Nazar degil kiz bnim bu adet öncesi krizlerim hep var sonra normsle dönuyorNazara geldik.
Allah razı olsun ablacım çok tşk ederimAllah zihin açıklığı versin enistemize. Çalıştığı yerden gelsin sorular.İnşallah harika bir puanla yüzü güler.
Neyse siz cezalari yazin kizlar ben kizimda yemek verip yapayim
Sen normalde seviyorsan sıkıntı olmaz canım benim öyle oluyorAman yok Anka dur
ArttirO zaman meyyal hayyale arkadaşı yesadan 100 ipsiz ip atlama artı 20 sağ bacak kaldır indir 20 sol bacak kaldır indir yan yatarken
Bu muydu yaniO zaman meyyal hayyale arkadaşı yesadan 100 ipsiz ip atlama artı 20 sağ bacak kaldır indir 20 sol bacak kaldır indir yan yatarken
5 dk wall sit yapArttirbiraz vicdansiz ol yahu
Yemeyeli aylar olduSen normalde seviyorsan sıkıntı olmaz canım benim öyle oluyor
Tehlike yok yaniEvde yok zaten henüz yapmadım turşudiyetde yemem pek zaten bu sebepten
Yavrum başka bir çözüm bul o zaman. Kendine sağlıklı atıştırmalıklar falan yap.Nazar degil kiz bnim bu adet öncesi krizlerim hep var sonra normsle dönuyor
Arttirbiraz vicdansiz ol yahu
Bu muydu yaniben de dedim 500 squat falan verecek
10 dk basliorum önce 1500 ip yapayim sonra siradaki cezalari sevdim ama bunu5 dk wall sit yap
O kişi ben oluyorumcnim ben gece zerdacal, zencefil,tarçın, limon birde yogurt kuru yapacağım.geçen haftaki rakibime hodri meydan demiştimkarizmayi baya çizdim bu sefer biraz daha yavaş olacagim cnim valla lavaboyla arkadaş oldum hiç birmizdrn ayrilmiyoruz icim disim su oldu
Benim içinde geçerlimi bu kaçamak günSüpersin canım zamanla eski düzenine dönersin ♥
Hemen toparla canım bugün kacamak günü olsun menüde paylas bakalım ne yemissin belki ceza veririz :))
10 dk diyodun noldu
3 pogaca cok olmus canım benden de 300 ip cezası3 pogaca yedim 1 yemek kasigi cilek receli
3 parca cikolata
1 dilim ekmek
Ya kizlar vallahi normal de yemem diyette olmasam bile bu kadar yemem ama dedigim gibi canavarlasiyorum
Hadi insallah onlarda güzel gecerEvet canım bu ikinci girişi ilkinde 72 almış ikinci olmuş birinciliğe gözünü dikmiş agnosu yüksek daha iki sınav daha var onlarada girecek inş
Aaa sende mi kacamak yaptınBenim içinde geçerlimi bu kaçamak gün
Yavaşşşşşş 3poğaca ne gıııı ben yırttım cezadan sana kolay gelsin3 pogaca yedim 1 yemek kasigi cilek receli
3 parca cikolata
1 dilim ekmek
Ya kizlar vallahi normal de yemem diyette olmasam bile bu kadar yemem ama dedigim gibi canavarlasiyorum
Yok benimli onun yanında kaçamak sayılmaz Arkadaştan bana sıra gelmez siz cezasını kesin3 pogaca cok olmus canım benden de 300 ip cezası
Hadi insallah onlarda güzel gecer
Aaa sende mi kacamak yaptın
Neyse senin menüyüde görelim de belki ceza veririz :))Yok benimli onun yanında kaçamak sayılmaz Arkadaştan bana sıra gelmez siz cezasını kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?