Evet canım yaptım iki kere, beğendimNego Leslie boosted yaptinmi çok güzel hemde tempolu acayip terletiyor
kiel cnm senBizim burda da çok güzel, çıktık yürüdük biraz eşimle. Yakında yağmurlardan çıkılmaz olur. Sen nerde yasiyorsun.
Cuma günü yeseydin keske canımYaaa canım kaç gündür turşu ve turşu suyu istiyorne alakaysa
Evde yok zaten canımCuma günü yeseydin keske canım
Menü yazda bakalım ona göre verelim :)))Cezalar kabulumdür kizlar bekliyorum hepinizden
Anladım canım tursu yapmadın demek ki daha :))Evde yok zaten canım
Cezalar kabulumdür kizlar bekliyorum hepinizden
Valla bekliomAha hepinizden dedi hahahaha
Etiket etiket herkesi çağırın haahah
Turşu benim için bhcg gibiYaaa canım kaç gündür turşu ve turşu suyu istiyorne alakaysa
Aman negom uzak dur...ben düştüm bu hataya dün ....bugün kara kara düşünüyorum. Ödem yapıyorYaaa canım kaç gündür turşu ve turşu suyu istiyorne alakaysa
Evet canım bu ikinci girişi ilkinde 72 almış ikinci olmuş birinciliğe gözünü dikmiş agnosu yüksek daha iki sınav daha var onlarada girecek inşHadi insallah güzel gecer sınavı, yüksek lisans mı düşünüyor
Aman yok Anka durTurşu benim için bhcg gibinormalde nefret ederim kokusuna bile tahammülüm yok ama hamile kaldığım gibi canım turşu çeker
Nazara geldik.3 pogaca yedim 1 yemek kasigi cilek receli
3 parca cikolata
1 dilim ekmek
Ya kizlar vallahi normal de yemem diyette olmasam bile bu kadar yemem ama dedigim gibi canavarlasiyorum
Evde yok zaten henüz yapmadım turşuAman negom uzak dur...ben düştüm bu hataya dün ....bugün kara kara düşünüyorum. Ödem yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?