- 8 Nisan 2019
- 3.095
- 8.618
- 88
nasilsin canim ?Hayırlı aksamlar canım ❤ ❤
allah kolaylik versin canim sen ne kabahat isledin boyle bir ceza yagmuru goruyorum:))Yaparim bunu kizlar zaten simdiki cezalarida okuyorum 300 ip atlama ve 5 dk plak yapmam gerek yapayim geleyim
Bende yapayım hadi birlikte yapalım ben hatırlatırım sanaEvet onu dedim ben de
Evet biraz daha devam etseydim bayilirdimTek seferde mi 2 dk yine iyi yapmışsın
Iyiyim canım sen nasılsın ❤nasilsin canim ?
3 pogacanasilsin canim ?
allah kolaylik versin canim sen ne kabahat isledin boyle bir ceza yagmuru goruyorum:))
iyiyim canim cok sukur evet tartildim canim hala sabitim sukur :))) bu kardesin bugun 36 beden pantalon aldi:)))Iyiyim canım sen nasılsın ❤
Nasıl gidiyor tartılabildin mi hiç koruyabiliyor musun :))
abowwww ne ettinn kiz neyse bir dahaki sefere bu ceza aklina gelir yemezsin:)))3 pogaca
Yedim
3 parca cikolata
1 yemek kasigi recel
Yemin ederim o kadar spordan sonra bunlari tekrar yazinca midem bulandi
YapalımBende yapayım hadi birlikte yapalım ben hatırlatırım sana
Ahhh canım kıyamadım ya yapa bildiğin kadar yap zorlama sonra benim yüzümden sakatlanmana gönlüm razı olmadıYaparim bunu kizlar zaten simdiki cezalarida okuyorum 300 ip atlama ve 5 dk plak yapmam gerek yapayim geleyim
Yaa süpersin canım cook güzel inceldin masallahiyiyim canim cok sukur evet tartildim canim hala sabitim sukur :))) bu kardesin bugun 36 beden pantalon aldi:)))
Tamam bende yaptım bugün yarın yine yapalımYapalım
Cok cok cok tesekkur ederim canim benim bu gunleri gorduk hamd olsun allah isteyen herkese once de yoldaslarima nasip etsin insallahYaa süpersin canım cook güzel inceldin masallah
Amin canım inşallahCok cok cok tesekkur ederim canim benim bu gunleri gorduk hamd olsun allah isteyen herkese once de yoldaslarima nasip etsin insallah
Bu Hafta insallah 1 kilodan fazla veririm sporla birlikte dikkat edersemiyiyim canim cok sukur evet tartildim canim hala sabitim sukur :))) bu kardesin bugun 36 beden pantalon aldi:)))
abowwww ne ettinn kiz neyse bir dahaki sefere bu ceza aklina gelir yemezsin:)))
Daha tacimi devredecegim sana unutma:))
Bnde kizlari yatirdim cnm masallarinida anlattim geldimBanyoda yaptım üstüme öküz oturdu sanki çok yorulmuşum oturunca anladım
Bugün erken yat dinlen canımBanyoda yaptım üstüme öküz oturdu sanki çok yorulmuşum oturunca anladım
Bi sey olmaz cnm bnde bir Hafta yaptim mecbur artikAhhh canım kıyamadım ya yapa bildiğin kadar yap zorlama sonra benim yüzümden sakatlanmana gönlüm razı olmadı
Gülümsecim bu iştahı kaçmış bir hatunun menüsü mü...Sabah kahvaltım saat 10.00
2tane yağda yumurta
2dilim kepek ekmek
2 bardak şekersiz cay
Akşam yemeği saat 16.30
3tane kanat
1tane köfte
3kaşık karışık salata
Yarım lavaş
Ara ögün saat 17.30
Yarım dilim 2çatal kadar Kıbrıs tatlısı
1tane şeker pare
4bardak şekersiz cay
1.litre su
Spor piknikte hiç oturmadım yemek dışında
Sınav idare eder ablacım çok komik kusura bakmayın anlatıcam eşim sınava 2dk kala WC ihtiyacı gelmiş ki bence stresten olmuştur hoca izin vermemiş sınavı zor bitirmiş WC koşmuş
Gülümsecim bu iştahı kaçmış bir hatunun menüsü mü...
Sınav nasıl geçmiş? Eşinin...
Başka bir şey yeme bu saatten sonra. Gerçi o tatlılar bu saate aciktirmistir seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?