Bide bana kafa tutuyoduNazar degil kiz bnim bu adet öncesi krizlerim hep var sonra normsle dönuyor
5dk plank da benden gelsin ama 5dk duracaksın dinlenme yok hadı canım resimli istiyorum hemde10 dk basliorum önce 1500 ip yapayim sonra siradaki cezalari sevdim ama bunu
5 dk mı hiç.durmadan5dk plank da benden gelsin ama 5dk duracaksın dinlenme yok hadı canım resimli istiyorum hemde
Doktora gidip bı baktirsan iyi olur sanki canım.Hayır bildiğim kadarıyla, daha önceden olmuyordu
Erkenden yat uyu dinlen canım tabi çocuklar da uyursa.Dışarısı çok soğuk canım, çocuklar evde, geceden uykusuzum, yorgunum
Gidicem canım bunun için stresten diyeceği kesin de bakalım, tedbir iyidir tabiDoktora gidip bı baktirsan iyi olur sanki canım.
Erkenden yat uyu dinlen canım tabi çocuklar da uyursa.
Evet kendi istedi kaptanım az tozunu alalım arkadaşın bir daha poğaça yemeye kalkarsa aklına gelir belki yemez5 dk mı hiç.durmadan
Aydın canım, sıcak bolgelerdeyim. Sizin oraları bilmiyorum tabikiel cnm sen
5 dakika durmak imkansız gibi o yüzden dedimEvet kendi istedi kaptanım az tozunu alalım arkadaşın bir daha poğaça yemeye kalkarsa aklına gelir belki yemezyehuuuu
Kafa tutarken iyiydi yapsın görelim hadi5 dakika durmak imkansız gibi o yüzden dedim
Yapacak mı göreceğiz
Hayırlı aksamlar canım ❤ ❤Selam kizlarrrrrr hayirli aksamlarrr
Onun 30 günlük programı var ya onu yapmak lazım aslında :)Ben de 20 saniye yaptım plankbakalım unutmazsam 30 günü tamamlayacağım
Ya a Ankara bacim bu Wall sit mi ne cok zor ya 2 dk anca yapabildim10 dk diyodun noldu
Canim bnim memlekette elazigAydın canım, sıcak bolgelerdeyim. Sizin oraları bilmiyorum tabi
Ben kıyamadım rakibeme.. neyse afiyet olsun. Bu kadar sporla erir inşallahYazsam gözler şaşı olur
5dk plank da benden gelsin ama 5dk duracaksın dinlenme yok hadı canım resimli istiyorum hemde
Yaparim bunu kizlar zaten simdiki cezalarida okuyorum 300 ip atlama ve 5 dk plak yapmam gerek yapayim geleyim5 dk mı hiç.durmadan
Evet onu dedim ben deOnun 30 günlük programı var ya onu yapmak lazım aslında :)
Tek seferde mi 2 dk yine iyi yapmışsınYa a Ankara bacim bu Wall sit mi ne cok zor ya 2 dk anca yapabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?