Evt canım çok haklısın illa birseylere takılıyoruz bide etraftan insanlar yurumuyormu hala dedikçe insan daha bı takiliyor bizimki 1 yaşında başladı anne baba abi abla demeye şimdi suyunu uzatıyor aç diyor mesela konuşmada problem yok ta işte çok haklısın sağlık olsun önemli olan o aslında biz insanoğlu herşeye takılacak birşey buluyoruzAnneliğin başka türlüsü yok ki, sürekli bir şeye takıyoruz. Oğlum 10 aylıkken yürüdü ama 3 yaşındayken hala konuşmuyordu. Su bile diyemiyordu, mi diyordu. Okula başlamıştı hem de. Ben de çok korkmuş bir sürü test yaptırmıştım ama haklı sebeplerim de vardı. Neyseki şimdi şakır şakır konuşuyor
İnşallah canım hep birlikteBeraber olucaz
çiğköfte olmasaymış iyiymiş kuzum onun dışında güzel21 Eylül Cumartesi
Sabah 9.30 İki yumurtali omlet, peynir, domates taze nane, yarım avuç çiğ kuruyemiş
12.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Kendi yaptığım etsiz çiğköfte (saymadım ama tabağın yarısını yemisimdir esimle ortak yedik.) kaşık salata, turşu yemeyeydim iyi olurdu ama olmuş mu diye yedim bir daha tövbe
19.00 Süt meyve karışımı smoothie ( çilek, kayısı, vişne, muz)
Üç litre su, spor yok
@Ytmz
evet + gelmeyeyim diye yarısını yedim sütüm çekmesinHarika bir menü...Ben dün bulguru fena kaçırdım hiç masum değil...hele yanında turşu...salkımı yiyen imama döndüm resmen...bir anlık gaflet. Yetmezcim yarım dilim patatesli borekle uçurumun kıyısından dönmüşsün şükür.
İkimiz yapalım. Yarın başlayalım birbirimizi etiketleyelim.Uyar bna cnm yapalim
bende denerim canımNego Leslie boosted yaptinmi çok güzel hemde tempolu acayip terletiyor
Hiç deme o kadar pişmanım ki çiğköfteye...aç gözlülük işte ..ders olsun bana.çiğköfte olmasaymış iyiymiş kuzum onun dışında güzel
evet + gelmeyeyim diye yarısını yedim sütüm çekmesin
Süper olur canım çok iyi gelecek göreceksinbende denerim canım
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi. Karışık duygular içindeyim.
Cok iyi olur tatlim cünkü regl olucam bu Hafta ne kadar spor yapsam bnim icin kadae avantajli olur ben maydanoz kürü icip atlicam bugun 1500 ip atlarimİkimiz yapalım. Yarın başlayalım birbirimizi etiketleyelim.
Canım herhangi bir rahatsızlığın mi var.Canım dedim ama yapamıycam, çarpıntı ve ağrı oluyor, denedim bugün yine yapamadım maalesef
Demek istediğim de bu zaten canım, her çocuk farklı konuda daha iyi gelişim gösteriyor. Biz tabi anneler olarak her konuda ortalama zamnalrda yapsın istiyoruz. Etraf zaten başlı başına bir bela. Elbet konuşacak birileri çıkıyor takma kafana.Evt canım çok haklısın illa birseylere takılıyoruz bide etraftan insanlar yurumuyormu hala dedikçe insan daha bı takiliyor bizimki 1 yaşında başladı anne baba abi abla demeye şimdi suyunu uzatıyor aç diyor mesela konuşmada problem yok ta işte çok haklısın sağlık olsun önemli olan o aslında biz insanoğlu herşeye takılacak birşey buluyoruz
Bizim burda da çok güzel, çıktık yürüdük biraz eşimle. Yakında yağmurlardan çıkılmaz olur. Sen nerde yasiyorsun.Kizlar hava cok güzel disarda ve biz icerdeyiz
Tamam canım afiyet olsunKızlar menume ek 5000 adım yavaş tempo yürüyüş yaptım. Sanırım bı de domates peynir yiyeceğim çok acıktım.
Süpersin rakibem ben de sabah 30dk bisiklet yapmıştım :) çocuklar uyuduktan sonra da biseyler yaparım artk plates plank squat ne varsa artkKızlar bu hafta eski günlerime dönüyorumleslie mi yaptım, akşama hafif yiyip üstüne yürüyüşe çıktım mı tamamdır. Rakibime duyurulur. bluegreeneyes
Hayır bildiğim kadarıyla, daha önceden olmuyorduCanım herhangi bir rahatsızlığın mi var.
Dışarısı çok soğuk canım, çocuklar evde, geceden uykusuzum, yorgunumYapabiliyorsun kendini dışarı atıp yürüyüş yap, iyi gelir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?