz icim disim su oldu

Sıkılıyorum onda ama her yeri çalıştırıyor, film açıp yapıyorum, A101 den almıştık 6 sene olmuştur. Hantal benimki ya, daha kibar modeller var.
Ben de yürüyüş bandında spor yaparken film acıyorum o zaman daha eğlenceli oluyor diğer türlü sıkılıyorum.

Kızlar bu hafta eski günlerime dönüyorum leslie mi yaptım, akşama hafif yiyip üstüne yürüyüşe çıktım mı tamamdır. Rakibime duyurulur. bluegreeneyes
Tebrik ederim canım, darısı başıma. Akşam yemegimi erkenden yedim, bugünü güzel geçirdim bence ama malesef spor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…