Eliptik de iyi diyorlar aslındaTamam canım eliptik yaparım, 65 e düşünce ipi yine denerim artık
Hatırlıyor musun bizde yarısan biri vardı eliptiğin her yerini sökmüştü onun gibi koyarsınEliptik de iyi diyorlar aslında
Ben de alayım demiştim ama koyacak yer bulamadım vazgeçtim
Hatırlıyor musun bizde yarısan biri vardı eliptiğin her yerini sökmüştü onun gibi koyarsın
çok tsk ederim cnim ❤Telefonu sürekli yanında tasıman gerekiyor canım
Yada saatli olanları var saati koluna takıyorsun sen hareket ettikce adım sayıyor
Iyi yapmıssın canım simdi cok vaktinde olmaz zaten ilerde alırsınhatırlıyorum
Hee yerde çocuk var onlara zarar olur diye erteledim şimdilik bakalım ilerde 5+1 falan evimiz olursa alırım
Cnm doktorun tabi ki daha iyisini bilir ama 15 ay çok geç kalmış sayılmaz. Her çocuk farklı oluyor. Yeğenim 15 aylık bir iki adım atabiliyor sadece, oğlum 1 yaşında yürümüştü. TelaşlanmaTeşekkür ederim canım yarın dra goturecegim oğlum 15 aylık yürümüyor onuda dra soracağım bakalım ne diyecek
Sıkılıyorum onda ama her yeri çalıştırıyor, film açıp yapıyorum, A101 den almıştık 6 sene olmuştur. Hantal benimki ya, daha kibar modeller var.Eliptik de iyi diyorlar aslında
Ben de alayım demiştim ama koyacak yer bulamadım vazgeçtim
kuzum kusura bkma mesajını yeni gordum.seni de kırmak istemiyirum.ama dünkü menumi bildirimini yapmadım. kaptan gebertecek beniHayiirrrrrrr sen benim.rakibimsin
Sadece 1 hafta daha kal
Bu hafta sen ben batu takılalım sonra istersen git
Bu hafta su haftası ilan ediyoruz
Gece yapmadan bir sürahi suyun içine salatalık nane limon varsa tane karabiber tarcın vs ekleyip içeceğiz her gün.
Bak sonuca sen de şaşıracaksın bunu yap sonra istersen git yine lutfen
Tabiki devam edebilirsin canım sevinirim hatta herkesden destek mesajıda gelmiş bencede devam etmelisin♥kuzum kusura bkma mesajını yeni gordum.seni de kırmak istemiyirum.ama dünkü menumi bildirimini yapmadım. kaptan gebertecek beni@Zipzip- kaptanim izniniz olursa bu haftada dün etmek istiyorum arkadaşı kırmak istemiyorum. tabi karar yine sizin
evet hepsine ayrı ayrı tsk ederim.6.takımın farki da bu❤❤❤sanada tsk ederim kaptanTabiki devam edebilirsin canım sevinirim hatta herkesden destek mesajıda gelmiş bencede devam etmelisin♥
evet hepsine ayrı ayrı tsk ederim.6.takımın farki da bu❤❤❤sanada tsk ederim kaptan
Canavarcim hoş geldin. Tanışmak isterim ben de. İsmim Meryem. Nasılsınız.canım benim çok mutlu oldum yorumuna benimde aklımda kalan nadir kişilerdensin
kuzum kusura bkma mesajını yeni gordum.seni de kırmak istemiyirum.ama dünkü menumi bildirimini yapmadım. kaptan gebertecek beni@Zipzip- kaptanim izniniz olursa bu haftada dün etmek istiyorum arkadaşı kırmak istemiyorum. tabi karar yine sizin
cnim ben gece zerdacal, zencefil,tarçın, limon birde yogurt kuru yapacağım.geçen haftaki rakibime hodri meydan demiştimYasasinnnnnnnn
O zaman batu sen ben yarış başlasın
Su içelim geç vakitte yemeyelim.az da hareket
Sadece bu 3 madde bile yetecek inşallah
Ben de yürüyüş bandında spor yaparken film acıyorum o zaman daha eğlenceli oluyor diğer türlü sıkılıyorum.Sıkılıyorum onda ama her yeri çalıştırıyor, film açıp yapıyorum, A101 den almıştık 6 sene olmuştur. Hantal benimki ya, daha kibar modeller var.
Su inanılmaz önemli ona dikkat edelim hepimiz. Siz şimdi ne yarısı yapiyorsunuz, spor mu.Yasasinnnnnnnn
O zaman batu sen ben yarış başlasın
Su içelim geç vakitte yemeyelim.az da hareket
Sadece bu 3 madde bile yetecek inşallah
Su inanılmaz önemli ona dikkat edelim hepimiz. Siz şimdi ne yarısı yapiyorsunuz, spor mu.
Tebrik ederim canım, darısı başıma. Akşam yemegimi erkenden yedim, bugünü güzel geçirdim bence ama malesef spor yok.Kızlar bu hafta eski günlerime dönüyorumleslie mi yaptım, akşama hafif yiyip üstüne yürüyüşe çıktım mı tamamdır. Rakibime duyurulur. bluegreeneyes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?