Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de yürüyüş bandında spor yaparken film acıyorum o zaman daha eğlenceli oluyor diğer türlü sıkılıyorum.
Kesinlikle, boş boş yapınca olmadık şeyler düşünüyorum bu sefer çocukların yanında yapınca da kulaklıkla müzik dinliyorum

Yasasinnnnnnnn

O zaman batu sen ben yarış başlasın

Su içelim geç vakitte yemeyelim.az da hareket

Sadece bu 3 madde bile yetecek inşallah
Tüh kim çeldi bu arkadaşın aklını
Ne güzel bir rakipten kurtulmustum
Bugün yediklerimi sormayın ben bugün menü veremicem galiba ..
Hemen toparlanma lazım ..

Zipzip- menü paylaşımina başladım canım. Oğlum kek istedi ona yaptım ama kendim yemedim inşallah eski düzene dönerim hemen.
Süpersin canım zamanla eski düzenine dönersin ♥
Tüh kim çeldi bu arkadaşın aklını
Ne güzel bir rakipten kurtulmustum
Bugün yediklerimi sormayın ben bugün menü veremicem galiba ..
Hemen toparlanma lazım ..
Hemen toparla canım bugün kacamak günü olsun menüde paylas bakalım ne yemissin belki ceza veririz :))

Rakibim ne yaptın sen karbon çukuruna düşmüşsün
Tatlı, keşkek, lahmacun

İşimi kolaylaştırıyorsun
Evt dün öyle oldu ama bugün kendimi toparliycam
Yaa aslında kendime inanmaya ihtiyacım var bir türlü olmuyor 20 kilo verdim 8 ini geri aldım ama sanki veremeyecek gibi hissediyorum
Cnm doktorun tabi ki daha iyisini bilir ama 15 ay çok geç kalmış sayılmaz. Her çocuk farklı oluyor. Yeğenim 15 aylık bir iki adım atabiliyor sadece, oğlum 1 yaşında yürümüştü. Telaşlanma ❤
Kizlarimda 12 aylıkken yürüdü evt biliyorum gelişimi normal yürür diyorum ama yinede takılmadan edemiyorum

Canım bende 20 kilo verdim 15 geri aldım.
İlk başta 5 aldım, sonra 10 oldu sonra 15.
O yüzden 8 kilo çok az, daha fazla artırıp da benim gibi pişmanlık yaşama

Canım bende 20 kilo verdim 15 geri aldım.
İlk başta 5 aldım, sonra 10 oldu sonra 15.
O yüzden 8 kilo çok az, daha fazla artırıp da benim gibi pişmanlık yaşama ❤
Yok yok artık yerken vicdan yapıyorum daha çok eziyet oluyor yapicam yine 62 olucam

Regl yakın, karın vücut şiş, tatlı krizi. İncir yedim şimdi, kazasız belasız atlatmalıyım

Anneliğin başka türlüsü yok ki, sürekli bir şeye takıyoruz. Oğlum 10 aylıkken yürüdü ama 3 yaşındayken hala konuşmuyordu. Su bile diyemiyordu, mi diyordu. Okula başlamıştı hem de. Ben de çok korkmuş bir sürü test yaptırmıştım ama haklı sebeplerim de vardı. Neyseki şimdi şakır şakır konuşuyor

Cnm kendini iyice toparlamadan spora başlama zaten. Dikkat ettiğin için zaten eksiye geçiceksin ❤❤❤
Yok canım başlamam zaten, kilo elbet verilir. Biraz daha beklemekten zarar gelmez, sadece evde çok sıkıldım. Bugün sıkıntıdan çekmece içlerini topladım, hiç sevmem normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…