Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evt canım çok haklısın illa birseylere takılıyoruz bide etraftan insanlar yurumuyormu hala dedikçe insan daha bı takiliyor bizimki 1 yaşında başladı anne baba abi abla demeye şimdi suyunu uzatıyor aç diyor mesela konuşmada problem yok ta işte çok haklısın sağlık olsun önemli olan o aslında biz insanoğlu herşeye takılacak birşey buluyoruz

çiğköfte olmasaymış iyiymiş kuzum onun dışında güzel
evet + gelmeyeyim diye yarısını yedim sütüm çekmesin

çiğköfte olmasaymış iyiymiş kuzum onun dışında güzel
evet + gelmeyeyim diye yarısını yedim sütüm çekmesin
Hiç deme o kadar pişmanım ki çiğköfteye...aç gözlülük işte ..ders olsun bana. bu haftayı ödem atmak için uğraşacak gibiyim canım...ne kadar da heveslenmistim seninle esleştigime. Tırt çıktım resmen.

Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi. Karışık duygular içindeyim. Sen de su koyverdin gibi bacım ya. Ama seninki doğal süreç. Benim gibi ayağına sıkmadin en azından. Yine de belli olmaz iyi atlatirsin inşallah. Ben geçen reglimde 1.1 kg vermiştim çok dikkat ederek ve bol su içerek. Bir de yürüyüşle... Dikkat et yine de tatlım istersen gidiyor yine de .

Demek istediğim de bu zaten canım, her çocuk farklı konuda daha iyi gelişim gösteriyor. Biz tabi anneler olarak her konuda ortalama zamnalrda yapsın istiyoruz. Etraf zaten başlı başına bir bela. Elbet konuşacak birileri çıkıyor takma kafana.

Kızlar bu hafta eski günlerime dönüyorum leslie mi yaptım, akşama hafif yiyip üstüne yürüyüşe çıktım mı tamamdır. Rakibime duyurulur. bluegreeneyes
Süpersin rakibem ben de sabah 30dk bisiklet yapmıştım :) çocuklar uyuduktan sonra da biseyler yaparım artk plates plank squat ne varsa artk benim gobek bağımsızlığını ilan etti de tekrar yönetimi ele geçirmem lazım :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…