- 8 Mart 2019
- 7.625
- 37.549
- 548
- 40
Harikasin canimnnm cunaya 5 leri goreceksin Insallah
İnşallah cnm bende 5 li rakamları görürüm diyorum. Yalnız eşim dün moralimi bozdu, yüzüm çökmeye başlamışHarikasin canimnnm cunaya 5 leri goreceksin Insallah
Günaydın cnmGünaydınnn
Tatlım bence gözü kilolu halindeki yüz şekline alışmış o yüzden çöküyor gibi geliyordur. Sen nasıl görüyorsun peki kendini.İnşallah cnm bende 5 li rakamları görürüm diyorum. Yalnız eşim dün moralimi bozdu, yüzüm çökmeye başlamış
Günaydın canım. Ben bugün tartilamiyorum. Sabah doktora geldik, dönünce tartilirim daha iyi olur diye düşündüm ama işler uzadı. Tahliller yapılıyor sonucunu bekliyorum, bu aarda biseyler yedim ilaç içmek için. İstersen yarın bildiririmGünaydınnn
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar
Ben yine bisiklet üzerinden selamlıyorum sizi
Tamam canım güzel menüler ve bol su ile toparlayacaksın güveniyorumArtı 200 cikti ama toparlayacağım kaptanım
Günaydın canım ❤Günaydın kızlaaaaaar ben de 50 gr fazla çıktım düşmeyi beklerken
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤Günaydın hayırlı sabahlarrrr
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın ablacım ❤Günaydın kızlar
Bugünkü bildiririm fotoğraflı olsun.Cumadan bugüne bir kilo fazlam var. odem olduğunu biliyorum ama bu hafta bütün çalışmam bunun üzerine olacak. @Ytmz im sebebini biliyor.
Çok kızmayın diye uyanıklık yapıyorum
Eki Görüntüle 2480403
Günaydın canım hayırlı günler ♥♥Gunaydin kizlarr hayirli gunlerrr
Günaydın canım tebrik ederim 100 gram ama güzel ♥Günaydın kızlar
Kilom cuma 75 200
Bugün 75 .100
Tebrik ederim canım
Günaydın ablacım ❤Güüünaydın
Günaydın canım ❤Günaydın
Tamam canım cumada tartılabilirsin süpriz olurGünaydın canım. Ben bugün tartilamiyorum. Sabah doktora geldik, dönünce tartilirim daha iyi olur diye düşündüm ama işler uzadı. Tahliller yapılıyor sonucunu bekliyorum, bu aarda biseyler yedim ilaç içmek için. İstersen yarın bildiririm
Günaydın canım ❤Günaydın
Aa ben tartilmayi unuttum
canim bozma moralini gozu kilolu haline alisti ondandir belkide biraz da kiskanmaya basladi yeter artik denek istesi caktirmadan:) ama onemli olan senin ne dusundugun sen kendini aynaya baktiginda begeniyorsan tamamdirİnşallah cnm bende 5 li rakamları görürüm diyorum. Yalnız eşim dün moralimi bozdu, yüzüm çökmeye başlamış
gunaydin kaptanimGünaydınnn
canim umarim daha iyisindir tahlillerin temiz cikarGünaydın canım. Ben bugün tartilamiyorum. Sabah doktora geldik, dönünce tartilirim daha iyi olur diye düşündüm ama işler uzadı. Tahliller yapılıyor sonucunu bekliyorum, bu aarda biseyler yedim ilaç içmek için. İstersen yarın bildiririm
Tebrik ederim ablacım güzel eksiCuma 64,8
Pazartesi 64,5
-300 gr
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim.Günaydın canım ❤
Tamam canım güzel menüler ve bol su ile toparlayacaksın güveniyorum
Günaydın canım ❤
Cok fazla değil canım erken tartıldıgın için olabilir
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Ne güzel görünüyorsun öyle ablam
Cumaya kadarda ödemi atacaksın güveniyorum
Günaydın canım hayırlı günler ♥♥
Günaydın canım tebrik ederim 100 gram ama güzel ♥
Tebrik ederim canım
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
Tamam canım cumada tartılabilirsin süpriz olur
canim bozma moralini gozu kilolu haline alisti ondandir belkide biraz da kiskanmaya basladi yeter artik denek istesi caktirmadan:) ama onemli olan senin ne dusundugun sen kendini aynaya baktiginda begeniyorsan tamamdir
Canım sen kendini nasıl begeniyorsan o şekilde yap. Benim de başıma geldi geçen mezuniyetten sonra...keşke dinlemeseydim diyorum şu an.Cnm eşim çok zayıf olmamı sana yakışmaz diyerek istemiyor ama geçen hafta teyzemde yüzü çökmüş, çirkin olmuş demişti anneme. Dünde eşimin iş arkadaşları ile kahvaltıdaydık. Kızlarla oğlum 5 aylıkken görüşmüştük en son. Onlarda eski halinizden eser kalmamış, böyle çok güzel, zayıflamayın dedilerüst üste gelince acaba zayıflamayıp sıkılaşmak için mi uğraşsam demeye başladım...yada 55 i zorlayıp, kötü hissedersem 2-3 kilo alırım kafam karıştı kuzucum kısaca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?