Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nasilsin canim ?
allah kolaylik versin canim sen ne kabahat isledin boyle bir ceza yagmuru goruyorum:))
3 pogaca
Yedim
3 parca cikolata
1 yemek kasigi recel

Yemin ederim o kadar spordan sonra bunlari tekrar yazinca midem bulandi

Iyiyim canım sen nasılsın ❤
Nasıl gidiyor tartılabildin mi hiç koruyabiliyor musun :))
iyiyim canim cok sukur evet tartildim canim hala sabitim sukur :))) bu kardesin bugun 36 beden pantalon aldi:)))
3 pogaca
Yedim
3 parca cikolata
1 yemek kasigi recel

Yemin ederim o kadar spordan sonra bunlari tekrar yazinca midem bulandi
abowwww ne ettinn kiz neyse bir dahaki sefere bu ceza aklina gelir yemezsin:)))
Daha tacimi devredecegim sana unutma:))

iyiyim canim cok sukur evet tartildim canim hala sabitim sukur :))) bu kardesin bugun 36 beden pantalon aldi:)))
abowwww ne ettinn kiz neyse bir dahaki sefere bu ceza aklina gelir yemezsin:)))
Daha tacimi devredecegim sana unutma:))
Bu Hafta insallah 1 kilodan fazla veririm sporla birlikte dikkat edersem

Gülümsecim bu iştahı kaçmış bir hatunun menüsü mü...
Sınav nasıl geçmiş? Eşinin...
Başka bir şey yeme bu saatten sonra. Gerçi o tatlılar bu saate aciktirmistir seni...

Gülümsecim bu iştahı kaçmış bir hatunun menüsü mü...
Sınav nasıl geçmiş? Eşinin...
Başka bir şey yeme bu saatten sonra. Gerçi o tatlılar bu saate aciktirmistir seni...
Sınav idare eder ablacım çok komik kusura bakmayın anlatıcam eşim sınava 2dk kala WC ihtiyacı gelmiş ki bence stresten olmuştur hoca izin vermemiş sınavı zor bitirmiş WC koşmuş sınavı nasıl yaptım bende bilmiyorum dedi daha iki tane daha var ablacım menüme gelince daha hiç bişey yemedim ablacım sadece su içtim ve hiç acıkmadım mangalın kokusu tuttu sanırım 10kilo tavuk pirzola 2kilo kanat 2kilo köfte vardı yiyemedim bile tavukla aram hiç yok lavaşın hatrına yedim salatada soğan vardı birlikte yuvarladım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…