Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah cnm bende 5 li rakamları görürüm diyorum. Yalnız eşim dün moralimi bozdu, yüzüm çökmeye başlamış
Tatlım bence gözü kilolu halindeki yüz şekline alışmış o yüzden çöküyor gibi geliyordur. Sen nasıl görüyorsun peki kendini.

Günaydın canım. Ben bugün tartilamiyorum. Sabah doktora geldik, dönünce tartilirim daha iyi olur diye düşündüm ama işler uzadı. Tahliller yapılıyor sonucunu bekliyorum, bu aarda biseyler yedim ilaç içmek için. İstersen yarın bildiririm

Günaydın kizlar
Ben yine bisiklet üzerinden selamlıyorum sizi
Günaydın canım ❤
Artı 200 cikti ama toparlayacağım kaptanım
Tamam canım güzel menüler ve bol su ile toparlayacaksın güveniyorum
Günaydın kızlaaaaaar ben de 50 gr fazla çıktım düşmeyi beklerken
Günaydın canım ❤
Cok fazla değil canım erken tartıldıgın için olabilir
Günaydın hayırlı sabahlarrrr
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Ne güzel görünüyorsun öyle ablam
Cumaya kadarda ödemi atacaksın güveniyorum
Gunaydin kizlarr hayirli gunlerrr
Günaydın canım hayırlı günler ♥♥
Günaydın kızlar
Kilom cuma 75 200
Bugün 75 .100
Günaydın canım tebrik ederim 100 gram ama güzel ♥
Güncel kilo bilgilerim;

Cuma: 60.6 kg
Pazartesi: 60.0 kg
Fark:-600 gr

Eki Görüntüle 2505442
Tebrik ederim canım
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
Tamam canım cumada tartılabilirsin süpriz olur

İnşallah cnm bende 5 li rakamları görürüm diyorum. Yalnız eşim dün moralimi bozdu, yüzüm çökmeye başlamış
canim bozma moralini gozu kilolu haline alisti ondandir belkide biraz da kiskanmaya basladi yeter artik denek istesi caktirmadan:) ama onemli olan senin ne dusundugun sen kendini aynaya baktiginda begeniyorsan tamamdir
gunaydin kaptanim
canim umarim daha iyisindir tahlillerin temiz cikar

İnşallah canım. Çok teşekkür ederim.
Bu mesajdan sonra kesinlikle atarım ..çok sağ ol...

canim bozma moralini gozu kilolu haline alisti ondandir belkide biraz da kiskanmaya basladi yeter artik denek istesi caktirmadan:) ama onemli olan senin ne dusundugun sen kendini aynaya baktiginda begeniyorsan tamamdir

Cnm eşim çok zayıf olmamı sana yakışmaz diyerek istemiyor ama geçen hafta teyzemde yüzü çökmüş, çirkin olmuş demişti anneme. Dünde eşimin iş arkadaşları ile kahvaltıdaydık. Kızlarla oğlum 5 aylıkken görüşmüştük en son. Onlarda eski halinizden eser kalmamış, böyle çok güzel, zayıflamayın dediler üst üste gelince acaba zayıflamayıp sıkılaşmak için mi uğraşsam demeye başladım...yada 55 i zorlayıp, kötü hissedersem 2-3 kilo alırım kafam karıştı kuzucum kısaca...

Canım sen kendini nasıl begeniyorsan o şekilde yap. Benim de başıma geldi geçen mezuniyetten sonra...keşke dinlemeseydim diyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…